Reducero

Behöver du en ekonomisk lösning? Reducero erbjuder förmånliga lån med konkurrenskraftiga räntor och en smidig ansökningsprocess. Oavsett om du vill konsolidera befintliga lån, renovera ditt hem eller finansiera en ny bil, kan Reducero hjälpa dig. Genom att samarbeta med flera långivare ger de dig möjlighet att välja det bästa erbjudandet som passar dina behov och ekonomi.

reducero logotyp
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 180 mån
Ränta3.45 - 28 %

Ansök säkert hos Reducero

Annuitetslån på 300 000 kr med löptid 12 år, nominell ränta 6,94% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift. Effektiv ränta 7,17%. Månadskostnad 3 076 kr. Totalt att betala: 442 878 kr.Exempel:

Hur fungerar Reducero?

Enkel Ansökningsprocess

Hos Reducero kan du enkelt ansöka om ett lån genom deras användarvänliga webbplats. Fyll bara i den nödvändiga informationen och skicka in din ansökan. Reducero behandlar sedan din ansökan så snabbt som möjligt för att ge dig ett besked.

Snabb Beslutsfattande

Med Reducero behöver du inte vänta länge på ett besked. De strävar efter att fatta beslut snabbt och effektivt för att du ska kunna få tillgång till de pengar du behöver så snart som möjligt.

Fördelar med att välja Reducero

Flexibla Räntor

En av de stora fördelarna med Reducero är deras flexibla räntor. Genom att erbjuda konkurrenskraftiga räntesatser kan de hjälpa dig att få bästa möjliga lånevillkor baserat på din ekonomiska situation.

Anpassningsbara Återbetalningsplaner

Reducero förstår att varje kund har olika ekonomiska förutsättningar. Därför erbjuder de anpassningsbara återbetalningsplaner som gör det enkelt för dig att betala tillbaka ditt lån inom en tidsram som fungerar för dig.

Lånealternativ hos Reducero

Privatlån

Om du behöver extra pengar för att täcka oplanerade utgifter eller för att förverkliga en dröm, kan ett privatlån från Reducero vara det perfekta alternativet för dig. Du kan låna upp till en viss summa och betala tillbaka lånet enligt den överenskomna återbetalningsplanen.

Billån

Drömmer du om att köpa en ny bil? Reducero kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar genom att erbjuda billån med konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor. Ansök om ett billån hos Reducero och få möjligheten att köra iväg i din drömbil.

Renoveringslån

Om du planerar att renovera ditt hem kan ett renoveringslån från Reducero vara till stor hjälp. Du kan låna pengar för att täcka kostnaderna för renoveringen och betala tillbaka lånet i bekväma avbetalningar över en förutbestämd tid.

Reducero – Din Ekonomiska Partner

Pålitlighet och Trygghet

Reducero är känt för sin pålitlighet och trygghet. Som kund kan du vara säker på att de behandlar dina låneansökningar och personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt.

Personlig Kundsupport

Reducero värderar sina kunder och erbjuder personlig kundsupport för att hjälpa till med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha under låneprocessen. Deras vänliga och kunniga supportteam finns tillgängligt för att ge dig den hjälp du behöver.

Sammanfattning

Reducero är ett pålitligt låneföretag som erbjuder skräddarsydda lösningar för dina ekonomiska behov. Med deras enkla ansökningsprocess, snabb beslutsfattande och flexibla räntor kan du få tillgång till det lån du behöver. Oavsett om det är ett privatlån, billån eller renoveringslån, kan Reducero vara din ekonomiska partner. Ta nästa steg mot att förverkliga dina ekonomiska mål genom att ansöka om ett lån hos Reducero idag.

Optimera din ekonomi och minska dina kostnader med Reducero - klicka här för att komma igång! →

Villkor och krav för Reducero

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Ja, vissa långivare tillåter upp till 10 betalningsanmärkningar men du får inte ha skuld hos Kronofogden.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 120 000 kr 

Avgifter för Reducero

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Reducero

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.45

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Reducero och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga Frågor om Reducero

För att ansöka om ett lån hos Reducero behöver du bara besöka deras webbplats och fylla i ansökningsformuläret online. Det tar bara några minuter att slutföra ansökan, och du kan förvänta dig ett snabbt besked.

För att bli godkänd för ett lån hos Reducero måste du uppfylla vissa grundläggande krav. Du måste vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige. Ytterligare krav kan gälla beroende på vilken typ av lån du ansöker om.

Reducero strävar efter att fatta beslut så snabbt som möjligt. Du kan förvänta dig att få ett besked inom kort tid efter att du har skickat in din ansökan.

Reducero gör en individuell bedömning av varje låneansökan. Även om en betalningsanmärkning kan påverka dina chanser att få ett lån, betyder det inte automatiskt att du kommer att bli nekad. Det bästa sättet att ta reda på om du kan få ett lån är att skicka in en ansökan och låta Reducero bedöma ditt fall.

Ja, hos Reducero har du möjlighet att förtidslösa ditt lån om du har möjlighet att betala tillbaka hela lånebeloppet tidigare än den ursprungliga återbetalningstiden. Kontakta Reducero för mer information om förtidsinlösen.

Reducero erbjuder olika betalningsalternativ för att passa dina behov. Du kan välja mellan autogiro, e-faktura eller vanlig pappersfaktura för att betala ditt lån.

Företag: Reducero AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnReducero AB 
Org. nummer556957-7728
Telefon020-11 33 41
E-postkundservice@reducero.se 
Institutnummer 44015
FI-status Aktiv, 2015-05-15

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 09:16 local time