Nordea Premium

Nordea Premium kreditkort erbjuder bonusar, förmåner och försäkringar för en förmånlig och trygg bankupplevelse. Med attraktivt bonusprogram, lounge access på över 1000 flygplatser, omfattande reseförsäkringar och enkel och säker mobilbetalning, ger det dig bekvämlighet och skydd. Upptäck fördelarna för en enklare och tryggare bankupplevelse.

Nordea Premium kreditkort
Nordea Premium kreditkort
 • Årsavgift 1 200 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 12.55 - %
 • Räntefritt 0 dagar

Ansök säkert hos Nordea Bank Abp

Fördelar

 • Tillgång till exklusiva lounger på 1000+ flygplatser
 • Omfattande försäkringsskydd ingår
 • Säker och enkel mobilbetalning med kortet

Nackdelar

 • Hög årsavgift

Information & avgifter

Årsavgift1 200 kr
Högsta kredit100 000 kr
Räntefria dagar0 dagar
Ränta12.55 %
Effektiv ränta*17.48
Uttagsavgift2,00 % (min 40kr)
Valutapåslag utland1.55 %
Aviavgift190 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Övertrasseringsavgift0 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Hole-in-one försäkring
 • Leveransförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerJa
Ger cashbackNej
Upptäck fördelarna med Nordea Premium idag och få lounge access på flygplatser världen över - ansök nu! →

Krav för kreditkortet

 • Anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

Nordea Premium kreditkort ger dig bonus, förmåner och försäkringar

Nordea Premium kreditkort är mer än bara ett vanligt kreditkort. Det erbjuder en rad exklusiva bonusar, förmåner och försäkringar som gör din bankupplevelse ännu mer förmånlig och trygg. I denna artikel kommer vi att utforska de olika aspekterna av Nordea Premium kreditkort, inklusive bonusprogrammet, de förmåner du kan njuta av och de omfattande försäkringarna som ingår.

Bonus: Få extra förmåner med Nordea Premium

Som Nordea Premium-kund kan du dra nytta av ett attraktivt bonusprogram som ger dig förmåner och belöningar för dina inköp. Varje gång du använder ditt kreditkort tjänar du bonuspoäng som kan användas för att få rabatter, gratiserbjudanden och andra exklusiva förmåner. Ju mer du använder ditt kort, desto fler bonuspoäng kan du samla och desto mer gynnas du av bonusprogrammet. Detta gör det möjligt att spara pengar och få extra förmåner medan du gör dina vanliga inköp.

Förmåner: Njut av exklusiva privilegier med Nordea Premium

Nordea Premium-kortet ger dig tillgång till en mängd exklusiva förmåner som förbättrar din vardag och gör dina resor ännu mer bekväma och lyxiga. Här är några av de förmåner du kan njuta av som Nordea Premium-kund:

Lounge Access på över 1000 flygplatser världen över

Ett av de mest attraktiva förmånerna med Nordea Premium är möjligheten att få lounge access på över 1000 flygplatser runt om i världen. Med ditt Nordea Premium-kort och ett giltigt boardingpass kan du koppla av och njuta av bekvämligheterna i flygplatsernas lounger innan ditt flyg. Detta inkluderar tillgång till bekväma sittplatser, gratis mat och dryck, Wi-Fi-anslutning och mycket mer. Det är en perfekt möjlighet att koppla av och ladda upp inför din resa.

Försäkringar för trygghet på resan

Nordea Premium-kortet erbjuder också omfattande försäkringar som ger dig trygghet under dina resor. En kompletterande reseförsäkring ingår i kreditkortet och täcker exempelvis sjukvårdskostnader och läkarbesök om du skulle bli sjuk under din resa. Detta ger dig en extra trygghet och försäkrar att du är skyddad om något oförutsett inträffar. Du kan resa med lugn i sinnet och veta att du är väl omhändertagen.

Betalsäkerhet och enkelhet med mobilen

Nordea Premium-kortet ger dig också möjligheten att göra enkla och säkra kortköp med din mobiltelefon eller smartklocka. Genom att ansluta ditt kreditkort till Apple Pay, Google Pay eller Samsung Pay kan du snabbt och bekvämt betala i butiker, online och i appar utan att behöva dra fram ditt fysiska kort. Detta gör det smidigt att genomföra betalningar och minskar risken för att förlora eller bli av med ditt kort.

Försäkringar: Extra trygghet med Nordea Premium

Nordea Premium-kortet erbjuder ett omfattande utbud av försäkringar som ger dig extra trygghet och skydd i olika situationer. Här är några av de försäkringar som ingår:

Allriskförsäkring för dina köp

När du använder ditt Nordea Premium-kreditkort för att köpa en ny TV eller vitvaror får du en allriskförsäkring utan självrisk som gäller i 5 år. Detta innebär att om din produkt skadas eller går sönder under denna period kan du få ersättning eller reparation utan att behöva betala någon självrisk. Det ger dig en extra trygghet och säkerhet när du gör dyra inköp.

Självriskskydd vid bilbärgning

Om du skulle råka ut för en olycka med din bil och behöver bärgning eller assistans, kan du använda Nordea Premium-kortets självriskskydd. Detta ersätter din självriskkostnad upp till 2 000 kronor om du har tankat och betalat minst 20 liter drivmedel med ditt Mastercard från Nordea. Detta ger dig en extra trygghet och minskar kostnaderna om du skulle hamna i en olyckssituation med din bil.

