GF Money SMS-lån

GF Money SMS-lån erbjuder enkel och snabb finansiering för tillfälliga ekonomiska behov. Med deras smidiga ansökningsprocess får du snabbt besked och pengarna sätts in på ditt konto. GF Money SMS-lån ger dig möjlighet att lösa oväntade utgifter eller täcka en tillfällig brist på likviditet utan krångel.

GF Money Consumer FInance logotyp
Låna upp till30 000 kr
Löptid4 - 84 mån
Ränta42.5 -  %

Ansök säkert hos GF Money

Utnyttjad kredit om 15 000 kr i 12 månader, totalt att återbetala 19 588 kr (snitt 1 632 kr per månad). Effektiv årsränta: 68.62%. Kontokredit med rörlig nominell årsränta på 42.50%. Avgifter: Uppläggningsavgift 280 kr. Uttagsavgift 95 kr. Månadsavgift: 45 kr.Exempel:

GF Money SMS-lån: Snabbt och Enkelt Sätt att Låna Pengar

GF Money SMS-lån är en populär finansiell tjänst som erbjuder snabba och enkla sätt att låna pengar genom att skicka ett SMS. Med GF Money SMS-lån kan du snabbt få tillgång till det ekonomiska stöd du behöver utan att behöva genomgå långa och krångliga ansökningsprocesser. Med bara några enkla steg kan du få pengarna direkt till ditt bankkonto. Det är ett bekvämt alternativ för de som behöver snabb finansiering och är i behov av akut ekonomisk hjälp.

Hur fungerar GF Money SMS-lån?

Att ansöka om ett GF Money SMS-lån är enkelt och smidigt. Följande steg ger en översikt över processen:

 1. Registrering: Först och främst måste du registrera dig hos GF Money och skapa ett konto. Detta kan oftast göras online genom att besöka deras webbplats eller genom att kontakta deras kundtjänst via telefon.
 2. Ansökan: När du har registrerat dig och skapat ett konto är det dags att göra din låneansökan. Detta görs genom att skicka ett SMS till det angivna numret med den begärda lånesumman och eventuella andra relevanta uppgifter som kan behövas.
 3. Godkännande: Efter att ha skickat in din ansökan kommer du att få ett bekräftelse-SMS från GF Money som bekräftar mottagandet av din ansökan. Därefter kommer GF Money att utvärdera din ansökan och fatta ett beslut om godkännande eller avslag.
 4. Utbyte av information: Om din ansökan godkänns kommer du att bli ombedd att tillhandahålla ytterligare information och dokumentation som kan behövas för att slutföra låneprocessen. Detta kan inkludera ID-handlingar, bevis på inkomst eller andra relevanta dokument.
 5. Godkännande och utbetalning: När all information har verifierats och godkänts kommer GF Money att behandla din låneansökan och överföra pengarna direkt till ditt angivna bankkonto. Vanligtvis sker utbetalningen inom kort tid efter godkännandet.

GF Money SMS-lån erbjuder en snabb och smidig låneupplevelse genom att använda modern teknik och enkla ansökningsmetoder. Det är ett bekvämt sätt att lösa temporära ekonomiska svårigheter och hantera oförutsedda utgifter.

Fördelar med GF Money SMS-lån

GF Money SMS-lån erbjuder flera fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för de som behöver snabb finansiering. Här är några av de viktigaste fördelarna med GF Money SMS-lån:

