Sambla

Sambla hjälper dig att hitta det bästa lånet på marknaden. Med deras tjänst kan du enkelt jämföra räntor och villkor från olika långivare för att säkerställa att du får det mest fördelaktiga erbjudandet. Genom att samla dina lån kan du även sänka dina månadskostnader och få bättre överblick över din ekonomi. Låt Sambla vara din guide till ett mer fördelaktigt lånealternativ.

Sambla Logotyp
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 240 mån
Ränta3.06 - 29.99 %

Ansök säkert hos Sambla

För ett annuitetslån på 100000 kr med 1 års löptid, nominell ränta 6.90 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.12 %. Totalt belopp att betala: 103777 kr. Månadskostnad: 8648 kr fördelat på 12 betalningstillfällen.Exempel:

Vad är Sambla?

Definiera Sambla

Sambla är en lånejämförelsetjänst baserad i Sverige som hjälper konsumenter att jämföra och välja lån som bäst passar deras behov. Med hjälp av deras plattform kan du jämföra lån från upp till 35 olika banker och långivare.

Samblas Historia

Sedan starten 2014 har Sambla gjort det enklare för svenskar att hitta det bästa lånet. Genom att fokusera på transparens, användarvänlighet och kundservice har de snabbt vuxit och blivit ett populärt val för lånejämförelser.

Hur fungerar Sambla?

Lånejämförelseprocessen

För att använda Sambla, fyller du i dina uppgifter och vad du behöver lånet till. Sambla skickar sedan din ansökan till flera banker och långivare, vilka svarar med deras bästa låneerbjudanden. Du kan sedan jämföra dessa erbjudanden och välja det som bäst passar dina behov.

Samblas unika fördelar

Tack vare Samblas omfattande nätverk av partners får du tillgång till många olika låneerbjudanden. Detta sparar tid och gör att du kan hitta ett lån med bästa möjliga ränta och villkor.

Vilka tjänster erbjuder Sambla?

 • Bolån via Sambla
  En av de mest använda tjänsterna på Sambla är bolånejämförelsen. Om du planerar att köpa ett hus eller lägenhet kan du använda Sambla för att jämföra olika bolån och hitta det bästa alternativet för dig.
 • Sambla och privatlån
  Utöver bolån hjälper Sambla också kunder att jämförelse privatlån. Oavsett om du behöver pengar för en bil, renovering eller en resa kan Sambla hjälpa dig att hitta det bästa privatlånet.
 • Sammanfattning av tjänster
  Sambla erbjuder inte bara bolån och privatlån utan även jämförelser av billån, renoveringslån, och mycket mer. Kort sagt, oavsett vilket lån du behöver kan Sambla hjälpa dig att hitta det.

Slutsats

Att hitta det bästa lånet kan vara en utmaning, men Sambla gör processen enkel och snabb. Genom att jämföra lån från många olika långivare hjälper de dig att hitta det bästa alternativet för dina behov. Så oavsett om du letar efter ett bolån, privatlån eller något annat, kan Sambla vara en utmärkt plats att börja din sökning.

Börja din lånejämförelse idag och hitta det bästa lånet för dina behov – prova Sambla nu! →

Villkor och krav för Sambla

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Sambla samarbetar med flera långivare som godkänner att du har upp till 10 betalningsanmärkningar. Däremot krävs det en månadslön på minst 8400 kronor och att du har varit skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 100 800 kr 

Avgifter för Sambla

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Sambla

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.06

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Sambla och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Sambla

Absolut, Sambla är en mycket seriös och pålitlig lånejämförelsetjänst. De har hjälpt tusentals svenskar att hitta de bästa låneerbjudandena och har goda recensioner från sina användare.

Sambla samarbetar med en rad banker och finansinstitut, inklusive stora namn som SEB, Nordea, Handelsbanken, och Swedbank, samt en mängd mindre specialiserade långivare.

Både Lendo och Sambla erbjuder liknande tjänster och det bästa valet beror på dina individuella behov och preferenser. Båda tjänsterna jämför lån från flera olika långivare, men det kan vara skillnader i tillgängliga långivare, användarvänlighet och kundservice.

Ja, det är helt gratis att använda Sambla för att jämföra lån. De tjänar pengar genom provision från långivaren du väljer, så du behöver inte betala något för att använda deras tjänst.

Vanligtvis får du svar på din ansökan inom 24 timmar.

Sambla gör endast en kreditupplysning, vilket betyder att din kreditvärdighet inte påverkas negativt av att jämföra lån genom dem.

Ja, alla banker och långivare som Sambla samarbetar med är pålitliga och reglerade av Finansinspektionen.

Nej, du kan ta din tid och överväga alla låneerbjudanden du får genom Sambla innan du fattar ett beslut.

Sambla jämför lån från många olika långivare, vilket ökar konkurrensen och leder till bättre villkor för kunderna.

Företag: Sambla Group AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnSambla Group AB 
Org. nummer556974-8378
Telefon0770 22 0 180
E-postkundtjanst@sambla.se 
Institutnummer 44062
FI-status Aktiv, 2014-11-13

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 20:30

 • Måndag

  09:00 - 20:30
 • Tisdag

  09:00 - 20:30
 • Onsdag

  09:00 - 20:30
 • Torsdag

  09:00 - 20:30
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  12:00 - 16:00
 • Söndag

  12:00 - 16:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:05 local time

Filmklipp