Toborrow privatlån

Hitta finansiell balans med Toborrow! Jämför flera långivare, få de bästa räntorna och samla dina lån för enklare ekonomi. Upptäck hur du kan sänka räntan och skapa harmoni i din plånbok och själ. Ansök kostnadsfritt och få svar inom 24 timmar. Gör ditt liv mer hanterbart med Toborrow!

Toborrow logo
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 240 mån
Ränta4.95 - 19.32 %

Ansök säkert hos Toborrow

Ett annuitetslån på 150 000 kr med 8 års löptid, rörlig ränta 6,2 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger en effektiv ränta på 6,38 %, totalkostnad 190 642 kr, kostnad 1 986 kr/mån (96 avbet.). Individuell ränta 4,95–19,32%.Exempel:

Jämför flera långivare och få svar snabbt med Toborrow

Med Toborrow kan du enkelt jämföra flera långivare för att hitta det bästa lånet för dig. Genom att fylla i en enda ansökan får du flera låneerbjudanden inom 24 timmar. Du kan låna upp till 600 000 kr i form av privatlån, och erbjudandet gäller fram till 31 augusti 2023.

Skapa balans i ditt ekonomiska liv

Att ha en sund ekonomi handlar om att minska onödiga utgifter och hantera skulder effektivt. Om du har flera lån eller krediter med höga räntor kan det kännas överväldigande att hålla koll på alla betalningar. Toborrow hjälper dig att sänka räntan på dina lån genom att samla dem, vilket gör din ekonomiska situation mer hanterbar. Genom att sänka räntan betalar du mindre pengar i ränta varje månad och kan lättare betala tillbaka lånen över tid.

Så fungerar privatlån via Toborrow

Ansökan om privatlån hos Toborrow är snabb och enkel. Genom att fylla i din ansökan digitalt får du flera låneerbjudanden från olika långivare. Du väljer enkelt det bästa låneerbjudandet med hjälp av BankID. När du valt ett erbjudande kontaktar långivaren dig och betalar ut lånet, oftast samma dag som det blivit beviljat.

Hitta det bästa privatlånet för dig

Genom Toborrow kan du jämföra villkor och räntor från olika banker och långivare, vilket ökar dina möjligheter att hitta det privatlån som passar dig bäst. Att jämföra lån är kostnadsfritt och ej bindande, så du kan lugnt och tryggt utforska alternativen innan du tar ett beslut.

Tips för att sänka dina räntekostnader

 • Ange medsökande till lånet: Genom att lägga till en person som kan stå som säkerhet för lånet kan du oftast få en lägre ränta.
 • Sök inte hos för många långivare: Undvik att göra för många låneansökningar, eftersom varje kreditupplysning påverkar din kreditvärdighet negativt.
 • Ansök om rätt belopp: Ansök endast om så mycket pengar som du behöver, för att undvika att få ett avslag på grund av för högt belopp.
 • Samla dina lån: Genom att samla dina lån och krediter med ett större lån med lägre ränta kan du sänka din månadskostnad och få bättre överblick över din ekonomi.

Slutsats

Att samla lån och krediter med höga räntor hos Toborrow kan vara en smart och ekonomiskt fördelaktig lösning för att skapa en bättre balans i ditt ekonomiska liv. Genom att jämföra flera långivare på en och samma plattform kan du öka dina chanser att hitta ett lån med en lägre ränta och bättre villkor som passar just dig.

Genom Toborrows enkla och snabba ansökningsprocess kan du få flera låneerbjudanden inom 24 timmar, vilket ger dig möjligheten att välja det bästa lånet för din ekonomiska situation. Tack vare personlig support och hjälp genom hela ansökningsprocessen kan du känna dig trygg och säker i ditt låneval.

Ansök nu och hitta ditt bästa låneerbjudande med Toborrow! →

Villkor och krav för Toborrow privatlån

Kreditkontroll
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på minst 140 000 kr 

Avgifter för Toborrow privatlån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Toborrow privatlån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
4.95

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Toborrow privatlån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor och svar om Toborrow

Ja, det är möjligt att ansöka om privatlån via Toborrow även om du har betalningsanmärkningar. Dock får det inte finnas något skuldsaldo hos Kronofogden. Betalningsanmärkningar kan påverka räntekostnaderna.

Återbetalningen av ditt lån sker normalt i månatliga avbetalningar, som täcker både ränta och amortering. Du kan också göra ytterligare betalningar om du vill betala tillbaka lånet snabbare än den initiala betalplanen.

Du kan använda ditt privatlån till vad som helst. Du behöver ange syftet med lånet enligt penningtvättslagstiftning och för att långivaren ska kunna göra en korrekt bedömning av din återbetalningsförmåga.

Antalet erbjudanden du får beror på din ekonomiska situation. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna sina erbjudanden, som du kan se i din dashboard.

Toborrow är en plattform som hjälper dig att jämföra och hitta privatlån från olika banker och långivare. Genom Toborrow kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr och få flera låneerbjudanden att välja mellan. Plattformen strävar efter att ge dig de bästa lånevillkoren och den lägsta räntan för ditt privatlån.

För att ansöka om privatlån via Toborrow måste du vara minst 18 år gammal, folkbokförd i Sverige, ha en årsinkomst på minst 140 000 kr och inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Maximalt två betalningsanmärkningar tillåts.

Ansökningsprocessen är enkel och digital. Du fyller i en ansökan med önskat lånebelopp och återbetalningstid samt de efterfrågade uppgifterna. När ansökan är ifylld, signerar du den säkert med BankID. Därefter förmedlar Toborrow din ansökan till anslutna långivare som inom 24 timmar lämnar låneerbjudanden.

Antalet låneerbjudanden som du får på din ansökan beror på din unika ekonomiska situation och kreditvärdighet. Efter din ansökan har långivarna 24 timmar på sig att lämna erbjudanden, och du kommer att kunna se dessa i din dashboard.

En medsökande är en person som läggs till på lånet tillsammans med dig. Det ökar chanserna till lägre ränta och ett högre lånebelopp. Båda parter blir ansvariga för att återbetala lånet. Att ha en medsökande kan ge extra trygghet för långivaren och påverkar positivt bedömningen av lånet.

Hela månadskostnaden för ett annuitetslån är förutbestämd, täcker ränta och amortering. Återbetalning sker normalt i månatliga avbetalningar. Utöver amortering tillkommer ränta och eventuella avgifter, som uppläggningsavgifter och avi-avgifter. Du kan förtidslösa ditt lån när som helst utan extra kostnad.

Företag: Toborrow AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnToborrow AB 
Org. nummer556942-6736
Telefon08-520 017 30
E-postinfo@toborrow.com 
Institutnummer 45591
FI-status Aktiv, 2014-04-09

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Inte tillgänglig
 • Söndag

  Inte tillgänglig
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:49 local time

Filmklipp