 1. Snabb och enkel process: Genom att använda SMS som kommunikationskanal och förenklade ansökningsmetoder kan du snabbt få tillgång till pengar när du behöver det som mest. Det tar bara några minuter att skicka in din ansökan och få godkännande.
 2. Ingen kreditkontroll: GF Money SMS-lån erbjuder lån utan att genomföra omfattande kreditkontroller. Detta gör att personer med mindre än perfekt kreditvärdering också kan ansöka om och få lån.
 3. Flexibel återbetalning: Du kan vanligtvis välja en återbetalningsperiod som passar dina behov och ekonomiska förutsättningar. Detta ger dig möjlighet att anpassa återbetalningen efter din budget.
 4. Ingen säkerhet krävs: GF Money SMS-lån är oftast obehövligt av någon form av säkerhet eller borgenär. Detta minskar risken för den enskilda låntagaren och gör processen enklare och snabbare.
 5. Personlig support: GF Money erbjuder vanligtvis personlig support och kundtjänst för att hjälpa dig genom hela processen. Du kan få svar på dina frågor och få hjälp när du behöver det.

GF Money SMS-lån erbjuder en praktisk och användarvänlig lösning för att hantera kortvariga ekonomiska behov. Det är viktigt att komma ihåg att SMS-lån är avsedda att vara en kortvarig lösning och inte en långsiktig finansiell strategi.

Sammanfattning

GF Money SMS-lån erbjuder en snabb och smidig lösning för de som behöver akut ekonomisk hjälp. Genom att skicka ett SMS kan du enkelt ansöka om och få pengarna direkt till ditt bankkonto. Med flexibla återbetalningsvillkor och möjlighet att ansöka även med en dålig kreditvärdering är GF Money SMS-lån ett populärt alternativ för många människor. Det är viktigt att använda GF Money SMS-lån ansvarsfullt och bara för kortvariga ekonomiska behov. Se till att du förstår villkoren och kostnaderna innan du godkänner lånet och kom ihåg att kontakta GF Money om du har några frågor eller bekymmer.

GF Money SMS-lån – en enkel lösning när du behöver pengar snabbt!

GF Money SMS-lån, ditt val för finansiell frihet. Klicka och ansök! →

Villkor och krav för GF Money SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Under vissa omständigheter accepteras betalningsanmärkning)
Minimum ålder18 år
InkomstkravFast återkommande 

Avgifter för GF Money SMS-lån

Uppläggningsavgift280 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift45 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta40 %

Vad kostar GF Money SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
42.5

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos GF Money SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om GF Money SMS-lån

Ja, GF Money SMS-lån erbjuder lån till personer med olika kreditvärderingar. De utför inte omfattande kreditkontroller och tar hänsyn till andra faktorer vid bedömning av låneansökningar.

Ja, GF Money har vanligtvis en övre gräns för lånebeloppet. Den exakta gränsen kan variera beroende på olika faktorer, såsom din ekonomiska situation och tidigare lånehistorik.

Om din ansökan godkänns kan du förvänta dig att få pengarna på ditt angivna bankkonto inom kort tid, vanligtvis inom några timmar eller en arbetsdag.

Ja, det finns vanligtvis avgifter och räntor kopplade till GF Money SMS-lån. Det är viktigt att läsa igenom och förstå villkoren och kostnaderna innan du godkänner lånet.

Vissa låneavtal kan möjliggöra en förlängning av återbetalningstiden mot en extra avgift. Det är viktigt att kontakta GF Money för att diskutera eventuella ändringar eller förlängningar av återbetalningsvillkoren.

Om du inte kan betala tillbaka lånet i tid är det viktigt att omedelbart kontakta GF Money för att diskutera alternativ och undvika eventuella negativa konsekvenser. Att missa betalningar kan påverka din kreditvärdighet och leda till extra avgifter och räntekostnader.

Företag: GF Money Consumer Finance Aktiebolag

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnGF Money Consumer Finance Aktiebolag 
Org. nummer556876-2578
Telefon08-50 23 7000
E-postinfo@gfmoney.se 
Institutnummer 44085
FI-status Aktiv, 2012-08-30

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 16:00

 • Måndag

  08:00 - 16:00
 • Tisdag

  08:00 - 16:00
 • Onsdag

  08:00 - 16:00
 • Torsdag

  08:00 - 16:00
 • Fredag

  08:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:11 local time