Everydaycard

Letar du efter ett kreditkort som har allt du behöver? Då är Everydaycard kreditkort det perfekta valet för dig! Med ett brett utbud av förmåner och flexibla betalningsalternativ kommer du att uppskatta fördelarna med detta kreditkort.

Everydaycard Nordea kreditkort
Everydaycard Nordea kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 10.05 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos Nordea Finans Sverige AB

Fördelar

 • Bonus på alla inköp
 • Flexibla betalningsalternativ
 • Inkluderade försäkringar

Nackdelar

 • Höga räntekostnader vid delbetalning

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit100 000 kr
Räntefria dagar55 dagar
Ränta10.05 %
Effektiv ränta*13.55
Uttagsavgift2,00 % (min 40kr)
Valutapåslag utland1.55 %
Aviavgift190 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift125 kr
Övertrasseringsavgift125 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Leveransförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusJa
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Skaffa Everydaycard idag och dra nytta av förmånerna! →
Här är några vanliga frågor och svar som kan hjälpa dig att få mer information om Everydaycard kreditkort:

Krav för kreditkortet

 • Minst 18 år
 • Anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

Everydaycard: ett kort med extra allt

Everydaycard kreditkort är verkligen ett kort med extra allt! Med detta kreditkort kan du känna dig trygg och säker när du handlar både i Sverige och utomlands. Oavsett om du behöver betala för dina vardagsinköp eller göra större investeringar, kommer Everydaycard kreditkort att vara din pålitliga följeslagare.

Ett kort för alla köp

Everydaycard kreditkort är utformat för att passa alla typer av köp. Oavsett om du handlar dagligvaror, tankar drivmedel eller shoppar online, kommer du att dra nytta av förmånliga bonusar. Med 1% bonus i livsmedelsbutiker och drivmedelsstationer, samt 0,5-1% på övriga inköp, kommer du att belönas varje gång du använder ditt Everydaycard kreditkort.

Handla och ta ut kontanter över hela världen

Ett av de bästa sätten att utforska världen är genom att resa. Med Everydaycard kreditkort kan du handla och ta ut kontanter över hela världen utan problem. Oavsett om du är på en exotisk semester eller en affärsresa, kommer du att ha tillgång till pengar när du behöver det som bäst.

Upp till 100 000 kr i köputrymme

Med Everydaycard kreditkort har du upp till 100 000 kr i köputrymme att utnyttja. Detta ger dig en stor flexibilitet när det gäller att göra dina inköp. Oavsett om du behöver köpa en ny dator, renovera ditt hem eller bara unna dig själv något extra, kan du lita på att Everydaycard kreditkort har dig täckt.

Försäkringar för resa och hemmaplan

Utöver de generösa köpbonusarna erbjuder Everydaycard kreditkort även försäkringar för både resor och hemmaplan. Med leveransskydd vid internetköp, självriskförsäkring och avbeställningsskydd, kan du känna dig trygg och säker när du använder ditt Everydaycard kreditkort. Dessa försäkringar ingår utan extra kostnad, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att välja Everydaycard.

Flexibel betalning

Everydaycard kreditkort erbjuder dig flexibla betalningsalternativ som passar dina behov. Du kan välja att delbetala större köp eller betala hela fakturabeloppet utan extra avgifter eller räntor. Om du behöver dela upp betalningen av hela fakturan kan du göra det genom att betala lägst 1/36 av fakturabeloppet varje månad. Dessutom har du möjlighet att använda en betalningsfri månad upp till 2 gånger per kalenderår.

Fördelar med Everydaycard kreditkort

Everydaycard kreditkort har en rad fördelar som gör det till det perfekta valet för dina köpbehov. Här är några av de främsta fördelarna med detta kreditkort:

 1. Bonus på alla dina inköp: Med Everydaycard kreditkort får du bonus på alla dina inköp, vilket gör det ännu mer lönsamt att använda kortet regelbundet. Oavsett om du handlar mat, drivmedel eller andra varor, kommer du att bli belönad med bonuspoäng som kan användas för att spara pengar eller göra andra inköp.
 2. Flera försäkringar inkluderade: När du använder Everydaycard kreditkort får du inte bara bonuspoäng, utan även försäkringar som ger extra trygghet i din vardag. Med försäkringar som leveransskydd vid internetköp, självriskskydd och avbeställningsskydd kan du känna dig säker och skyddad när du handlar.
 3. Möjlighet att delbetala fakturan: Om du behöver dela upp betalningen av din faktura ger Everydaycard kreditkort dig möjligheten att göra det. Du kan välja att betala lägst 1/36 av fakturabeloppet varje månad och fördela kostnaden över tid.
 4. Flexibel betalning och betalningsfria månader: Everydaycard kreditkort ger dig flexibilitet när det gäller betalning. Du kan välja att betala hela fakturabeloppet eller dela upp betalningen. Dessutom kan du använda upp till 2 betalningsfria månader per kalenderår, vilket ger dig extra utrymme att hantera dina utgifter.
 5. Ökat köputrymme: Om du behöver extra köputrymme kan du enkelt ansöka om det med Everydaycard kreditkort. Du får möjligheten att utöka din kreditgräns och använda mer av kortets förmåner.

