Nordea Black

Upptäck Nordea Black kreditkort – ett exklusivt kreditkort med otroliga förmåner och försäkringar för utvalda kunder. Med personligt anpassad kredit, fri tillgång till flygplatslounger världen över, och en av marknadens bästa kortförsäkringar, är Nordea Black det perfekta valet för att göra din vardag enklare och mer bekväm.

Nordea Black kreditkort
Nordea Black kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 250 000 kr
 • Ränta 12.55 - %
 • Räntefritt 0 dagar

Ansök säkert hos Nordea Bank Abp

Fördelar

 • Flexibel kreditgräns
 • Fri flygloungeaccess
 • Omfattande försäkringsskydd

Nackdelar

 • Höga krav för att kvalificera sig

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit250 000 kr
Räntefria dagar0 dagar
Ränta12.55 %
Effektiv ränta*13.3
Uttagsavgift2,00 % (min 40kr)
Valutapåslag utland1.55 %
Aviavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Övertrasseringsavgift0 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Hole-in-one försäkring
 • Leveransförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceJa
Tillgång till loungerJa
Ger cashbackNej
Ta del av exklusiva förmåner och ansök om Nordea Black kreditkort idag för att göra din vardag enklare och mer bekväm! →
Här är några vanliga frågor och svar om Nordea Black kreditkort:

Krav för kreditkortet

 • Minst 20 år
 • Anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

Nordea Black kreditkort: ett unikt kort för utvalda kunder

Vad är Nordea Black kreditkort?

Nordea Black kreditkort är ett exklusivt kreditkort som erbjuds till utvalda kunder. Det är ett kort som kommer med många förmåner och erbjudanden som kan göra din vardag både enklare och roligare. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Nordea Black kreditkort och hur det kan passa dina behov.

Fördelarna med Nordea Black kreditkort

Nordea Black kreditkort kommer med en rad fördelar och funktioner som är utformade för att göra din ekonomi och livsstil enklare. Här är några av de viktigaste fördelarna med Nordea Black:

 • Personligt anpassad kredit
  Nordea Black kreditkort erbjuder en personligt anpassad kredit, vilket innebär att du kan välja den kreditgräns som passar dig bäst. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att använda kortet efter dina egna behov och önskemål.
 • Fri tillgång till flygplatslounger världen över
  En av de mest attraktiva fördelarna med Nordea Black kreditkort är att det ger dig och en gäst fri tillgång till flygplatslounger världen över. Du kan koppla av i lugn och ro, njuta av en bit mat och dryck innan din flygning. Detta är särskilt användbart under längre resor eller när du behöver en plats att arbeta eller koppla av på flygplatsen.
 • En av marknadens bästa kortförsäkringar
  Nordea Black kreditkort kommer också med en av marknadens bästa kortförsäkringar. Du kan vara trygg i vetskapen om att dina köp är försäkrade och att du har skydd i händelse av förlust, stöld eller skada på dina inköp. Försäkringen omfattar även reseförsäkring med avbeställningsskydd och täcker kostnader för sjukvård, läkekostnader och hemtransport under 90 dagar.
 • Tillgång till Nordea Black Concierge Service
  Med Nordea Black kreditkort har du tillgång till Nordea Black Concierge Service. Detta innebär att du kan få hjälp med att boka bord på restauranger, beställa biljetter till olika evenemang, skicka blommor och presenter, och mycket mer. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt och du har tillgång till svensktalande personal under vardagar och engelsktalande personal under övriga timmar.
 • Erbjudanden och rabatter
  Nordea Black kreditkort ger dig även tillgång till olika erbjudanden och rabatter på bland annat hyrbilar, hotell och drivmedel. Du kan spara pengar på dina vardagsinköp och resor genom att dra nytta av de erbjudanden som kommer med kortet.

