Lendo

Med Lendo kan du enkelt jämföra olika lån och hitta det som passar dig bäst. Oavsett om det är ett privatlån, billån eller bolån, kan Lendo hjälpa dig att få konkurrenskraftiga räntor och smidig utbetalning. Med deras enkla ansökningsprocess och snabba svar kan du snabbt komma igång med ditt lånebehov. Låt Lendo vara din pålitliga partner i jakten på det bästa lånealternativet.

Lendo logotyp
Låna upp till600 000 kr
Löptid12 - 180 mån
Ränta3.25 - 32.49 %

Ansök säkert hos Lendo

Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.69 %. Ett lån på 200 000 kr kostar då 1 905 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 274 411 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.55 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).Exempel:

Lendo – en förklaring

I dagens digitala tidsålder är det viktigt att ha tillgång till tillförlitliga, effektiva och kostnadseffektiva finansiella tjänster. I Sverige finns det ett företag som utmärker sig inom detta område – Lendo. Låt oss dyka djupt in i denna fascinerande värld.

Lendo är en svensk digital plattform som hjälper användare att jämföra och ansöka om finansiella produkter som lån, försäkringar och kreditkort. Den spelar en viktig roll i det svenska ekonomiska landskapet genom att erbjuda enkel och snabb tillgång till olika finansiella tjänster.

Lendos erbjudande

Lendo erbjuder en mängd finansiella produkter. Användare kan jämföra priser och villkor för personliga lån, bolån, billån, försäkringar och kreditkort. Genom att använda denna plattform kan individer hitta det bästa alternativet för deras unika behov och omständigheter.

Fördelar med Lendo lån

Att använda Lendo har många fördelar. Från att spara tid och pengar till att få tillgång till en mängd olika finansiella produkter, ger Lendo sina användare ett märkbart övertag.

Sparande av tid och pengar

Med Lendo kan användare snabbt och enkelt jämföra priser och villkor för olika finansiella produkter. Istället för att besöka flera olika webbplatser eller bankkontor, kan användare enkelt få all den information de behöver från Lendos plattform.

Tillgång till en mängd finansiella produkter

Genom att arbeta med ett brett utbud av banker och finansiella institutioner, kan Lendo erbjuda sina användare tillgång till en mängd olika finansiella produkter, vilket gör det enklare att hitta den bästa lösningen för varje individs unika behov.

Hur fungerar Lendo

Lendo är enkel att använda. Användare behöver bara fylla i sin information och de kan börja jämföra olika produkter och tjänster.

Användarprocessen

När en användare besöker Lendos webbplats, kommer de att bli ombedda att fylla i viss information om sig själva och deras ekonomiska situation. Sedan kan de börja jämföra olika produkter och tjänster baserat på denna information.

Lendo och dess konkurrenter

Lendo står ut från sina konkurrenter på flera sätt. Dess omfattande utbud av produkter, användarvänliga gränssnitt och starka rykte för kundservice gör det till ett attraktivt val för många svenskar.

Lendos unika fördelar

Lendo skiljer sig från sina konkurrenter genom sitt stora utbud av produkter, dess användarvänliga gränssnitt och dess starka rykte för kundservice. Dessutom erbjuder Lendo användare möjlighet att jämföra priser och villkor från ett brett utbud av finansiella institutioner, vilket ger dem möjlighet att hitta den bästa lösningen för deras behov.

Slutsats

Lendo är mer än bara en digital plattform för finansiella tjänster. Det är en resurs som hjälper svenskar att navigera i den ofta förvirrande världen av finans. Genom att erbjuda användarvänlig, snabb och tillförlitlig tillgång till en rad finansiella produkter, har Lendo blivit en oumbärlig del av det svenska finansiella landskapet. Så om du letar efter det bästa sättet att jämföra och ansöka om finansiella produkter, kan Lendo mycket väl vara svaret du letar efter.

Börja jämföra finansiella tjänster med Lendo idag och upptäck hur du kan hitta de bästa villkoren för dina behov. Klicka här för att komma igång! →

Villkor och krav för Lendo

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Du som har betalningsanmärkningar kan ansöka om lån upp till 150 000 kr förutsatt att följande krav uppfylls: Du är minst 18 år. Är folkbokförd i Sverige sedan minst ett år. Har en årsinkomst på minst 120 000 kr. Är skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader. Kraven är satta av Lendos bankpartners och långivare och det är de som bedömer vilka kunder som kan beviljas ett lån.)
Minimum ålder18 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 110 000 kr 

Avgifter för Lendo

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Lendo

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
3.25

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Lendo och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Lendo

Absolut! Lendo sparar inte bara tid genom att sammanställa och jämföra finansiella produkter från olika banker och finansiella institutioner, men det kan också hjälpa dig att spara pengar genom att hitta det bästa erbjudandet för din specifika situation.

Lendo samarbetar med ett stort antal banker och finansiella institutioner. Dessa inkluderar men är inte begränsade till Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och många fler. Detta bidrar till att säkerställa att du får tillgång till det bredaste möjliga utbudet av finansiella produkter.

Ja, Lendo är helt gratis att använda. Användare behöver bara fylla i sin information och kan sedan börja jämföra olika finansiella produkter och tjänster.

Lendo själv bestämmer inte räntan. I stället tillhandahåller det en plattform för användare att jämföra räntor och andra villkor från olika banker och finansiella institutioner. Räntan du får kommer att bero på en rad faktorer, inklusive din kreditvärdighet och den specifika bank eller finansiell institution du väljer.

Lendo tjänar pengar genom att ta ut en provision från de finansiella institutioner som de hänvisar sina användare till.

Tidsramen varierar beroende på flera faktorer, inklusive vilken typ av lån du ansöker om och vilken bank eller finansiell institution du väljer. När du har fyllt i din information på Lendos plattform och valt en produkt att ansöka om, kommer du att få mer detaljerad information om förväntad behandlingstid.

Lendo tar säkerheten på allvar och använder avancerade säkerhetstekniker för att skydda användarnas information.

En potentiell nackdel kan vara att Lendo inte alltid kan erbjuda alla tillgängliga produkter på marknaden. Men med tanke på dess omfattande utbud av partnerbanker och finansiella institutioner, är det troligt att användare kommer att kunna hitta en produkt som passar deras behov.

Lendo samarbetar med ett brett utbud av banker och finansiella institutioner, vilket innebär att de kan erbjuda en mängd olika produkter och tjänster.

Med Lendo kan du jämföra priser och villkor för personliga lån, bolån, billån, försäkringar och kreditkort.

Företag: Lendo AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLendo AB 
Org. nummer556515-1627
Telefon0771 - 13 13 10
E-postkundservice@lendo.se 
Institutnummer 44033
FI-status Aktiv, 2008-04-16

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

Stängt hela dagen

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 06:00 local time

Filmklipp