Användarvillkor för Granska.se

Dessa villkor uppdaterades senast den 31 augusti 2023.

Allmänna bestämmelser

Användning av Granska.se (”webbplatsen”, ”vi”, ”oss”), som drivs av vårt i Sverige registrerade företag, innebär att du (”användaren”) godkänner dessa användarvillkor. Om du inte kan godta villkoren, ber vi dig att omedelbart avsluta ditt besök på webbplatsen.

Tjänstens karaktär

Granska.se är en jämförelseplattform som syftar till att underlätta för användare att jämföra olika tjänster inom privatekonomi. Vi säljer inte själva de tjänster vi jämför. Istället är vår roll att förse användaren med information för att göra egna, välgrundade val.

Kostnad & ersättning

Granska.se är gratis att använda för besökare. Om användaren utifrån den information som tillhandahållits på vår webbplats väljer att besöka en tredje part och köper en tjänst, kan det hända att vi mottar en ersättning från denna tredje part. Användaren står inte för denna ersättning.

Informationens noggrannhet

Vi strävar alltid efter att informationen på vår webbplats ska vara korrekt och aktuell vid tidpunkten för publicering. Dock kan informationen förändras efter publicering, och vi uppmanar alltid användare att göra egna undersökningar och verifiera informationen innan de köper en tjänst eller produkt.

Sekretess och datainsamling

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår insamling av anonym data, som vi använder för att förbättra och utveckla vår tjänst.

Immateriella rättigheter

Allt innehåll på webbplatsen är skyddat av upphovsrätt och ägs av Granska.se. Det är inte tillåtet att kopiera, distribuera, offentligt framföra eller på annat sätt använda innehållet på webbplatsen utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande.

Ansvarsbegränsning

Granska.se tar inte ansvar för eventuella fel eller brister i den information som presenteras, eller för användarens agerande baserat på informationen. Vi tar heller inte ansvar för innehållet på tredjepartswebbplatser som vi länkar till.

Ändringar i villkoren

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor när som helst. Den senaste versionen av villkoren kommer alltid att finnas tillgänglig på vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen efter att ändringar gjorts accepterar du de ändrade villkoren.