Bonus på dina köp

En av de bästa fördelarna med Everydaycard kreditkort är möjligheten att tjäna bonuspoäng på dina köp. Här är några viktiga detaljer om bonusprogrammet:

 • 1% bonus i livsmedelsbutiker och drivmedelsstationer.
 • 0,5-1% bonus på övriga inköp.
 • Bonusen betalas ut till ditt kort 2 gånger per år.
 • Vissa köp, som spel, kontantuttag, valutaköp och banköverföringar, är vanligtvis inte bonusgrundande.
 • För att vara berättigad till bonusutbetalning måste du göra minst 5 köp med kortet under varje 6-månadersperiod.

Det är viktigt att komma ihåg att bonusprogrammet kan variera över tid, så det är alltid bra att kolla på Everydaycard kreditkorts hemsida för att få den senaste informationen om bonusprogrammet och dess villkor.

Flexibel betalning

Everydaycard kreditkort erbjuder dig flexibilitet när det gäller att betala dina inköp. Här är några av de betalningsalternativ som finns tillgängliga:

 1. Betala hela fakturabeloppet: Om du väljer att betala hela fakturabeloppet kommer inga extra avgifter eller räntor att tillkomma. Du kan enkelt betala hela fakturan och vara fri från några ytterligare kostnader.
 2. Dela upp betalningen: Om du behöver dela upp betalningen av hela fakturan kan du göra det med Everydaycard kreditkort. Du kan välja att betala lägst 1/36 av fakturabeloppet varje månad och dela upp kostnaden över tid. Detta ger dig möjlighet att hantera din ekonomi på ett sätt som passar dig bäst.
 3. Betalningsfria månader: En annan förmån med Everydaycard kreditkort är möjligheten att använda betalningsfria månader. Du kan utnyttja upp till 2 betalningsfria månader per kalenderår, vilket ger dig extra flexibilitet när det gäller att hantera dina utgifter. Det är viktigt att notera att betalningsfria månader inte kan tas ut i följd, och vissa villkor gäller.

Genom att erbjuda flexibla betalningsalternativ strävar Everydaycard kreditkort efter att ge sina kunder en bekväm och anpassningsbar upplevelse.

Ansök online

Att ansöka om Everydaycard kreditkort är enkelt och smidigt. Du kan enkelt ansöka online och få ditt kort och PIN-kod inom en vecka. Här är de steg du behöver följa för att ansöka om kortet:

 1. Besök Everydaycard kreditkorts hemsida.
 2. Klicka på ”Ansök” och följ anvisningarna för att fylla i ansökningsformuläret.
 3. Följ de angivna stegen för att slutföra ansökan.
 4. Aktivera ditt kort genom att använda PIN eller BankID-köp.
 5. Du är nu redo att använda ditt Everydaycard kreditkort!

Det finns även en speciell förmån för dem som ansöker med BankID – den första årsavgiften (ord. pris 195kr/år) är helt gratis!

Räntefri delbetalning

Everydaycard kreditkort erbjuder även möjligheten till räntefri delbetalning för att göra det lättare att hantera dina större inköp. Här är några viktiga detaljer om räntefri delbetalning:

 • Delbetala 4 – 24 månader beroende på köpbelopp.
 • Uppläggningsavgift 95 – 495 kr beroende på vald period.
 • Admin.avgift 35 kr/månad tillkommer.
 • Räntefri delbetalning innebär att du kan dela upp betalningen av ditt köp utan att betala några extra räntor.
 • Det är viktigt att läsa igenom villkoren noggrant och se till att du förstår kostnaderna för den valda delbetalningsperioden.

Räntefri delbetalning ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa dina betalningar baserat på dina egna ekonomiska behov och preferenser.

Extra trygghet med försäkringar

Everydaycard kreditkort erbjuder en rad försäkringar som ger extra trygghet både till vardags och på resande fot. Här är några av de försäkringar som ingår när du använder ditt Everydaycard kreditkort:

 1. Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
  Om du betalar mer än 75% av din resa med ditt Everydaycard kreditkort ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Detta ger dig extra trygghet och skydd när du reser.
 2. Självriskskydd vid bilbärgning & assistans
  Om du får en ersättningsbar skada på din bil som resulterar i bilbärgning eller assistans under en utlandsvistelse, täcker Everydaycard kreditkort självrisken för dessa tjänster.
 3. Leveransförsäkring för internetköp
  När du betalar för dina internetköp med ditt Everydaycard kreditkort ingår en leveransförsäkring. Om din vara blir skadad eller förlorad under leveransen får du ersättning.

Det är viktigt att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant för att förstå exakt vilket skydd och vilka förmåner som ingår när du använder ditt Everydaycard kreditkort.

Slutsats

Everydaycard kreditkort är ett kreditkort med extra allt. Med bonus på alla dina inköp, försäkringar för resor och hemmaplan, samt flexibla betalningsalternativ ger detta kreditkort dig möjligheten att njuta av förmåner och trygghet i din vardag. Oavsett om du handlar mat, tankar bilen eller gör andra inköp, kan du tjäna bonuspoäng och dra nytta av de förmåner som Everydaycard kreditkort erbjuder.

Ansök online och få tillgång till ditt kort och PIN-kod inom en vecka. Med möjligheten till räntefri delbetalning och betalningsfria månader kan du anpassa dina betalningar efter dina egna behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Everydaycard kreditkort det perfekta valet för dig som vill ha ett kreditkort med flexibilitet, bonus på inköp och extra trygghet. Ansök idag och upptäck fördelarna med Everydaycard kreditkort!

Det finns inga resultat som matchar din sökning.

Återställ