ViaConto SMS-lån

Vid behov av snabb och enkel finansiering kan ViaConto SMS-lån vara en pålitlig lösning. Med deras enkla och smidiga ansökningsprocess får du snabbt besked och pengarna sätts in på ditt konto. ViaConto SMS-lån erbjuder möjligheten att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter på ett bekvämt sätt.

Viaconto logotyp
Låna upp till20 000 kr
Löptid3 - 33 mån
Ränta39.5 -  %

Ansök säkert hos ViaConto

Om du lånar 8 000 kronor med en återbetalningstid på 12 månader gäller en nominell obunden årsränta på 39,5 %. Den effektiva räntan du kommer att betala är 218,30 %. Det totala beloppet du kommer att betala efter 12 månader och 12 betalningstillfällen är 11 726 kronor.Exempel:

Vad är ViaConto SMS-lån?

ViaConto SMS-lån är en bekväm och snabb finansiell lösning som låter dig låna pengar genom att helt enkelt skicka ett SMS. ViaConto är en pålitlig långivare som erbjuder flexibla och pålitliga lånetjänster till sina kunder. Med ViaConto SMS-lån kan du snabbt få tillgång till extra pengar när du behöver det som mest, och det bästa är att ansökningsprocessen är snabb och enkel.

Hur fungerar det?

Att ansöka om ett ViaConto SMS-lån är otroligt enkelt och smidigt. Här är de steg du behöver följa för att få tillgång till de extra pengarna:

 1. Skicka ett SMS: Börja med att skicka ett SMS till ViaConto där du anger det önskade lånebeloppet och återbetalningstiden. Du kommer att få en bekräftelse på din ansökan direkt via SMS.
 2. Få snabbt besked: ViaConto kommer att behandla din ansökan så fort som möjligt och ge dig besked om lånet beviljas eller inte. Du behöver inte vänta länge för att få veta resultatet.
 3. Godkänn lånet: Om din ansökan beviljas, kommer du att få ett erbjudande från ViaConto med detaljer om lånet. Om du är nöjd med villkoren kan du enkelt godkänna lånet genom att följa de instruktioner som anges.
 4. Få pengarna: När du har godkänt lånet kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto inom kort. Du kan då använda dem för att möta dina omedelbara ekonomiska behov.

ViaConto SMS-lån erbjuder en smidig och effektiv process som sparar tid och energi för låntagare. Det är ett utmärkt alternativ när du behöver extra pengar snabbt.

Varför välja ViaConto SMS-lån?

Det finns flera fördelar med att välja ViaConto SMS-lån när du behöver ett snabbt lån. Här är några skäl till varför ViaConto är ett bra alternativ:

 1. Snabb behandling: ViaConto har en snabb behandlingstid för låneansökningar. Du behöver inte vänta i flera dagar för att få besked. Genom att skicka ett enkelt SMS kan du få snabbt besked om ditt lån.
 2. Flexibel återbetalning: ViaConto erbjuder flexibla återbetalningsalternativ som passar dina individuella behov. Du kan välja en återbetalningstid som är lämplig för din ekonomiska situation.
 3. Inga dolda avgifter: ViaConto strävar efter att vara transparent i sina kostnader och villkor. Du kan vara trygg i vetskapen att det inte finns några dolda avgifter eller överraskningar när du väljer ViaConto SMS-lån.
 4. Enkel ansökan: Ansökningsprocessen för ViaConto SMS-lån är enkel och okomplicerad. Du behöver inte fylla i omfattande pappersarbete eller genomgå komplicerade förfaranden. Ett enkelt SMS räcker för att inleda processen.

Slutsats

ViaConto SMS-lån erbjuder en enkel och snabb lösning för att få tillgång till extra pengar när du behöver det som mest. Genom att skicka ett SMS kan du ansöka om ett lån och få snabbt besked om din ansökan beviljas. Med flexibla återbetalningsalternativ och tydliga villkor är ViaConto ett pålitligt alternativ för snabba lån. Innan du ansöker om ett ViaConto SMS-lån är det viktigt att läsa och förstå de villkor och kostnader som gäller för lånet. Om du har frågor eller behöver mer information, är det bäst att kontakta ViaConto direkt.

ViaConto SMS-lån - för enklare liv. Klicka för att ansöka! →

Villkor och krav för ViaConto SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarJa (ViaConto kan acceptera upp till 2 st betalningsanmärkningar.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravDeklarerad inkomst 

Avgifter för ViaConto SMS-lån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift45 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta39 %

Vad kostar ViaConto SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
39.5

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos ViaConto SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

ViaConto SMS-lån FAQ

Här är några vanliga frågor och svar relaterade till ViaConto SMS-lån:

För att ansöka om ett ViaConto SMS-lån måste du vara minst 18 år gammal, vara bosatt i Sverige, ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar.

Lånebeloppet du kan få genom ViaConto SMS-lån varierar beroende på dina individuella förutsättningar. Du kan ange det önskade beloppet när du skickar ditt ansöknings-SMS.

ViaConto strävar efter att ge snabba besked på låneansökningar. Du kan förvänta dig att få ett svar inom kort tid efter att du har skickat in din ansökan via SMS.

Ja, det finns avgifter och räntor för ViaConto SMS-lån. Det är viktigt att du noggrant läser och förstår de villkor och kostnader som gäller för lånet innan du godkänner det.

Om du inte kan återbetala ditt ViaConto SMS-lån i tid är det bäst att kontakta ViaConto så snart som möjligt. De kan hjälpa dig att hitta en lämplig lösning för att undvika eventuella problem.

Ja, det kan vara möjligt att förlänga återbetalningstiden för ditt ViaConto SMS-lån. Det är bäst att kontakta ViaConto för att diskutera dina möjligheter och eventuella kostnader som kan vara associerade med förlängningen.

Företag: ViaConto Sweden AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnViaConto Sweden AB 
Org. nummer556819-6041
Telefon075-757 50 23
E-postinfo@viaconto.se 
Institutnummer 44045
FI-status Aktiv, 2011-05-03

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:30 - 17:00

 • Måndag

  08:30 - 17:00
 • Tisdag

  08:30 - 17:00
 • Onsdag

  08:30 - 17:00
 • Torsdag

  08:30 - 17:00
 • Fredag

  10:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:22 local time