L'EASY

Välkommen till vår omfattande guide om L’EASY snabblån, den snabba och enkla lösningen för oväntade utgifter. I denna artikel kommer vi att ta dig genom allt du behöver veta om L’EASY snabblån – från dess funktioner och fördelar till hur du ansöker och återbetalar lånet. Vi kommer också att besvara några vanliga frågor om detta smidiga lånealternativ.

L'EASY logo
Låna upp till50 000 kr
Löptid12 - 84 mån
Ränta9.84 - 26.88 %

Ansök säkert hos L'EASY

Ett lån på 90 000 kronor till 21,60% bunden ränta med en återbetalningstid på 84 månader, med 84 avbetalningar om 2 100 kronor och 595 kronor i uppläggningsavgift (som läggs till lånet) samt 19 kronor i administrationsavgift, ger en effektiv ränta på totalt 24,59%. Totalt att återbetala blir 177 992 kronor.Exempel:

Vad är L’EASY snabblån?

L’EASY snabblån är en flexibel finansiell tjänst som möjliggör snabba utbetalningar av mindre lån. Denna lånetyp erbjuds av L’EASY, ett pålitligt och respekterat företag med lång erfarenhet inom konsumentfinansiering. Med L’EASY snabblån kan du snabbt få den ekonomiska hjälp du behöver när oförutsedda kostnader dyker upp.

Hur fungerar L’EASY snabblån?

Med L’EASY snabblån kan du ansöka om ett lån online eller genom att besöka en av deras fysiska filialer. Ansökningsprocessen är snabb och enkel, och du får oftast besked om ditt lån inom kort tid. Om din ansökan godkänns, kan du förvänta dig att få pengarna insatta på ditt bankkonto inom en kort tidsram, vilket gör det idealiskt för akuta situationer.

Varför välja L’EASY snabblån?

Det finns flera anledningar till varför L’EASY snabblån kan vara den bästa lösningen för dig:

 1. Snabb utbetalning: L’EASY snabblån erbjuder blixtsnabba utbetalningar, vilket gör det idealiskt när du behöver pengar omedelbart.
 2. Enkel ansökningsprocess: Ansökningsprocessen är okomplicerad och kan göras online eller personligen.
 3. Inga säkerheter krävs: Du behöver inte lämna några tillgångar som säkerhet för lånet, vilket ger dig extra trygghet.
 4. Flexibla lånebelopp: L’EASY erbjuder olika lånebelopp beroende på dina behov och ekonomiska möjligheter.
 5. Tydliga villkor: Företaget tillhandahåller tydlig information om räntor och avgifter innan du bekräftar lånet, vilket undviker överraskningar senare.

Hur ansöker man om L’EASY snabblån?

Ansökan om L’EASY snabblån är en enkel process som kan slutföras på några minuter:

 1. Gör din förberedelse: Innan du börjar ansökningsprocessen, se till att du har alla nödvändiga dokument och uppgifter till hands.
 2. Besök L’EASY:s webbplats: Gå till L’EASY:s webbplats och hitta deras ansökningsformulär.
 3. Fyll i ansökan: Fyll i alla krävda uppgifter, inklusive personlig information, ekonomisk information och önskat lånebelopp.
 4. Skicka in ansökan: När du har dubbelkollat alla uppgifter, skicka in din ansökan.
 5. Godkännande och utbetalning: Om din ansökan godkänns, kommer du att få lånebeloppet insatt på ditt bankkonto inom kort tid.

Slutsats

L’EASY snabblån erbjuder en smidig och snabb lösning för att hantera oväntade utgifter. Med deras enkla ansökningsprocess och snabba utbetalningar kan du få den ekonomiska hjälpen du behöver på ett bekvämt sätt. Innan du ansöker är det viktigt att noga läsa igenom villkoren och se till att du har möjlighet att återbetala lånet inom den angivna tidsramen. L’EASY är ett pålitligt företag med lång erfarenhet inom konsumentfinansiering, vilket ger dig extra trygghet när du väljer deras snabblånstjänst.

Så om du står inför oväntade utgifter och behöver en snabb och pålitlig lösning, kan L’EASY snabblån vara den perfekta lösningen för dig. Besök deras webbplats idag för att lära dig mer och starta din ansökningsprocess. Tänk på att låna ansvarsfullt och se till att du har förmågan att återbetala lånet enligt avtalet.

Klicka här för att ansöka om ditt L'EASY snabblån och få ekonomisk hjälp på nolltid! →

Villkor och krav för L'EASY

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder20 år
InkomstkravDet finns inget specifikt inkomstkrav för att ansöka om lånet. 

Avgifter för L'EASY

Uppläggningsavgift595 kr
Administrationsavgift19 kr
Avi-avgift19 kr
Förseningsavgift180 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar L'EASY

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
9.84

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos L'EASY och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

L'EASY snabblån - FAQ

Här är några vanliga frågor om L’EASY snabblån, tillsammans med svar på dem:

L’EASY erbjuder olika lånebelopp, och det maximala beloppet kan variera beroende på din kreditvärdighet och ekonomiska situation.

Återbetalningstiden för L’EASY snabblån är vanligtvis kort, och det är viktigt att vara medveten om detta innan du ansöker om lånet.

Det är alltid klokt att vara medveten om eventuella dolda avgifter eller kostnader som kan följa med lånet.

 

L’EASY är kända för att erbjuda tydliga och transparenta villkor för sina lån, vilket innebär att det inte bör finnas några dolda avgifter. Men det är alltid bäst att noggrant läsa låneavtalet innan du bekräftar lånet.

L’EASY kan erbjuda förlängning av återbetalningstiden i vissa fall, men det kan komma med extra kostnader. Det är viktigt att kontakta dem i förväg om du tror att du inte kan återbetala lånet i tid.

Ditt kreditbetyg är en viktig faktor för att bedöma din kreditvärdighet och påverkar sannolikheten för långodkännande och räntevillkor. Med ett bättre kreditbetyg har du vanligtvis större chanser att få godkänt lånet och få mer fördelaktiga villkor.

Ja, det är möjligt att betala tillbaka ditt L’EASY snabblån i förtid. Och det bästa är att det inte bör finnas några avgifter för detta. Det kan till och med vara fördelaktigt eftersom du sparar på räntekostnader genom att göra det.

Företag: Thorn Svenska AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnThorn Svenska AB 
Org. nummer
Telefon0771 - 10 10 10
E-postinfo@leasy.se 
Institutnummer 28198
FI-status Aktiv, 2011-05-18

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Inte tillgänglig
 • Söndag

  Inte tillgänglig
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:12 local time