Enklare

Låna pengar enkelt och smidigt med Enklare. Oavsett om det är för att förverkliga en dröm eller lösa en ekonomisk situation, erbjuder Enklare konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsvillkor. Du kan ansöka snabbt och få svar inom kort tid. Låt Enklare hjälpa dig att göra livet enklare genom deras pålitliga lånetjänst.

Enklare logotyp
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 240 mån
Ränta3.05 - 28.5 %

Ansök säkert hos Enklare

Annuitetslån 5 år, belopp 150 000 kr, rörlig ränta 4,30%, uppläggningskostnad 495 kr, aviavgift 0 kr, ger en effektiv ränta på 4,53%. Totalt belopp att återbetala 167 465 kr, fördelat på 60 avbetalningar, ger en månadskostnad på 2 783 kr.Exempel:

Varför välja Enklare?

När det kommer till att välja en låneleverantör är det viktigt att veta att du arbetar med en pålitlig och ansvarsfull partner. Enklare erbjuder dig just det – en pålitlig och ansvarsfull tjänst som sätter dig och dina behov i fokus. Här är några skäl till varför du bör välja Enklare för dina lånebehov:

 1. Flexibilitet: Enklare erbjuder ett brett utbud av låneprodukter som kan anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver ett mindre snabblån eller ett större blancolån kan Enklare skräddarsy en lösning som passar dig.
 2. Enkel Ansökningsprocess: Hos Enklare är ansökningsprocessen snabb och enkel. Du kan ansöka online när som helst och var som helst, och få ett besked inom kort tid. Det sparar dig både tid och besvär.
 3. Snabba Utbetalningar: När du får ditt lån beviljat hos Enklare kan du förvänta dig snabba utbetalningar. Det betyder att du snabbt kan få tillgång till de medel du behöver för att täcka dina utgifter.
 4. Kundtjänst: Enklare erbjuder en professionell och vänlig kundtjänst som är redo att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Du kan känna dig trygg med att få support och vägledning genom hela processen.

Låneprodukter från Enklare

Enklare erbjuder ett brett utbud av låneprodukter för att möta olika kunders behov. Här är några av de populära låneprodukterna som erbjuds:

1. Enklare Snabblån

Enklare Snabblån är perfekt för dig som behöver täcka oförutsedda utgifter eller ha extra pengar till hands. Det är ett lån med kort löptid och snabb hanteringstid för att ge dig den flexibilitet du behöver i din ekonomi.

Funktioner av Enklare Snabblån:

 • Snabb ansökningsprocess online.
 • Direkt besked om låneansökan.
 • Möjlighet att låna mindre belopp.
 • Flexibel återbetalningstid.

2. Enklare Blancolån

Enklare Blancolån är lämpligt för större utgifter eller projekt. Det ger dig möjlighet att låna högre belopp för att finansiera exempelvis renoveringar, bilköp eller resor. Med längre återbetalningstider kan du anpassa lånet efter din ekonomiska situation.

Funktioner av Enklare Blancolån:

 • Möjlighet att låna högre belopp.
 • Flexibel återbetalningstid.
 • Smidig ansökningsprocess.
 • Personlig räntesättning baserat på din ekonomiska profil.

3. Enklare Företagslån

För företagare som behöver kapital för att utöka sin verksamhet eller täcka företagsrelaterade utgifter erbjuder Enklare Företagslån en idealisk lösning. Med skräddarsydda lånepaket kan företagare få den finansiella hjälp de behöver för att ta sitt företag till nästa nivå.

Funktioner av Enklare Företagslån:

 • Skräddarsydda lånepaket för företagare.
 • Flexibel återbetalningstid.
 • Enkel ansökningsprocess för företag.
 • Rådgivning och support för företagare.

Slutsats

Enklare är det perfekta valet för alla som söker enkelhet och pålitlighet när det kommer till lån och finansiella tjänster. Med deras flexibla låneprodukter, enkla ansökningsprocess och snabba utbetalningar kan du få den ekonomiska hjälp du behöver utan besvär. Oavsett om det handlar om snabba utgifter, större projekt eller företagsrelaterade behov, kan Enklare vara din pålitliga partner. Besök Enklare hemsida idag och förenkla din ekonomi redan idag!

Ta kontroll över din ekonomi med Enklare, ansök nu! →

Villkor och krav för Enklare

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Ja, vissa av de banker och långivare som enklare samarbetar med godkänner kunder som har betalningsanmärkningar.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravStabil ekonomi med fast inkomst 

Avgifter för Enklare

Uppläggningsavgift495 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Enklare

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.05

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Enklare och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga Frågor om Enklare

Här är några vanliga frågor om Enklare och svar på dem:

För att ansöka om ett lån hos Enklare behöver du bara följa dessa enkla steg:

 1. Besök Enklare hemsida och välj den låneprodukt som passar dig bäst.
 2. Fyll i låneansökan online och ange nödvändig information om dig själv och din ekonomi.
 3. Skicka in ansökan och invänta beskedet som kommer inom kort.

För att bli beviljad ett lån från Enklare måste du uppfylla följande grundläggande krav:

 • Var över 18 år gammal.
 • Ha en fast inkomst.
 • Ha en god kreditvärdighet.

Enklare strävar efter att ge snabba besked på låneansökningar. Normalt sett tar det bara några timmar att få ett svar på din ansökan.

Enklare är transparenta med sina avgifter och kostnader. Du kommer att få all information om eventuella avgifter och kostnader innan du slutför din låneansökan.

Enklare tar hänsyn till olika faktorer när de bedömer din låneansökan, inklusive din kreditvärdighet. Även om en betalningsanmärkning kan påverka din chans att få ett lån, betyder det inte automatiskt att din ansökan kommer att avslås.

Enklare erbjuder flexibla återbetalningsalternativ för att passa din ekonomi. Om du behöver förlänga återbetalningstiden kan du kontakta Enklare för att diskutera dina alternativ.

Företag: Enklare Ekonomi Sverige AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnEnklare Ekonomi Sverige AB 
Org. nummer556975-4814
Telefon0770-330 777
E-postkontakt@enklare.se 
Institutnummer 44008
FI-status Aktiv, 2014-07-07

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:30 - 17:00

 • Måndag

  09:30 - 17:00
 • Tisdag

  09:30 - 17:00
 • Onsdag

  09:30 - 17:00
 • Torsdag

  09:30 - 17:00
 • Fredag

  09:30 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:29 local time

Filmklipp