Cashbuddy SMS-lån

Cashbuddy SMS-lån erbjuder snabba och enkla lösningar för att täcka oplanerade utgifter eller tillfälliga ekonomiska svårigheter. Med deras smidiga ansökningsprocess och snabba utbetalning kan du snabbt få tillgång till en mindre summa pengar. Cashbuddy SMS-lån ger dig möjlighet att hantera kortsiktiga ekonomiska utmaningar på ett bekvämt sätt.

Cashbuddy logotyp
Låna upp till25 000 kr
Löptid12 - 60 mån
Ränta28.4 -  %

Ansök säkert hos Cashbuddy

25.000 kr på 4 år. Bunden årsränta: 28,40 %. Effektiv årsränta: 32,41 %. Månadskostnad: 877 kr (48 ggr). Totalt att återbetala: 42.098 kr.Exempel:

Introduktion:

När oförutsedda utgifter dyker upp och plånboken känns tunn kan Cashbuddy SMS-lån vara den räddande ängeln. Med snabb tillgång till pengar kan du snabbt hantera oväntade situationer utan att behöva vänta på långsamma bankprocesser. I denna omfattande guide kommer vi att utforska Cashbuddy SMS-lån och dess förmåga att erbjuda dig enkel och snabb ekonomisk hjälp. Låt oss dyka in i detaljerna och se hur du kan dra nytta av denna finansiella tjänst.

Cashbuddy SMS-lån: En översikt

Cashbuddy SMS-lån är en form av snabblån där du kan få tillgång till pengar genom att skicka ett SMS. Denna typ av lån är utformad för att ge dig snabbt och smidigt tillgång till kontanter när du står inför en akut ekonomisk situation. Med ett Cashbuddy SMS-lån kan du enkelt låna en mindre summa pengar och återbetala lånet inom en kort tidsram.

Hur fungerar Cashbuddy SMS-lån?

För att ansöka om ett Cashbuddy SMS-lån behöver du först bli kund hos Cashbuddy. Du kan enkelt registrera dig på deras webbplats och följa den snabba ansökningsprocessen. När du är godkänd som kund får du möjlighet att ansöka om ett lån genom att skicka ett SMS till Cashbuddy. I ditt SMS anger du lånebeloppet och den återbetalningstid du önskar.

Cashbuddy kommer sedan att utvärdera din ansökan och bekräfta om lånet beviljas. Om lånet godkänns överförs pengarna till ditt bankkonto inom en kort tid. Du kan sedan använda pengarna enligt dina behov och återbetala lånet enligt de avtalade villkoren.

Varför välja Cashbuddy SMS-lån?

Det finns flera fördelar med att välja Cashbuddy SMS-lån när du behöver snabba pengar. Här är några av de viktigaste förmånerna:

 1. Snabb Tillgång Till Pengar: Med Cashbuddy SMS-lån får du snabbt tillgång till pengarna du behöver. Ansökningsprocessen är smidig och enkel, och du kan ha pengarna på ditt bankkonto inom kort tid efter att din ansökan har godkänts.
 2. Enkel Ansökningsprocess: Att ansöka om ett Cashbuddy SMS-lån är enkelt och kräver inte komplicerad pappersarbete. Du kan ansöka om lånet genom att helt enkelt skicka ett SMS, vilket sparar tid och energi.
 3. Flexibla Villkor: Cashbuddy erbjuder flexibla återbetalningsvillkor som kan anpassas efter dina behov. Du kan välja en återbetalningstid som passar din ekonomiska situation och betala tillbaka lånet enligt de överenskomna villkoren.
 4. Ingen Säkerhet Krävs: Cashbuddy SMS-lån är ofta lån utan säkerhet, vilket innebär att du inte behöver lämna någon form av säkerhet för att få lånet beviljat. Detta gör det till en tillgänglig lösning för personer som inte har tillgång till tillgångar att pantsätta.

Slutsats:

Cashbuddy SMS-lån är en bekväm och snabb lösning för akuta pengabehov. Genom att utnyttja denna finansiella tjänst kan du enkelt få tillgång till pengar när du står inför oförutsedda utgifter. Med en smidig ansökningsprocess och flexibla villkor kan Cashbuddy SMS-lån vara ett användbart verktyg för att hantera ekonomiska utmaningar.

Kom ihåg att ett Cashbuddy SMS-lån är ett lån som bör återbetalas enligt överenskomna villkor. Innan du ansöker om ett lån är det viktigt att noggrant överväga din ekonomiska situation och se till att du har kapacitet att återbetala lånet i tid. Att läsa och förstå villkoren och eventuella avgifter är också viktigt för att undvika överraskningar längs vägen.

Så om du behöver snabba pengar för oväntade utgifter kan Cashbuddy SMS-lån vara en lösning värd att utforska. Ta kontroll över din ekonomi och hantera akuta utgifter på ett smidigt sätt med Cashbuddy SMS-lån.

Cashbuddy SMS-lån är bara ett klick bort. Ansök nu! →

Villkor och krav för Cashbuddy SMS-lån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Betalningsanmärkning och gamla utmätningsförsök får finnas)
Minimum ålder20 år
InkomstkravÅterkommande inkomst 

Avgifter för Cashbuddy SMS-lån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta33.4 %

Vad kostar Cashbuddy SMS-lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
28.4

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Cashbuddy SMS-lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

FAQ om Cashbuddy SMS-lån

Cashbuddy erbjuder lån med varierande lånebelopp. Det maximala beloppet du kan ansöka om beror på din kreditvärdighet och din förmåga att återbetala lånet. Vanligtvis sträcker sig lånebeloppen från några tusen kronor upp till en viss gräns.

För att ansöka om ett Cashbuddy SMS-lån behöver du vara över 18 år och vara bosatt i Sverige. Du behöver också ha en regelbunden inkomst och vara fri från betalningsanmärkningar. Mer detaljerade krav kan hittas på Cashbuddys webbplats.

Cashbuddy strävar efter att behandla låneansökningar så snabbt som möjligt. Vanligtvis får du svar på din ansökan inom några minuter eller timmar. När din ansökan är godkänd kan du förvänta dig att pengarna överförs till ditt bankkonto inom kort tid.

Om du inte kan betala tillbaka lånet i tid är det viktigt att du kontaktar Cashbuddy så snart som möjligt. De kan hjälpa dig att hitta en lösning och undvika eventuella problem. Det är viktigt att kommunicera öppet och ärligt för att undvika eventuella negativa konsekvenser.

Cashbuddy strävar efter att vara transparenta när det gäller sina avgifter och räntor. Du kan hitta information om eventuella avgifter och räntor på deras webbplats eller i låneavtalet. Det är viktigt att läsa och förstå villkoren innan du ansöker om ett lån.

Cashbuddy erbjuder möjligheten att förlänga återbetalningstiden i vissa fall. Om du har svårt att betala tillbaka lånet i tid, är det bäst att kontakta Cashbuddy och diskutera möjligheten till en förlängning.

Företag: Cashbuddy AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnCashbuddy AB 
Org. nummer556686-9938
Telefon0340-62 77 40
E-postinfo@cashbuddy.se 
Institutnummer 44002
FI-status Aktiv, 2007-05-25

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 16:00
 • Tisdag

  09:00 - 16:00
 • Onsdag

  09:00 - 16:00
 • Torsdag

  09:00 - 16:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 09:13 local time