Fairlo SMS-lån

Behöver du snabbt en mindre summa pengar? Fairlo SMS-lån erbjuder enkla och smidiga lån för kortvariga behov. Med deras snabba och enkla ansökningsprocess får du snabbt besked och pengarna sätts in på ditt konto. Fairlo SMS-lån ger dig möjligheten att hantera oväntade utgifter eller täcka en tillfällig brist på likviditet.

Fairlo logotyp
Låna upp till100 000 kr
Löptid1 - 72 mån
Ränta15 - 19 %

Ansök säkert hos Fairlo

Vid låneutrymme på 30 000 kr: Den rörliga årsräntan är 17%. Om du nyttjar 10 000 kr med en återbetalningstid på 12 månader, med 12 avbetalningar om 912 kr, blir den effektiva räntan 18,39%. Det tillkommer aldrig avgifter för tjänsten. Totalt att återbetala blir 10 945 kr.Exempel:

Introduktion

Är du i behov av pengar snabbt? Ibland kan oväntade utgifter dyka upp och lämna dig i en svår situation. Men oroa dig inte! Fairlo SMS-lån kan vara svaret på dina böner. I den här artikeln kommer vi att ta en djupdykning i Fairlo SMS-lån och hur det kan vara det bästa sättet att få snabba pengar när du behöver dem som mest.

Fairlo SMS-lån: Vad är det?

Fairlo SMS-lån är en revolutionerande tjänst som erbjuder snabba pengar till människor i behov av ekonomiskt stöd. Det är en enkel och smidig process där du kan ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS. Genom att använda ditt mobila telefonnummer kan Fairlo verifiera din identitet och utvärdera din kreditvärdighet på ett ögonblick. Detta innebär att du kan få ditt lån godkänt och dina pengar på kontot på bara några minuter.

Hur fungerar Fairlo SMS-lån?

Att ansöka om ett Fairlo SMS-lån är otroligt enkelt. Här är de enkla stegen du behöver följa:

 1. Skicka ett SMS med ditt personnummer till Fairlo.
 2. Fairlo verifierar din identitet och kreditvärdighet.
 3. Om du blir godkänd får du pengarna överförda till ditt bankkonto.
 4. Du kan sedan använda pengarna för att täcka oväntade utgifter eller vad du än behöver dem till.

Varför välja Fairlo SMS-lån?

Det finns flera anledningar till varför Fairlo SMS-lån är det bästa valet när det kommer till att få snabba pengar. Här är några fördelar med att välja Fairlo:

 1. Snabbhet: Fairlo SMS-lån erbjuder omedelbar bekräftelse och snabb överföring av pengar till ditt bankkonto. Du behöver inte vänta i dagar eller veckor för att få ditt lån godkänt och pengarna insatta på ditt konto.
 2. Enkelhet: Ansökningsprocessen för Fairlo SMS-lån är otroligt enkel och smidig. Du behöver inte fylla i långa ansökningsformulär eller lägga tid på att samla in dokument. Allt du behöver göra är att skicka ett SMS, och du är redo att gå.
 3. Tillgänglighet: Fairlo SMS-lån är tillgängligt för de flesta personer, även de med låg kreditvärdighet. Genom att använda innovativ teknik för att utvärdera din kreditvärdighet kan Fairlo erbjuda lån till människor som traditionella banker kanske avvisar.
 4. Flexibilitet: Med Fairlo SMS-lån kan du själv välja lånebeloppet och återbetalningstiden som passar dig bäst. Detta ger dig flexibilitet och kontroll över ditt lån.

Slutsats

Om du befinner dig i behov av snabba pengar kan Fairlo SMS-lån vara den perfekta lösningen för dig. Med en enkel och smidig ansökningsprocess och snabb överföring av pengar kan du få de pengar du behöver på bara några minuter. Oavsett om du behöver täcka oväntade utgifter eller hantera en nödsituation, kan Fairlo SMS-lån ge dig den ekonomiska hjälp du behöver. Så varför vänta? Ansök om ett Fairlo SMS-lån idag och få snabba pengar direkt på ditt bankkonto.

Gör det enkelt - ansök om ditt Fairlo SMS-lån här! →

Villkor och krav för Fairlo SMS-lån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder20 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 120 000 kr 

Avgifter för Fairlo SMS-lån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta24 %

Vad kostar Fairlo SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
15

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Fairlo SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Fairlo SMS-lån

Här är några vanliga frågor om Fairlo SMS-lån:

Absolut! Fairlo använder innovativ teknik för att utvärdera din kreditvärdighet, vilket innebär att de kan erbjuda lån till personer med låg kreditvärdighet.

Med Fairlo SMS-lån kan du få pengarna på bara några minuter efter att din ansökan har blivit godkänd.

Fairlo har tydliga och transparenta avgifter för sina lån. Du kan enkelt hitta information om avgifterna på deras webbplats eller genom att kontakta deras kundtjänst.

Nej, Fairlo strävar efter att vara så transparent som möjligt när det gäller sina avgifter. Det finns inga dolda kostnader eller avgifter som du behöver oroa dig för.

Du kan använda ditt Fairlo SMS-lån för att täcka en mängd olika utgifter, inklusive oväntade räkningar, medicinska kostnader eller nödsituationer.

Det är enkelt! Du kan ansöka om ett Fairlo SMS-lån genom att skicka ett SMS med ditt personnummer till deras angivna nummer. Följ sedan anvisningarna för att slutföra din ansökan.

Företag: Fairlo AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnFairlo AB 
Org. nummer559084-1101
Telefon
E-postkundservice@fairlo.se 
Institutnummer 44088
FI-status Aktiv, 2017-11-27

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 09:16 local time