Credifi SMS-lån

Vid behov av snabb finansiering kan Credifi SMS-lån vara lösningen. Med deras enkla och smidiga ansökningsprocess får du snabbt besked och pengarna sätts in på ditt konto. Credifi SMS-lån erbjuder möjligheten att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter på ett snabbt och effektivt sätt.

Credifi logotyp
Låna upp till50 000 kr
Löptid1 - 12 mån
Ränta42.5 -  %

Ansök säkert hos Credifi

En kredit på 9 500 kr till 42,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 910 kr, 1 576 kr, 1 536 kr, 1 496 kr, 1 456 kr, 1 415 kr, 1 375 kr, 1 335 kr, 1 294 kr samt 1 254 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 198,86 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 648 kr.Exempel:

Credifi SMS-lån: En översikt

Credifi SMS-lån är en enkel och snabb lösning för att få tillgång till snabba lån. Med Credifi SMS-lån kan du snabbt och smidigt låna pengar via SMS utan att behöva genomgå komplicerade ansökningsprocesser. Det är ett populärt alternativ för dem som behöver snabb finansiering för att täcka oplanerade utgifter eller lösa ekonomiska nödsituationer. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med Credifi SMS-lån och hur du kan dra nytta av denna bekväma lånetjänst.

Hur fungerar Credifi SMS-lån?

Credifi SMS-lån erbjuder en smidig process för att ansöka om och få snabba lån. Följande steg beskriver hur det fungerar:

 1. Skicka en SMS-ansökan: För att ansöka om ett Credifi SMS-lån, behöver du bara skicka ett SMS till det angivna numret med den begärda lånesumman och löptiden för lånet. Till exempel kan du skriva ”Låna 5000 SEK i 30 dagar”.
 2. Få svar och erbjudande: Efter att ha skickat in din ansökan får du vanligtvis ett snabbt svar från Credifi. De kommer att bedöma din kreditvärdighet och erbjuda dig ett lämpligt lån baserat på dina uppgifter.
 3. Acceptera lånevillkoren: Om du är nöjd med det erbjudna lånet kan du acceptera villkoren genom att svara på SMS:et eller genom att följa de instruktioner som ges.
 4. Få pengarna: När du har accepterat lånevillkoren kommer pengarna att överföras till ditt angivna bankkonto inom kort. Du kan sedan använda pengarna enligt dina behov.

Credifi SMS-lån erbjuder en enkel och bekväm process för att få tillgång till snabba lån utan att behöva fylla i omfattande ansökningsformulär eller vänta på godkännande från en traditionell långivare.

Fördelar med Credifi SMS-lån

Att välja Credifi SMS-lån har flera fördelar som kan vara till nytta för dig som behöver snabb finansiering. Här är några av de viktigaste fördelarna:

 1. Snabb ansökningsprocess: Med Credifi SMS-lån kan du ansöka om ett lån snabbt och enkelt genom att skicka ett SMS. Detta sparar tid och gör det bekvämt för dig att få snabb finansiering vid behov.
 2. Inga komplicerade ansökningskrav: Credifi SMS-lån har vanligtvis färre krav jämfört med traditionella lån. Du behöver inte skicka in omfattande dokumentation eller bevisa din inkomst. Detta gör Credifi SMS-lån till ett tillgängligt alternativ för dem som har en mindre stabil ekonomisk situation.
 3. Flexibel låneperiod: Med Credifi SMS-lån kan du vanligtvis välja en lämplig låneperiod baserat på dina behov och återbetalningsförmåga. Detta ger dig flexibilitet att anpassa lånet efter din ekonomiska situation.
 4. Snabb överföring av pengar: När ditt lån har godkänts överförs pengarna till ditt bankkonto inom kort tid. Du kan använda pengarna direkt för att täcka oplanerade utgifter eller lösa ekonomiska nödsituationer.
 5. Ingen säkerhet krävs: Credifi SMS-lån är vanligtvis osäkrade lån, vilket innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få lånet. Detta kan vara en fördel för dem som inte har tillgång till tillgångar att använda som säkerhet.

Credifi SMS-lån erbjuder flera fördelar som gör det till ett attraktivt alternativ för snabba lån. Det är viktigt att notera att räntesatser och villkor kan variera, så det är alltid bäst att noggrant läsa och förstå lånevillkoren innan du accepterar ett lån.

Slutsats

Credifi SMS-lån erbjuder en enkel och bekväm lösning för snabba lån utan att behöva genomgå komplicerade ansökningsprocesser. Med Credifi SMS-lån kan du få tillgång till snabba pengar genom att skicka ett SMS och få lånet godkänt inom kort tid. Fördelarna med Credifi SMS-lån inkluderar snabbhet, enkelhet och flexibilitet när det gäller låneperioder. Det är viktigt att notera att räntesatser och villkor kan variera beroende på låneföretaget.

Innan du ansöker om ett Credifi SMS-lån är det alltid bäst att läsa och förstå lånevillkoren noggrant. Se till att vara medveten om eventuella avgifter och kostnader som kan tillkomma. Om du har några frågor eller funderingar är det bäst att kontakta låneföretaget för att få klarhet i dina bekymmer.

Börja din resa med Credifi SMS-lån. Klicka och ansök nu! →

Villkor och krav för Credifi SMS-lån

KreditkontrollCreditsafe
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder18 år
InkomstkravTaxerad inkomst 

Avgifter för Credifi SMS-lån

Uppläggningsavgift540 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta42.5 %

Vad kostar Credifi SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
42.5

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Credifi SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Credifi SMS-lån

Här är några vanliga frågor och svar relaterade till Credifi SMS-lån:

För att vara berättigad till ett Credifi SMS-lån behöver du vanligtvis vara över 18 år, ha en fast inkomst och vara bosatt i Sverige. Ytterligare krav kan gälla beroende på låneföretagets policy.

Efter att ha accepterat lånevillkoren överförs vanligtvis pengarna till ditt bankkonto inom några timmar eller inom en bankdag.

Det är viktigt att läsa och förstå lånevillkoren noggrant. Vissa låneföretag kan ha avgifter och kostnader som kan tillkomma utöver räntesatsen. Se till att vara medveten om alla kostnader innan du accepterar ett lån.

Vissa låneföretag kan erbjuda möjligheten att förlänga löptiden för lånet mot en avgift. Det är bäst att kontakta låneföretaget för att få mer information om förlängningsalternativ.

Credifi SMS-lån är kända för att vara mer flexibla när det gäller kreditvärdighetskrav. Vissa låneföretag kan erbjuda lån även till dem med dålig kreditvärdighet. Det är dock viktigt att notera att lånevillkoren och räntesatserna kan variera beroende på din kreditvärdighet.

Om du har svårt att betala tillbaka ditt Credifi SMS-lån i tid är det bäst att kontakta låneföretaget så snart som möjligt. De kan erbjuda alternativa lösningar eller betalningsplaner för att hjälpa dig hantera situationen.

Företag: Luma Finans AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLuma Finans AB 
Org. nummer556902-7344
Telefon08-121 118 11
E-postinfo@credifi.se 
Institutnummer 44057
FI-status Aktiv, 2013-03-13

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  09:00 - 17:00
 • Tisdag

  09:00 - 17:00
 • Onsdag

  09:00 - 17:00
 • Torsdag

  09:00 - 17:00
 • Fredag

  09:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:19 local time