Daypay SMS-lån

Behöver du snabbt låna en mindre summa pengar? Daypay SMS-lån erbjuder enkel och snabb finansiering för tillfälliga ekonomiska behov. Ansökan är smidig och du får snabbt besked om din låneansökan. Daypay SMS-lån ger dig möjlighet att lösa oväntade utgifter eller täcka en tillfällig brist på likviditet utan krångel.

Daypay logotyp
Låna upp till20 000 kr
Löptid1 - 60 mån
Ränta39 -  %

Ansök säkert hos Daypay

Låna 5 000 kr i 60 dagar. Totalt att återbetala 5 743 kr, alltså 2 871.5 kr per månad. Effektiv ränta 132%, årlig fast ränta 39%. Uppläggningsavgift 300 kr. Aviavgifter totalt 59 kr.Exempel:

Daypay SMS-lån: En snabb och bekväm lösning för oväntade utgifter

I dagens hektiska värld är det inte ovanligt att man står inför oväntade utgifter som kräver omedelbar ekonomisk hjälp. I sådana situationer kan Daypay SMS-lån vara en räddning. Med Daypay SMS-lån kan du få tillgång till snabba pengar direkt till ditt bankkonto genom att bara skicka ett SMS. I denna artikel kommer vi att utforska hur Daypay SMS-lån fungerar, dess fördelar och nackdelar samt några vanliga frågor och svar om detta finansiella alternativ.

Vad är Daypay SMS-lån?

Daypay SMS-lån är en form av snabblån som tillåter dig att låna pengar genom att helt enkelt skicka ett SMS. Denna unika och smidiga lånemetod gör det möjligt för dig att snabbt få tillgång till pengar när du behöver det som mest. Det är enkelt att ansöka om Daypay SMS-lån, och processen är snabb och bekväm.

Hur fungerar Daypay SMS-lån?

För att ansöka om Daypay SMS-lån behöver du bara följa några enkla steg:

 1. Registrera dig: Besök Daypay-webbplatsen och registrera dig för ett konto. Du kan också ladda ner Daypay-appen på din smartphone och registrera dig där.
 2. Ansök om lån: När du har registrerat dig kan du ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS till Daypay med den summa du vill låna och den återbetalningstid du föredrar.
 3. Godkännande: Efter att du har skickat ditt SMS kommer Daypay att behandla din ansökan och fatta ett beslut om godkännande. Om din ansökan godkänns kommer pengarna att överföras till ditt bankkonto inom kort tid.
 4. Återbetalning: När återbetalningstiden närmar sig kommer Daypay att skicka en påminnelse till dig via SMS om att betala tillbaka lånet. Du kan sedan betala tillbaka lånet antingen genom att använda Daypay-appen eller genom att göra en överföring från ditt bankkonto.

Fördelar med Daypay SMS-lån

Daypay SMS-lån erbjuder flera fördelar som gör det till ett populärt val för dem som behöver snabba pengar. Här är några av fördelarna med Daypay SMS-lån:

 1. Snabbt och enkelt: Genom att använda Daypay SMS-lån kan du få tillgång till pengar direkt genom att bara skicka ett SMS. Detta sparar tid och ansträngning jämfört med traditionella lånemetoder.
 2. Ingen kreditkontroll: Daypay SMS-lån kräver inte en omfattande kreditkontroll, vilket gör det till ett tillgängligt alternativ för personer med mindre bra kreditvärdering.
 3. Flexibel återbetalning: Daypay erbjuder flexibla återbetalningsalternativ, vilket gör det möjligt för dig att välja den återbetalningstid som passar dig bäst.
 4. Tillgängligt dygnet runt: Daypay SMS-lån är tillgängligt dygnet runt, vilket innebär att du kan ansöka om ett lån när som helst på dagen eller natten, oavsett var du befinner dig.
 5. Tydliga villkor: Daypay strävar efter att ge sina kunder tydliga och transparenta villkor för lånen. Du kommer att få all nödvändig information om räntor, avgifter och återbetalning innan du godkänner lånet.

Nackdelar med Daypay SMS-lån

Trots fördelarna med Daypay SMS-lån finns det också några nackdelar som bör beaktas:

 1. Högre räntor: Daypay SMS-lån kan ha högre räntor jämfört med traditionella lån. Det är viktigt att vara medveten om dessa kostnader och se till att du har råd att betala tillbaka lånet inom den angivna tidsramen.
 2. Risk för överbelåning: Eftersom Daypay SMS-lån ger dig snabb tillgång till pengar kan det vara frestande att låna mer än vad du egentligen behöver. Det är viktigt att vara ansvarsfull och endast låna det belopp som är nödvändigt för att undvika överbelåning och ekonomiska svårigheter.
 3. Ej lämpligt för långsiktig finansiering: Daypay SMS-lån är utformade för att vara en kortvarig lösning för omedelbara ekonomiska behov. Det rekommenderas inte att använda dessa lån som en långsiktig finansieringskälla, eftersom de kan vara dyrare i längden.

Slutsats

Daypay SMS-lån är ett smidigt och snabbt sätt att få tillgång till pengar när du behöver det som mest. Genom att bara skicka ett SMS kan du ansöka om ett lån och få pengarna direkt till ditt bankkonto. Det är viktigt att komma ihåg att Daypay SMS-lån bör användas med omsorg och ansvar. Se till att du har förmågan att betala tillbaka lånet inom den angivna tidsramen och undvik att låna mer än vad du behöver. Om du har frågor eller behöver ytterligare information kan du kontakta Daypay för att få personlig rådgivning,

Gör din dag bättre med Daypay SMS-lån. Klicka här för att ansöka! →

Villkor och krav för Daypay SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Vad betalningsanmärkningen beror på spelar stor roll hos Daypay)
Minimum ålder20 år
InkomstkravTaxerad inkomst 

Avgifter för Daypay SMS-lån

Uppläggningsavgift300 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift59 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta39 %

Vad kostar Daypay SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
39

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Daypay SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Daypay SMS-lån

Här är några vanliga frågor och svar om Daypay SMS-lån:

Daypay erbjuder lån upp till 10 000 kr via SMS. Det exakta beloppet du kan låna beror dock på din individuella kreditvärdighet och Daypays bedömning.

För att bli godkänd för Daypay SMS-lån måste du vara över 18 år, vara bosatt i Sverige, ha en aktiv mobiltelefon och ett svenskt bankkonto.

Efter att din ansökan har godkänts kan du förvänta dig att få pengarna på ditt bankkonto inom några timmar. Tiden det tar beror dock på din banks överföringsprocess.

Ja, Daypay erbjuder möjligheten att förlänga återbetalningstiden för ditt lån. Du kan kontakta Daypay för att diskutera dina alternativ.

Om du har svårt att betala tillbaka ditt Daypay SMS-lån i tid är det viktigt att du kontaktar Daypay så snart som möjligt. Daypay kan erbjuda alternativa lösningar för att undvika försenade betalningar och ytterligare kostnader.

Daypay strävar efter att vara transparenta med sina avgifter och villkor. Du kommer att få all nödvändig information om räntor och avgifter innan du godkänner lånet. Det finns inga dolda avgifter med Daypay SMS-lån.

Företag: Ambrion Finans AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnAmbrion Finans AB 
Org. nummer556673-8695
Telefon0470-44500
E-postinfo@daypay.se 
Institutnummer 44006
FI-status Aktiv, 2014-07-10

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 16:00
 • Tisdag

  09:00 - 16:00
 • Onsdag

  09:00 - 16:00
 • Torsdag

  09:00 - 16:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:50 local time