GoodCash SMS-lån

GoodCash SMS-lån erbjuder snabba och enkla lån för att täcka tillfälliga ekonomiska behov. Med deras smidiga ansökningsprocess och snabba utbetalning kan du snabbt få pengarna på kontot. GoodCash SMS-lån ger dig möjlighet att lösa oväntade utgifter eller täcka en tillfällig brist på likviditet utan krångel.

Goodcash logotyp
Låna upp till50 000 kr
Löptid12 - 96 mån
Ränta25.75 -  %

Ansök säkert hos GoodCash

Om du lånar 30.000 kronor med en återbetalningstid om 60 månader och följer avtalad plan kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,00 % och den nominella fasta årsräntan till 25,74 %. Månadskostnaden kommer att vara 894 kronor och du kommer totalt att ha betalat 53.640 kronor (d.v.s. 894 kronor x 60 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär att kostnaden för krediten blir 23.640 kronor.Exempel:

GoodCash SMS-lån – Den Enkla Vägen till Snabba Pengar

Letar du efter en snabb och enkel lånelösning? Då kan GoodCash SMS-lån vara det du behöver. I denna artikel kommer vi att utforska hur GoodCash SMS-lån fungerar och vilka fördelar det kan erbjuda dig i tider av ekonomiskt behov. Vi kommer att ta en titt på processen för att ansöka om ett GoodCash SMS-lån, kraven för att kvalificera sig och hur du kan dra nytta av denna smidiga lånemöjlighet.

Hur fungerar GoodCash SMS-lån?

GoodCash SMS-lån är en enkel och smidig lånetjänst som erbjuds av GoodCash AB. Genom att använda ditt mobilnummer kan du ansöka om ett snabbt lån direkt via SMS. Processen är snabb och bekväm, vilket gör det möjligt för dig att få tillgång till pengarna du behöver utan onödig byråkrati och väntetider.

Fördelar med GoodCash SMS-lån

1. Snabb utbetalning av pengar

Med GoodCash SMS-lån kan du få tillgång till de lånade pengarna snabbt. Genom att skicka ett SMS med din ansökan kan du få dina pengar satta in på ditt bankkonto inom bara några minuter. Detta är perfekt när du befinner dig i en ekonomisk nödsituation och behöver snabba pengar.

2. Enkel ansökningsprocess

Ansökningsprocessen för GoodCash SMS-lån är mycket enkel. Allt du behöver göra är att skicka ett SMS med ditt personnummer och önskat lånebelopp till GoodCash AB. Du kommer sedan att få en bekräftelse och dina pengar sätts in på ditt bankkonto. Detta sparar tid och eliminerar behovet av komplicerade pappersarbeten och besök på bankkontor.

3. Flexibla lånealternativ

GoodCash erbjuder olika lånealternativ för att passa dina individuella behov. Du kan välja mellan olika lånebelopp och återbetalningstider, vilket ger dig flexibilitet att anpassa lånet efter din ekonomiska situation. Detta gör GoodCash SMS-lån till ett användbart verktyg när du behöver snabba pengar för oväntade utgifter eller andra utmaningar i livet.

Hur ansöker man om GoodCash SMS-lån?

Att ansöka om ett GoodCash SMS-lån är enkelt och tar bara några minuter. Följ dessa steg för att ansöka om ett lån:

 1. Skicka ett SMS med ditt personnummer och önskat lånebelopp till GoodCash AB på det angivna numret.
 2. Du kommer att få en bekräftelse via SMS, där du också kommer att informeras om vilka ytterligare uppgifter som kan behövas för att slutföra ansökan.
 3. När din ansökan har godkänts och verifierats kommer pengarna att sättas in på ditt bankkonto inom några minuter.

Krav för att kvalificera sig för GoodCash SMS-lån

För att kvalificera sig för ett GoodCash SMS-lån måste du uppfylla vissa grundläggande krav. Dessa inkluderar:

 • Du måste vara över 18 år gammal.
 • Du måste vara bosatt i Sverige.
 • Du måste ha ett giltigt mobilnummer och tillgång till en telefon som kan skicka SMS.
 • Du måste ha en svensk bankkonto registrerat i ditt namn.

Genom att uppfylla dessa krav kan du dra nytta av den enkla och snabba lånemöjligheten som GoodCash SMS-lån erbjuder.

Sammanfattning

GoodCash SMS-lån är en snabb och enkel lånelösning som erbjuder dig möjligheten att få snabba pengar direkt via SMS. Genom att eliminera krånglig byråkrati och onödiga väntetider kan GoodCash hjälpa dig att lösa ekonomiska utmaningar och möta oväntade utgifter på ett smidigt sätt. Med flexibla lånealternativ och en enkel ansökningsprocess kan du få tillgång till pengarna du behöver på ett bekvämt sätt. Så om du behöver snabba pengar, överväg GoodCash SMS-lån som en praktisk lösning för dina lånebehov.

GoodCash SMS-lån - för ett enklare liv. Klicka och ansök! →

Villkor och krav för GoodCash SMS-lån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Betalningsanmärkningar och gamla utmätningsförsök får finnas)
Minimum ålder20 år
InkomstkravDeklarerad inkomst 

Avgifter för GoodCash SMS-lån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta39 %

Vad kostar GoodCash SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
25.75

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos GoodCash SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om GoodCash SMS-lån

GoodCash erbjuder lånebelopp upp till 10 000 kr för SMS-lån. Du kan välja det belopp som bäst passar dina behov och återbetalningsförmåga.

Ja, GoodCash tar inte automatiskt bort dig från ansökningsprocessen på grund av betalningsanmärkningar. De bedömer varje ansökan individuellt och tar hänsyn till flera faktorer vid beslut om godkännande.

Efter att din ansökan har godkänts och verifierats tar det vanligtvis bara några minuter innan pengarna sätts in på ditt bankkonto.

Ja, om du behöver förlänga återbetalningstiden kan du kontakta GoodCash AB för att diskutera alternativ och komma överens om en passande lösning.

Nej, GoodCash strävar efter att vara transparenta och tydliga med sina priser. Du kommer att informeras om eventuella avgifter och kostnader innan du slutför din ansökan.

GoodCash är en etablerad och licensierad långivare i Sverige. Företaget följer alla relevanta regler och bestämmelser och har som mål att erbjuda en pålitlig och trygg lånetjänst.

Företag: Prioritet Finans AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnPrioritet Finans AB 
Org. nummer556201-4208
Telefon031-200 100
E-postkontakt@prioritet.se 
Institutnummer 44026
FI-status Aktiv, 2005-04-11

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 16:30

 • Måndag

  08:00 - 16:30
 • Tisdag

  08:00 - 16:30
 • Onsdag

  08:00 - 16:30
 • Torsdag

  08:00 - 16:30
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:14 local time