Merax SMS-lån

Vid behov av snabb och enkel finansiering kan Merax SMS-lån vara en pålitlig lösning. Med deras enkla och smidiga ansökningsprocess får du snabbt besked och pengarna sätts in på ditt konto. Merax SMS-lån erbjuder möjligheten att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter på ett bekvämt sätt.

Merax logotyp
Låna upp till30 000 kr
Löptid1 - 24 mån
Ränta43.48 -  %

Ansök säkert hos Merax

Krediten har 43,48 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 117 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 75,9 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 404 kr.Exempel:

Merax SMS-lån: En snabb och enkel lösning för akuta pengabehov

Har du någonsin hamnat i en situation där du plötsligt behöver pengar snabbt? Det kan vara frustrerande och stressande att vara i akut behov av pengar utan att veta var man ska vända sig. Men nu finns det en lösning – Merax SMS-lån. I denna artikel kommer vi att utforska Merax SMS-lån och hur det kan vara till nytta för dig när du behöver snabba pengar. Läs vidare för att upptäcka hur Merax SMS-lån fungerar och vilka fördelar det kan erbjuda.

Vad är Merax SMS-lån?

Merax SMS-lån är en form av snabblån som erbjuds av Merax Finance. Det är en enkel och bekväm metod för att få tillgång till snabba pengar när du behöver det som mest. Med hjälp av SMS-teknologi kan du ansöka om och få godkännande för ett lån direkt genom att skicka ett SMS från din mobiltelefon. Det innebär att du inte behöver fylla i långa ansökningsformulär eller vänta på att bli godkänd av en bank. Merax SMS-lån är utformade för att vara snabba, flexibla och bekväma för låntagaren.

Hur ansöker man om Merax SMS-lån?

För att ansöka om Merax SMS-lån behöver du bara följa några enkla steg:

 1. Registrera dig: Besök Merax Finance webbplats och registrera dig som låntagare. Detta gör att du kan skapa ett konto och ansöka om lån via SMS.
 2. Skicka ett SMS: När du behöver låna pengar skickar du helt enkelt ett SMS med din ansökan till det angivna numret. Se till att inkludera nödvändig information som efterfrågas, till exempel lånebeloppet och återbetalningstiden.
 3. Få godkännande: Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett snabbt svar från Merax Finance. Om din ansökan godkänns, kommer du att få pengarna insatta på ditt bankkonto inom en kort tidsperiod.

Det är så enkelt! Genom att använda Merax SMS-lån kan du undvika komplicerade ansökningsprocesser och lång väntetid.

Fördelarna med Merax SMS-lån

Merax SMS-lån erbjuder flera fördelar för låntagare. Här är några av de främsta fördelarna med att välja Merax SMS-lån:

 1. Snabbheten: Eftersom du ansöker om lånet via SMS och inte behöver fylla i omfattande ansökningsformulär, kan du få godkännande och pengarna insatta på ditt konto inom några timmar. Detta gör Merax SMS-lån till ett utmärkt alternativ när du är i akut behov av pengar.
 2. Flexibilitet: Merax SMS-lån erbjuder olika lånebelopp och återbetalningstider för att passa dina specifika behov. Du kan välja det belopp och den återbetalningstid som fungerar bäst för dig och din ekonomiska situation.
 3. Tillgänglighet: Merax SMS-lån är tillgängliga för de flesta personer, även de med begränsad kreditvärdighet. Detta gör att fler människor kan få tillgång till snabba pengar när de behöver det som mest.
 4. Användningsfrihet: När du beviljats ett Merax SMS-lån kan du använda pengarna för vilket ändamål du vill. Det kan vara att täcka oplanerade utgifter, betala räkningar eller hantera akuta situationer. Du har full frihet att använda pengarna enligt dina behov.

Med alla dessa fördelar kan Merax SMS-lån vara den perfekta lösningen för dina akuta pengabehov. Nu ska vi gå vidare och svara på några vanliga frågor om Merax SMS-lån.

Avslutande tankar om Merax SMS-lån

Merax SMS-lån erbjuder en enkel och smidig lösning för att få snabba pengar när du befinner dig i en akut situation. Med hjälp av SMS-teknologi kan du ansöka om och få godkännande för ett lån på ett snabbt och bekvämt sätt. Med fördelarna av snabbhet, flexibilitet och tillgänglighet kan Merax SMS-lån vara det perfekta alternativet för dig.

Kom ihåg att låna ansvarsfullt och se till att du kan betala tillbaka lånet inom den angivna återbetalningstiden. Merax SMS-lån är avsedda för kortvariga ekonomiska behov och är inte en långsiktig ekonomisk lösning.

Så nästa gång du befinner dig i en knepig ekonomisk situation och behöver snabba pengar, överväg att ansöka om Merax SMS-lån och upplev fördelarna själv!

Steg in i framtiden med Merax SMS-lån. Ansök här! →

Villkor och krav för Merax SMS-lån

KreditkontrollDun & Bradstreet
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Merax kan bevilja betalningsanmärkningar och ser till din framtida återbetalningsförmåga)
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 120 000 kr 

Avgifter för Merax SMS-lån

Uppläggningsavgift475 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta36 %

Vad kostar Merax SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
43.48

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Merax SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Merax SMS-lån

För att ansöka om Merax SMS-lån måste du vara över 18 år gammal, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige. Du behöver också ha tillgång till en mobiltelefon för att skicka din ansökan via SMS.

Återbetalningstiden för Merax SMS-lån varierar beroende på lånebeloppet. Vanligtvis sträcker sig återbetalningstiden från 30 dagar upp till 90 dagar.

Ja, det finns möjlighet att förlänga återbetalningstiden för ditt Merax SMS-lån om du behöver mer tid att betala tillbaka. Kontakta Merax Finance direkt för att diskutera möjligheterna till förlängning.

Ansökan om Merax SMS-lån kan påverka ditt kreditbetyg, men det beror på flera faktorer. Om du betalar tillbaka lånet i tid och enligt avtalet bör det inte ha en negativ effekt på ditt kreditbetyg. Däremot kan missade eller försenade betalningar påverka ditt kreditbetyg negativt.

Ja, Merax SMS-lån kan vara tillgängliga även om du har betalningsanmärkningar. Merax Finance överväger varje ansökan individuellt och tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation.

Efter att din ansökan har godkänts kan du förvänta dig att få pengarna insatta på ditt bankkonto inom några timmar. Den exakta tiden kan variera beroende på din bank och när du skickade in din ansökan.

Företag: Brixo AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnBrixo AB 
Org. nummer556978-9273
Telefon08-500 850 47
E-postinfo@brixo.se 
Institutnummer 44013
FI-status Aktiv, 2015-03-24

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

Stängt hela dagen

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 05:48 local time