Nordea Black kreditkorts Försäkringar

Nordea Black kreditkort erbjuder ett omfattande försäkringsskydd för att ge dig trygghet och säkerhet i dina köp och resor. Här är några av de försäkringar som ingår med Nordea Black kreditkort:

Kortförsäkring

Nordea Black kreditkort kommer med en av marknadens bästa kortförsäkringar. Detta innebär att dina inköp med kortet är försäkrade mot förlust, stöld eller skada. Om du skulle råka ut för något av dessa oönskade händelser kan du få ersättning eller återbetalning för dina köp.

Reseförsäkring

När du använder Nordea Black kreditkort för att boka din resa kommer du att vara skyddad av en omfattande reseförsäkring. Försäkringen täcker kostnader för sjukvård, läkekostnader och hemtransport om du skulle bli sjuk eller skadad under din resa. Dessutom ingår avbeställningsskydd, vilket innebär att du kan få ersättning om du behöver avboka din resa av olika anledningar.

Köpskyddsförsäkring

Med Nordea Black kreditkort har du möjlighet att reklamera köp som du har gjort med kortet. Om du till exempel inte mottar en vara eller om du blir dubbeldebiterad kan du kontakta försäkringsbolaget för att få hjälp och eventuell ersättning.

Förlorade eller stulna värdehandlingar

Nordea Black kreditkort inkluderar också en stopservice för huvudkortsinnehavaren. Om du skulle förlora eller bli av med värdehandlingar som pass, körkort eller id-kort kan du kontakta stopservice för hjälp med att spärra och ersätta dessa dokument.

Det är viktigt att notera att exakta detaljer och villkor för försäkringarna kan variera. Det är alltid rekommenderat att läsa igenom och förstå villkoren för försäkringarna innan du använder dem.

Nordea Black kreditkorts Bonus

Utöver de försäkringar som erbjuds med Nordea Black kreditkort kan du också dra nytta av olika bonusprogram och erbjudanden. Här är några av de bonusfunktioner som kan vara tillgängliga för Nordea Black-kunder:

Poängprogram

Nordea Black kreditkort kan vara anslutet till ett poängprogram där du tjänar poäng för varje köp du gör med kortet. Dessa poäng kan sedan användas för olika belöningar, som presentkort, reseerbjudanden eller andra förmåner.

Erbjudanden och rabatter

Nordea Black kreditkort ger dig tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter på olika företag och tjänster. Du kan få förmånliga priser på hyrbilar, hotellboenden, restauranger och mycket mer. Detta kan bidra till att du sparar pengar och får extra värde av ditt kreditkort.

För att dra nytta av dessa bonusfunktioner och erbjudanden kan det vara bra att regelbundet hålla koll på uppdateringar och kampanjer från Nordea och deras samarbetspartners. Det kan finnas möjligheter att maximera dina förmåner och få ut det mesta av ditt Nordea Black kreditkort.

Sammanfattning

Nordea Black kreditkort är ett unikt kreditkort som erbjuder många fördelar och förmåner för sina utvalda kunder. Med Nordea Black kan du njuta av personligt anpassad kredit, fri tillgång till flygplatslounger världen över, en av marknadens bästa kortförsäkringar, tillgång till Nordea Black Concierge Service och olika erbjudanden och rabatter. Det är ett kort som är utformat för att göra din vardag både enklare och mer bekväm. Om du är en utvald kund hos Nordea kan Nordea Black kreditkort vara det perfekta valet för dig.

Företag: Nordea Bank Abp, filial i Sverige

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnNordea Bank Abp, filial i Sverige 
Org. nummer516411-1683
Telefon0771-22 44 88
E-postinfo@nordea.se 
Institutnummer 11677
FI-status Aktiv, 2018-08-09

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 20:00

 • Måndag

  08:00 - 20:00
 • Tisdag

  08:00 - 20:00
 • Onsdag

  08:00 - 20:00
 • Torsdag

  08:00 - 20:00
 • Fredag

  08:00 - 20:00
 • Lördag

  08:00 - 20:00
 • Söndag

  08:00 - 20:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 10:50 local time