Advisa

Få expertråd och hitta det bästa lånet för dig med Advisa. Oavsett om du behöver ett privatlån, bolån eller något annat lån, erbjuder de skräddarsydda lösningar som passar dina behov. Genom att samarbeta med flera långivare kan Advisa erbjuda konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor. Ansökan är enkel och du får snabbt svar. Låt Advisa guida dig till det bästa lånealternativet för dig.

Advisa Logotyp
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 240 mån
Ränta3.06 - 29.99 %

Ansök säkert hos Advisa

För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.Exempel:

En omfattande guide till Advisa: Allt du behöver veta

Innan vi dyker djupt in i vårt huvudämne – Advisa – låt oss ta ett ögonblick för att sätta scenen. I den digitala tidsåldern behöver vi verktyg och plattformar som kan hjälpa oss att hantera vår ekonomi på ett effektivt sätt. Det är här Advisa kommer in.

Advisa: Din ekonomiska partner

Advisa är en ledande plattform som syftar till att förenkla din ekonomi genom att samla och jämföra lån, krediter och försäkringar från flera olika banker och försäkringsbolag. Men vad innebär det egentligen att vara kund hos Advisa? Och vad skiljer Advisa från andra liknande tjänster?

Vad Advisa erbjuder

Advisa erbjuder en mängd finansiella tjänster. Du kan använda plattformen för att jämföra lån, krediter och försäkringar, vilket kan hjälpa dig att spara pengar och få bättre villkor. Dessutom erbjuder Advisa rådgivning om hur du bäst hanterar din ekonomi.

Advisa kontra andra tjänster

Jämfört med andra liknande tjänster sticker Advisa ut på flera sätt. De samarbetar med en mängd banker och försäkringsbolag, vilket innebär att de kan erbjuda en bredare jämförelse än de flesta andra tjänster. Dessutom är Advisas kundservice mycket uppskattad för sin snabbhet och kompetens.

Processen att använda Advisa

Användarupplevelsen är central för Advisas tjänster. De har gjort det till en enkel och smidig process att jämföra lån och försäkringar. Hur fungerar det i praktiken?

Steg ett: Ange dina uppgifter

Först och främst behöver du fylla i dina ekonomiska uppgifter på Advisas webbplats. Detta inkluderar information om dina inkomster, utgifter och eventuella befintliga lån eller krediter.

Steg två: Jämför erbjudanden

När du har fyllt i dina uppgifter kommer Advisa att jämföra dem med erbjudanden från olika banker och försäkringsbolag. Du kommer att få en lista med de bästa alternativen baserat på dina unika behov och förutsättningar.

Steg tre: Välj och ansök

Efter att ha jämfört erbjudanden kan du välja det som bäst passar dina behov. Du kan sedan ansöka direkt via Advisa, som kommer att hantera ansökningsprocessen åt dig.

Advisas betydelse i dagens ekonomiska landskap

Advisa spelar en viktig roll i dagens digitala ekonomi. Genom att erbjuda en enkel och smidig tjänst för jämförelse av finansiella produkter, hjälper de konsumenter att ta kontroll över sin ekonomi.

Advisas roll i att öka finansiell medvetenhet

Advisa bidrar till att öka den finansiella medvetenheten genom att erbjuda en lättanvänd plattform där konsumenter kan jämföra olika finansiella produkter. Detta gör det möjligt för konsumenter att göra mer informerade beslut om sin ekonomi.

Advisa i det digitala ekonomiska landskapet

Advisa är en del av den digitala transformationen av ekonomiska tjänster. Genom att använda digital teknik för att jämföra finansiella produkter, hjälper de till att förenkla och demokratisera processen att hitta och ansöka om lån och försäkringar.

Slutsats

Att navigera i det finansiella landskapet kan vara en utmaning, men med hjälp av Advisa blir det enklare. Oavsett om du vill jämföra lån, krediter, försäkringar eller bara få en bättre överblick över din ekonomi, kan Advisa vara din go-to plattform. Så varför inte ta kontroll över din ekonomi idag med Advisa?

Spara tid och pengar genom att använda Advisa för att jämföra och hitta det bästa lånealternativet för dig - klicka här för att börja din lånejämförelse idag! →

Villkor och krav för Advisa

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Så länge skulden hos Kronofogden är betald så har du möjlighet att lägga om dina lån och baka ihop flera skulder till ett nytt lån.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 100 800 kr 

Avgifter för Advisa

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Advisa

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.06

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Advisa och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor och svar om Advisa

Advisa är en plattform som jämför lån, krediter och försäkringar från olika banker och försäkringsbolag för att hjälpa dig att hitta de bästa villkoren och spara pengar.

Du fyller enkelt i dina ekonomiska uppgifter på Advisas webbplats, jämför erbjudanden från olika banker och försäkringsbolag och väljer och ansöker om det erbjudande som bäst passar dina behov.

Advisa erbjuder jämförelse av lån, krediter och försäkringar samt rådgivning om hur du bäst hanterar din ekonomi.

Advisa skiljer sig från andra tjänster genom att de har ett brett samarbete med banker och försäkringsbolag och en uppskattad kundservice.

Ja, det är gratis att använda Advisas tjänster för att jämföra lån och försäkringar.

Ja, Advisa tar säkerheten på allvar och följer alla gällande lagar och regler för att skydda dina personuppgifter.

Advisa är en användarvänlig, pålitlig och effektiv plattform för att jämföra lån, krediter och försäkringar. De syftar till att göra ekonomiska beslut enklare och mer transparenta genom att tillhandahålla en omfattande jämförelse av finansiella produkter från olika banker och försäkringsbolag.

Advisa samarbetar med ett brett utbud av banker, inklusive stora nationella och internationella banker samt mindre nischade finansiella institutioner. Listan kan variera beroende på vilka erbjudanden de olika bankerna har för tillfället, så det är alltid bäst att kolla direkt på Advisas webbplats för den mest aktuella informationen.

Både Advisa och Lendo är jämförelsetjänster för finansiella produkter, men det finns vissa skillnader. Advisa är kända för sitt breda utbud av samarbetspartners, vilket innebär att de kan erbjuda jämförelser från ett stort antal banker och försäkringsbolag. De har även fått mycket beröm för sin kundservice. Lendo å andra sidan, är en del av Schibsted-gruppen och kan därför dra nytta av de resurser och det nätverk som kommer med att vara en del av en större koncern. Båda plattformarna har sina styrkor, och vilken som är bäst för dig kan bero på dina specifika behov och preferenser.

Företag: Sambla Group AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnSambla Group AB 
Org. nummer556974-8378
Telefon0770 22 0 180
E-postkundtjanst@sambla.se 
Institutnummer 44062
FI-status Aktiv, 2014-11-13

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

12:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 20:30
 • Tisdag

  09:00 - 20:30
 • Onsdag

  09:00 - 20:30
 • Torsdag

  09:00 - 20:30
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  12:00 - 16:00
 • Söndag

  12:00 - 16:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 06:00 local time