Ferratum kredit

Ferratum SMS-lån erbjuder snabba och enkla lösningar för att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter. Med deras smidiga ansökningsprocess och snabba utbetalning kan du snabbt få tillgång till en mindre summa pengar. Ferratum SMS-lån ger dig möjlighet att hantera kortsiktiga ekonomiska utmaningar på ett bekvämt sätt.

Ferratum logotyp
Låna upp till45 000 kr
Löptid4 - 46 mån
Ränta47.64 -  %

Ansök säkert hos Ferratum

Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 890,72 kr (snitt 2 574 kr per månad). Effektiv årsränta: 53,31 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,49997 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.Exempel:

Ferratum flexibel kredit: Smidig lösning för snabba pengar

Behöver du snabba pengar? Ibland uppstår oförutsedda ekonomiska situationer som kräver omedelbar åtgärd. Där kommer Ferratum lån in i bilden. Med Ferratums lån kan du få snabb tillgång till pengar genom att ansöka via SMS. I denna artikel kommer vi att utforska Ferratum lån och visa dig varför det kan vara en smidig lösning för att lösa akuta finansiella behov.

Ferratum kredit

Ferratum kredit är en form av kortfristigt lån som erbjuder snabb och enkel tillgång till pengar. Genom att snabbt och enkelt ansöka om ett lån digitalt kan du få det godkänt på bara några minuter. Detta gör det till en idealisk lösning när du behöver pengar snabbt och inte har tid att genomgå den långa processen med traditionella lån.

Med Ferratums lån kan du låna upp till 45 000 kr, beroende på din kreditvärdighet och låneansökan. Det är viktigt att notera att Ferratums krediter är avsedda för kortvarig användning och inte bör betraktas som en långsiktig lösning för ekonomiska svårigheter. Nu när vi har fått en överblick över vad Ferratum är, låt oss gå vidare till att utforska fördelarna och hur du ansöker om ett sådant lån.

Fördelar med Ferratum

Att välja Ferratum lån kan ge flera fördelar för dig som behöver snabba pengar. Här är några av de främsta fördelarna:

 1. Snabbt och enkelt: Genom att ansöka om ett Ferratum kan du få pengarna du behöver på bara några minuter. Ansökningsprocessen är enkel och kräver bara att du fyller i ansökan online med din information.
 2. Inga krångliga formaliteter: Ferratum lån eliminerar behovet av att fylla i långa ansökningsformulär eller skicka in dokument. Allt du behöver är en mobiltelefon och ett giltigt ID.
 3. Flexibelt lånebelopp: Med Ferratum lån kan du välja det lånebelopp som passar dina behov och återbetalningsmöjligheter. Detta ger dig kontroll över din ekonomi och låter dig låna en summa som du är bekväm med att återbetala.
 4. Ingen säkerhet krävs: Ferratum lån är ofta osäkrade lån, vilket innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få lånet beviljat. Detta gör det tillgängligt för de flesta människor, oavsett om de äger tillgångar eller inte.
 5. Flexibel återbetalning: Ferratum lån erbjuder även flexibla återbetalningsalternativ. Du kan välja att återbetala lånet på en gång eller dela upp det i mindre avbetalningar över en period som passar dig bäst.

Med dessa fördelar kan Ferratum lån vara ett praktiskt alternativ för dig som behöver snabba pengar. Nu ska vi titta närmare på hur du ansöker om ett Ferratum lån.

Så ansöker du om Ferratum snabblån

Att ansöka om Ferratum är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att komma igång:

 1. Steg 1: Registrering – Besök Ferratums webbplats och registrera dig som låntagare. Du kommer att bli ombedd att ange personlig information och skapa ett konto.
 2. Steg 2: Ansökan – När du har registrerat dig kan du logga in på ditt konto och ansöka om ett lån. Följ instruktionerna och se till att du anger rätt lånebelopp och återbetalningstid.
 3. Steg 3: Verifikation – Efter att du har skickat in din ansökan kommer Ferratum att verifiera din identitet och kreditvärdighet. Detta kan innebära att du behöver skicka in ytterligare dokument eller information.
 4. Steg 4: Godkännande och utbetalning – Om din ansökan godkänns kommer Ferratum att skicka pengarna till ditt angivna bankkonto. Du bör få pengarna inom några minuter eller inom en arbetsdag, beroende på din bank.

Slutsats

Ferratum kan vara en praktisk lösning för att lösa akuta ekonomiska behov. Med snabb och enkel tillgång till pengar kan Ferratums flexibla krediter ge dig den nödvändiga ekonomiska flexibiliteten när du behöver det som mest. Kom dock ihåg att krediter är avsedda för kortvarig användning och bör inte betraktas som en långsiktig ekonomisk lösning. Se till att du noggrant överväger dina återbetalningsmöjligheter och läser igenom lånevillkoren innan du ansöker om ett lån hos Ferratum.

Ta kontroll över din ekonomi med Ferratum SMS-lån. Ansök här! →

Villkor och krav för Ferratum kredit

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Högst 6 anmärkningar (ej nyare än 6 månader))
Minimum ålder20 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 24 000 kr 

Avgifter för Ferratum kredit

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta30 %

Vad kostar Ferratum kredit

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
47.64

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Ferratum kredit och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Ferratum SMS-lån

Här är några vanliga frågor och svar relaterade till Ferratum SMS-lån:

Åldersgränsen för Ferratum SMS-lån är vanligtvis 18 år eller äldre. Detta kan dock variera beroende på land och gällande regler och bestämmelser.

Ferratum tar hänsyn till din kreditvärdighet vid bedömningen av din låneansökan. Om du har betalningsanmärkningar kan det påverka möjligheten att få ditt lån godkänt, men det beror på Ferratums specifika kriterier.

Efter att din ansökan har godkänts och verifierats skickar Ferratum vanligtvis pengarna till ditt bankkonto inom några minuter. Dock kan bankens bearbetningstid påverka när pengarna faktiskt är tillgängliga för dig.

Om du har svårt att betala tillbaka lånet i tid, är det viktigt att du kontaktar Ferratum så snart som möjligt. De kan erbjuda alternativa återbetalningsplaner eller lösningar som passar din situation.

Ferratum strävar efter att vara transparenta med sina avgifter och kostnader. Alla avgifter och kostnader bör tydligt anges i låneavtalet. Det är viktigt att du läser igenom villkoren noggrant innan du accepterar lånet.

Ja, det kan vara möjligt att förlänga ett Ferratum SMS-lån om du behöver mer tid att betala tillbaka. Du bör kontakta Ferratum i förväg för att diskutera dina möjligheter.

Företag: Ferratum (Multitude Bank P.L.C)

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnFerratum (Multitude Bank P.L.C) 
Org. nummer
Telefon
E-postinfo@ferratum.se 
Institutnummer
FI-status 

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

 • Måndag

 • Tisdag

 • Onsdag

 • Torsdag

 • Fredag

 • Lördag

 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:49 local time