Lumify SMS-lån

Behöver du snabbt låna en mindre summa pengar? Lumify SMS-lån erbjuder enkel och smidig finansiering för tillfälliga ekonomiska behov. Ansökan är snabb och du får snabbt besked om din låneansökan. Lumify SMS-lån ger dig möjlighet att lösa oväntade utgifter eller täcka en tillfällig brist på likviditet utan krångel.

Lumify logotyp
Låna upp till70 000 kr
Löptid1 - 12 mån
Ränta42.5 -  %

Ansök säkert hos Lumify

En kredit på 9 500 kr till 42,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 910 kr, 1 576 kr, 1 536 kr, 1 496 kr, 1 456 kr, 1 415 kr, 1 375 kr, 1 335 kr, 1 294 kr samt 1 254 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 198,86 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 648 kr.Exempel:

Lumify SMS-lån: En snabb och smidig lösning för akut finansiering

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att få tillgång till extra pengar när du verkligen behöver det? Då kan Lumify SMS-lån vara den perfekta lösningen för dig. Med Lumify SMS-lån kan du snabbt och smidigt få ett lån beviljat genom att helt enkelt skicka ett SMS. Detta innovativa sätt att låna pengar har revolutionerat den traditionella låneindustrin och erbjuder en snabb och bekväm lösning för akut finansiering. I denna artikel kommer vi att utforska vad Lumify SMS-lån är, hur det fungerar, och vilka fördelar det kan erbjuda för dig.

Vad är Lumify SMS-lån?

Lumify SMS-lån är en typ av lån som erbjuds genom att skicka ett SMS till långivaren. Detta snabba och enkla sätt att låna pengar har gjort det möjligt för människor att få tillgång till akut finansiering utan att behöva genomgå den vanliga låneansökningsprocessen. Istället för att fylla i omfattande ansökningsformulär och vänta i dagar eller till och med veckor på att få ett lån beviljat, kan du nu enkelt skicka ett SMS och få pengarna insatta på ditt bankkonto inom några minuter.

Hur fungerar Lumify SMS-lån?

Att ansöka om och få ett Lumify SMS-lån är enkelt och smidigt. Här är stegen som du behöver följa:

 1. Registrera dig: Besök Lumify SMS-lån webbplats och registrera dig genom att ange dina personuppgifter och skapa ett konto.
 2. Verifiera din identitet: För att säkerställa att du är behörig att låna pengar, kommer du behöva genomgå en identitetsverifieringsprocess. Detta kan göras genom att ladda upp en kopia av din ID-handling och eventuellt genomföra en elektronisk underskrift.
 3. Skicka ett SMS: När ditt konto har blivit verifierat kan du enkelt ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS med den önskade lånesumman till det angivna numret.
 4. Få pengarna: När din låneansökan har blivit godkänd kommer pengarna att sättas in på ditt bankkonto inom några minuter. Du kan sedan använda pengarna precis som du vill.

Det är viktigt att komma ihåg att Lumify SMS-lån är avsedda att vara kortvariga lösningar för akut finansiering och inte bör betraktas som långsiktiga låneprodukter.

Fördelar med Lumify SMS-lån

Lumify SMS-lån erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella låneprodukter. Här är några av de främsta fördelarna med att använda Lumify SMS-lån:

 1. Snabb och enkel ansökningsprocess: Genom att helt enkelt skicka ett SMS kan du ansöka om ett lån och få pengarna insatta på ditt bankkonto inom några minuter. Detta gör Lumify SMS-lån till en utmärkt lösning när du behöver pengar omedelbart.
 2. Ingen omfattande kreditkontroll: För att ansöka om Lumify SMS-lån behöver du inte genomgå en omfattande kreditkontroll. Detta innebär att även personer med mindre än perfekt kreditvärdighet kan få ett lån beviljat.
 3. Flexibla lånebelopp: Lumify SMS-lån erbjuder flexibla lånebelopp, vilket gör det möjligt för dig att välja den summa som passar dina specifika behov. Du kan låna allt från mindre belopp till större summor, beroende på dina behov och långivarens villkor.
 4. Tillgänglighet för alla: Lumify SMS-lån är tillgängliga för alla personer som uppfyller de grundläggande kraven för att få ett lån. Oavsett om du är student, egenföretagare eller har en anställning, kan du dra nytta av detta snabba lånealternativ.
 5. Bekväm och diskret: Genom att kunna ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS erbjuder Lumify SMS-lån en bekväm och diskret lösning. Du behöver inte besöka en fysisk bank eller dela detaljerade personliga uppgifter i en ansökan.

Slutsats

Lumify SMS-lån erbjuder en snabb och smidig lösning för akut finansiering. Genom att helt enkelt skicka ett SMS kan du få tillgång till pengar inom några minuter. Detta gör Lumify SMS-lån till ett attraktivt alternativ för dem som behöver snabbt och bekvämt lånekapital. Innan du ansöker om Lumify SMS-lån är det viktigt att noggrant överväga villkoren och se till att du har en plan för att återbetala lånet i tid. Med rätt användning kan Lumify SMS-lån vara en värdefull resurs i akuta ekonomiska situationer.

Lys upp din ekonomi med Lumify SMS-lån. Klicka här! →

Villkor och krav för Lumify SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder18 år
InkomstkravTaxerad inkomst 

Avgifter för Lumify SMS-lån

Uppläggningsavgift540 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta40.25 %

Vad kostar Lumify SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
42.5

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Lumify SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Lumify SMS-lån

Här är några vanliga frågor som människor brukar ha om Lumify SMS-lån:

För att kunna ansöka om Lumify SMS-lån måste du uppfylla följande grundläggande krav:

 • Du måste vara minst 18 år gammal.
 • Du måste vara bosatt i Sverige.
 • Du måste ha en giltig ID-handling.
 • Du behöver ha en mobiltelefon.

Ja, det kan finnas avgifter och räntor som är förknippade med Lumify SMS-lån. Det är viktigt att läsa och förstå villkoren innan du ansöker om ett lån. Se till att du är medveten om eventuella avgifter och räntor som kan tillkomma.

Efter att din låneansökan har blivit godkänd kan pengarna sättas in på ditt bankkonto inom några minuter. Detta är en av de främsta fördelarna med Lumify SMS-lån, då du snabbt kan få tillgång till pengarna vid behov.

Ja, det kan vara möjligt att förlänga återbetalningstiden för ditt Lumify SMS-lån. Dock bör du vara medveten om att en förlängning kan innebära extra avgifter och kostnader. Det är bäst att kontakta långivaren för att få mer information om möjligheten att förlänga återbetalningstiden.

Ja, Lumify SMS-lån kan vara tillgängliga även för personer med betalningsanmärkningar. Långivare kan ha olika krav och bedömningskriterier, så det är bäst att kontakta dem för att få mer information. Vissa långivare kanske är mer villiga att bevilja lån trots betalningsanmärkningar än andra.

Om du har svårt att betala tillbaka ditt Lumify SMS-lån i tid, är det viktigt att du omedelbart kontaktar långivaren för att diskutera möjliga lösningar. Att inte betala tillbaka lånet i tid kan leda till ytterligare avgifter och påverka din kreditvärdighet negativt. Långivaren kan kunna erbjuda alternativ såsom förlängning av återbetalningstiden eller en avbetalningsplan för att hjälpa dig hantera återbetalningen.

Företag: Luma Finans AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLuma Finans AB 
Org. nummer556902-7344
Telefon08-121 118 11
E-postinfo@credifi.se 
Institutnummer 44057
FI-status Aktiv, 2013-03-13

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  22 februari 2024 15:02 local time