Leveransförsäkring för trygg e-handel

Nordea Premium-kortet erbjuder även en leveransförsäkring som ger dig trygghet när du handlar på internet. Om din beställda vara blir skadad under leveransen eller inte kommer fram till dig kan du få hjälp med att få ersättning för förlusten. Detta ger dig en extra trygghet och försäkrar att du är skyddad när du handlar online.

Nordea Premium-kreditkort erbjuder en kombination av bonusar, förmåner och försäkringar som gör det till ett attraktivt val för kreditkortsanvändare. Med möjligheten att tjäna bonuspoäng, få lounge access, njuta av förmåner och ha omfattande försäkringsskydd, kan du få en enklare, bekvämare och tryggare bankupplevelse. Så varför inte överväga att ansöka om Nordea Premium kreditkort och dra nytta av alla förmåner det erbjuder?

Få ersättning för läkar- och sjukhusvård om du blir sjuk på resan.

Vi vet alla att olyckor kan hända när vi minst förväntar oss det. Med Nordea Premium kreditkort får du en kompletterande reseförsäkring som täcker läkar- och sjukhusvård om du blir sjuk under din resa. Det är alltid bra att ha extra trygghet när du är långt hemifrån, och Nordea Premium ger dig den försäkring du behöver för att känna dig trygg och skyddad.

StopService

Nordea Premium erbjuder också en tilläggstjänst som heter StopService. Med StopService kan du spärra alla dina värdehandlingar med ett enda samtal om olyckan skulle vara framme. Om du till exempel förlorar ditt kreditkort, ditt BankID eller andra värdehandlingar kan du snabbt och enkelt kontakta StopService för att få allt spärrat och skyddat. Detta ger dig extra trygghet och försäkrar att dina värdehandlingar inte kan missbrukas av obehöriga.

Betala bekvämt och säkert

Blippa din mobil

En av de moderna funktionerna som Nordea Premium erbjuder är möjligheten att blippa din mobil för att göra snabba och säkra betalningar. Genom att koppla ditt Nordea-kort till din telefon kan du enkelt och smidigt betala i butiker, online och i appar genom att helt enkelt blippa din mobil. Detta är ett bekvämt och säkert sätt att hantera dina betalningar utan att behöva ta fram ditt fysiska kort varje gång.

Blippa ring, armband, klocka

För de som vill ha ännu mer bekvämlighet och stil erbjuder Nordea Premium möjligheten att blippa ringar, armband och smartklockor – så kallade wearables. Genom att koppla ditt Nordea-kort till en wearable-enhet kan du göra snabba och enkla betalningar med bara en enkel rörelse. Detta är perfekt för de som är ute och reser eller inte vill bära med sig en plånbok eller mobil hela tiden.

Nordea Premium: Extra förmåner

Extrakort

Med Nordea Premium kreditkort får du också möjlighet att beställa extrakort utan extra kostnad. Extrakanen har samma förmåner och är kopplade till samma konto som huvudkortet, men transaktionerna redovisas separat på fakturan för enkelhetens skull. Detta gör det lättare att hålla koll på kostnader och inköp, både för huvudkortsinnehavaren och extrakortsinnehavaren. Du får full överblick över alla transaktioner medan extrakortsinnehavaren endast ser sina egna köp i mobilbanken och nätbanken.

Fast Track – slipp långa köer på flygplatsen

Som Nordea Premium kund har du tillgång till Fast Track vid säkerhetskontrollen på flygplatser som är anslutna till Mastercard Travel Experiences. Med Fast Track slipper du de långa köerna och kan snabbt och smidigt komma igenom säkerhetskontrollen. Detta sparar tid och ger dig en mer avslappnad och stressfri resa. För närvarande är Fast Track tillgängligt i Helsingfors i Norden, men det kan finnas möjligheter att utöka till andra destinationer i framtiden.

Hole-in-one-försäkring

Om du är en passionerad golfspelare har Nordea Premium en extra förmån för dig. Med Nordea Premium kreditkort får du en hole-in-one försäkring. Om du spelar minst 9 hål med en godkänd markör på din hemmabana eller deltar i en golftävling där greenfee betalas med ditt Nordea Premium-kort kan du få en ersättning på 2 000 kronor om du lyckas slå en hole-in-one. Detta är en rolig och unik förmån som sätter extra guldkant på din golfupplevelse.

Förmånliga erbjudanden

Som Nordea Premium kund får du tillgång till förmånliga erbjudanden inom olika områden som resor, shopping, nöjen och drivmedel. Du kan njuta av rabatter och specialerbjudanden när du betalar med ditt Nordea Premium kreditkort. Detta ger dig möjlighet att spara pengar och få extra förmåner när du använder ditt kort. Håll utkik efter de senaste erbjudandena och ta del av de förmåner som Nordea Premium har att erbjuda.

Företag: Nordea Finans Sverige AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnNordea Finans Sverige AB 
Org. nummer556021-1475
Telefon08-402 57 54
E-posteverydaycard@nordea.com 
Institutnummer 41001
FI-status Aktiv, 1995-09-01

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:15 local time