Rocker

Välkommen till vår djupdykning i världen av Rocker Privatlån – det ultimata sättet att låna pengar som en rockstjärna! Om du behöver pengar snabbt och enkelt, oavsett om det är för en resa, en ny gitarr eller bara för att sätta guldkant på tillvaron, kan Rocker Privatlån vara det perfekta valet för dig.

Rocker logo
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 180 mån
Ränta3.45 - 29.95 %

Ansök säkert hos Rocker

100 000 kr i annuitetslån med 10 års löptid, nominell ränta 6,95 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7,18 %. Totalt belopp att betala: 139 020 kr. Månadskostnad: 1 159 kr fördelat på 120 betalningstillfällen. Rocker AB är kreditförmedlare och din ansökan kommer att skickas till de kreditgivare som bäst matchar din profil. Återbetalningstid 1-20 år. Räntan är rörlig och sätts individuellt. Räntespann mellan: 3,45% - 25,95% (Uppdaterat september 2022).Exempel:

Rocker Privatlån: Vad är det?

Rocker Privatlån är inte ditt vanliga låneföretag. Det är en exklusiv lånetjänst som utformats speciellt för rockentusiaster och musikälskare. Med Rocker Privatlån kan du låna pengar snabbt och enkelt, utan krångliga processer och långsamma godkännanden. Det är som att få den perfekta ackorden direkt – det känns bara rätt!

Varför välja Rocker privatlån?

När du tänker på traditionella lån kanske du tänker på tråkiga bankmöten, långa köer och oändliga pappersarbete. Men med Rocker Privatlån är det en helt annan melodi. Här är några anledningar till varför du bör välja detta lånealternativ:

 1. Snabbt som en Power Ballad: Ansökningsprocessen är snabb och enkel. Du kan få godkännande och pengarna på ditt konto på nolltid!
 2. Flexibilitetens Solo: Rocker Privatlån erbjuder olika lånealternativ, så du kan hitta det som passar just dig bäst. Välj din egen takt och återbetalningstid.
 3. Ingen Förlåtelse för Dåliga Krediter: Rocker Privatlån bryr sig inte så mycket om din kreditvärdighet. Det är din framtid och potential som är viktigast.
 4. Inget Bullshit: Ursäkta språket, men det är sant! Här finns inga dolda avgifter eller komplicerade villkor. What you see is what you get!

Hur ansöker jag om Rockers privatlån?

Att ansöka om Rocker Privatlån är enkelt och smidigt. Här är några steg du kan följa för att komma igång:

 1. Surfa In på deras Hemsida: Gå till Rocker Privatlåns hemsida och kolla in deras erbjudanden och lånevillkor.
 2. Klicka på ”Ansök Nu”: Hitta knappen för att ansöka om lånet och klicka på den för att starta processen.
 3. Fyll i Ansökningsformuläret: Följ anvisningarna på skärmen och fyll i det enkla ansökningsformuläret. Det tar bara några minuter.
 4. Invänta Godkännande: Efter att du skickat in din ansökan behöver du bara vänta på godkännandet, som ofta kommer snabbt.
 5. Få Pengarna: När din ansökan har godkänts överförs pengarna till ditt bankkonto. Rock on!

Sammanfattning

Nu har du en solid grund för att förstå Rocker Privatlån och vad det innebär att låna som en rockstjärna. Det är ett snabbt, enkelt och flexibelt sätt att få den finansiering du behöver för att göra dina drömmar till verklighet. Oavsett om du är en erfaren musiker eller bara en passionerad musikälskare, kan Rocker Privatlån ge dig de ekonomiska medlen att göra ditt liv till en hit!

Så vad väntar du på? Låt musiken tala och ansök om Rocker Privatlån idag! Rock on!

Ansök om Rocker Privatlån idag och låna som en riktig rockstjärna! Klicka här för snabb och smidig ansökan. Rock on! →

Villkor och krav för Rocker

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder18 år
InkomstkravInga uppgifter 

Avgifter för Rocker

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Rocker

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.45

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Rocker och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Här är några vanliga frågor om Rocker Privatlån:

Om du har flera lån utspridda hos olika kreditgivare kan du enkelt samla dem hos en och samma kreditgivare genom Rocker. I din ansökan kan du ange vilket belopp du önskar låna totalt och hur stor del av det som avser de befintliga lån du vill lösa. På så sätt kan du sänka den totala lånekostnaden och få en mer överskådlig ekonomi.

Absolut! Rocker Privatlån fokuserar mer på din nuvarande ekonomiska situation och potential än på ditt kreditbetyg. Så länge du kan visa att du har kapacitet att betala tillbaka lånet, är chanserna goda att få det godkänt.

Rocker samarbetar med flera etablerade kreditgivare för att kunna erbjuda dig de bästa möjliga lånealternativen. För närvarande samarbetar vi med Avida Finans, Bank Norwegian, Banky, Coop MedMera Bank, Marginalen Bank, Nordax Bank, Northmill Bank, Nstart, Svea Bank och SevenDay Bank.

No way! Rocker Privatlån är transparenta med sina avgifter. Du kommer inte att stöta på några obehagliga överraskningar längs vägen.

Inom 24-48 timmar efter att din ansökan har godkänts. Det är snabbare än ett gitarrsolo!

Jajamän! Du kan använda pengarna för nästan vad som helst – resor, instrument, konserter, eller till och med att förverkliga din dröm om ett eget band!

Nej, Rocker Privatlån är ett okonventionellt lån där du inte behöver ställa något i säkerhet.

Indeed! Rocker Privatlån kan ha exklusiva erbjudanden och rabatter för rockmusiker och artister. Se till att kolla deras webbplats för de senaste kampanjerna!

Företag: Rocker AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnRocker AB 
Org. nummer559046-8574
Telefon020 - 700 700
E-postsupport@rocker.com 
Institutnummer 44079
FI-status Aktiv, 2017-02-02

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

10:00 - 18:00

 • Måndag

  10:00 - 18:00
 • Tisdag

  10:00 - 18:00
 • Onsdag

  10:00 - 18:00
 • Torsdag

  10:00 - 18:00
 • Fredag

  10:00 - 18:00
 • Lördag

  10:00 - 18:00
 • Söndag

  10:00 - 18:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:49 local time

Filmklipp