Vivus SMS-lån

Vid behov av snabb och enkel finansiering kan Vivus SMS-lån vara en pålitlig lösning. Med deras smidiga ansökningsprocess och snabba utbetalning kan du snabbt få pengarna på kontot. Vivus SMS-lån erbjuder möjligheten att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter på ett effektivt sätt.

Vivus logotyp
Låna upp till50 000 kr
Löptid1 - 24 mån
Ränta39 -  %

Ansök säkert hos Vivus

Kalkylatorn visar ett representativt exempel på ett nytt lån på 10 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar. Den nominella fasta årliga räntan är 39%. Den effektiva räntan med en återbetalningstid på 30 dagar är 104,5%, den inkluderar uppläggningsavgiften 285 kr. Om kunden betalar tillbaka lånet i sin helhet på förfallodagen är det totala beloppet som ska betalas 10 606 kr.​Exempel:

Få Snabba Pengar Direkt via SMS

Vivus SMS-lån är en populär lånetjänst som erbjuder snabba och enkla lån via SMS. Med Vivus SMS-lån kan du få tillgång till pengar direkt på ditt bankkonto utan långa väntetider eller krångliga ansökningsprocesser. I den här artikeln kommer vi att gå igenom vad Vivus SMS-lån är, hur det fungerar, och vilka fördelar det kan erbjuda dig som låntagare.

Vad är Vivus SMS-lån?

Vivus SMS-lån är en flexibel lånetjänst som tillåter dig att ansöka om och få lån direkt via SMS. Det innebär att du kan få tillgång till pengar snabbt och enkelt utan att behöva fylla i omfattande pappersarbete eller besöka en fysisk bank. Med Vivus SMS-lån kan du ansöka om och få beviljade lån direkt från din mobiltelefon.

Hur fungerar Vivus SMS-lån?

Att ansöka om Vivus SMS-lån är enkelt och smidigt. Här är en steg-för-steg guide för att komma igång:

 1. Registrera dig hos Vivus: Besök Vivus webbplats och registrera dig för att skapa ett konto. Du behöver ange dina personuppgifter och skapa ett användarnamn och lösenord.
 2. Välj lånebelopp och återbetalningstid: Välj det önskade lånebeloppet och återbetalningstiden som passar dig bäst. Vivus erbjuder flexibla återbetalningsalternativ för att passa din ekonomiska situation.
 3. Skicka SMS-ansökan: När du har registrerat dig och valt lånebeloppet och återbetalningstiden kan du ansöka om lånet genom att skicka ett SMS med din personliga kod till Vivus.
 4. Godkänn låneavtalet: Om din ansökan godkänns kommer du att få ett låneavtal skickat till din e-postadress. Läs noggrant igenom villkoren och godkänn avtalet om du är nöjd med dem.
 5. Få pengarna på ditt bankkonto: När du har godkänt låneavtalet kommer pengarna att överföras direkt till ditt angivna bankkonto. Du kan förvänta dig att få pengarna inom kort tid, ofta samma dag eller inom några timmar.

Det är viktigt att komma ihåg att Vivus SMS-lån är ett snabblån och bör användas ansvarsfullt. Se till att du har möjlighet att återbetala lånet enligt de överenskomna villkoren för att undvika onödiga avgifter och förseningsavgifter.

Fördelar med Vivus SMS-lån

Att välja Vivus SMS-lån som din lånetjänst kan erbjuda flera fördelar. Här är några av de främsta fördelarna med Vivus SMS-lån:

 1. Snabb och enkel ansökningsprocess: Med Vivus SMS-lån kan du ansöka om lån direkt via SMS. Detta sparar tid och krångel med traditionella låneansökningar.
 2. Direkt utbetalning: När din ansökan har godkänts får du pengarna direkt på ditt bankkonto. Detta gör att du snabbt kan få tillgång till de medel du behöver.
 3. Flexibla återbetalningsalternativ: Vivus erbjuder olika återbetalningsalternativ för att passa dina individuella behov och ekonomiska situation. Du kan välja den återbetalningstid som fungerar bäst för dig.
 4. Ingen säkerhet krävs: Vivus SMS-lån är ett blancolån, vilket innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få lånet beviljat. Detta gör att du kan få tillgång till pengar även om du inte äger några tillgångar.
 5. Möjlighet till förlängning: Om du av någon anledning inte kan återbetala lånet i tid kan du ansöka om en förlängning. Vivus erbjuder möjligheten att förlänga lånet mot en extra avgift.

Slutsats

Vivus SMS-lån är en smidig och snabb lösning för de som behöver få tillgång till pengar direkt via SMS. Med en enkel ansökningsprocess och snabb utbetalning kan Vivus SMS-lån vara ett bra alternativ för akuta ekonomiska behov. Kom ihåg att alltid ansöka om lån ansvarsfullt och se till att du kan återbetala lånet enligt de överenskomna villkoren. För mer information och för att ansöka om Vivus SMS-lån, besök Vivus webbplats idag.

Vivus SMS-lån väntar på dig. Klicka för att ansöka! →

Villkor och krav för Vivus SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Vivus kan acceptera betalningsanmärkningar)
Minimum ålder18 år
InkomstkravDeklarerad inkomst 

Avgifter för Vivus SMS-lån

Uppläggningsavgift285 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta39.5 %

Vad kostar Vivus SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
39

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Vivus SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Vivus SMS-lån

Här är några vanliga frågor som människor ofta har om Vivus SMS-lån:

Ja, det är möjligt att få ett Vivus SMS-lån även om du har betalningsanmärkningar. Vivus bedömer varje ansökan individuellt och tar hänsyn till din nuvarande ekonomiska situation.

Det är kostnadsfritt att ansöka om Vivus SMS-lån. Du betalar endast ränta och eventuella avgifter enligt de villkor som anges i låneavtalet.

Ja, Vivus erbjuder möjligheten att förlänga lånet om du inte kan återbetala i tid. Observera att en extra avgift kan tillkomma för förlängningen.

När din ansökan har godkänts och du har accepterat låneavtalet kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto inom kort tid. Vanligtvis tar det endast några timmar.

För att få ett Vivus SMS-lån måste du uppfylla vissa grundläggande krav, såsom att vara över 18 år, ha en inkomst och vara bosatt i Sverige. Mer detaljerade krav och villkor kan hittas på Vivus webbplats.

Ja, Vivus är en etablerad och pålitlig lånetjänst som följer alla relevanta lagar och regler. Din personliga information och dina uppgifter behandlas på ett säkert sätt.

Företag: 4finance AB

Företagsinformation & kontakt:

Företagsnamn4finance AB 
Org. nummer556790-4189
Telefon08-420 400 20
E-postsupport@vivus.se 
Institutnummer 44071
FI-status Aktiv, 2010-01-14

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

Stängt hela dagen

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 06:01 local time