Marginalen Gold

Upptäck förmånerna med Marginalen Gold kreditkort. Med upp till 50 dagars räntefrihet, delbetalningsmöjligheter och nio användbara försäkringar ger Marginalen Gold dig flexibilitet och trygghet i dina köp och resor. Läs mer om kreditkortets förmåner och hur du kan betala räkningar med ditt kort. Ansök idag och upplev friheten med Marginalen Gold kreditkort från Marginalen Bank.

Marginalen Gold
Marginalen Gold
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 16.9 - %
 • Räntefritt 50 dagar

Ansök säkert hos Marginalen Bank Bankaktiebolag

Fördelar

 • Räntefrihet upp till 50 dagar
 • Möjlighet att delbetala köp
 • Bonuspoäng och förmåner
 • 9 användbara försäkringar

Nackdelar

 • Hög årsavgift

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit100 000 kr
Räntefria dagar50 dagar
Ränta16.9 %
Effektiv ränta*17.73
Uttagsavgift3,00 % (min 35kr)
Valutapåslag utland1.65 %
Aviavgift250 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift95 kr
Övertrasseringsavgift75 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök idag och få frihet, förmåner och trygghet med Marginalen Gold kreditkort! →

Vanliga frågor och svar om Marginalen Gold

Här är några vanliga frågor om Marginalen Gold kreditkort:

Marginalen Gold kreditkort erbjuder räntefrihet upp till 50 dagar för dina köp. Det innebär att om du betalar hela den utnyttjade krediten inom 50 dagar efter köpet behöver du inte betala någon ränta på beloppet.

Ja, du kan själv välja kreditnivån för ditt Marginalen Gold kreditkort. Du kan välja en kreditnivå från 5 000 kronor upp till 100 000 kronor, beroende på dina behov och ekonomiska möjligheter.

Marginalen Gold kreditkort levereras med nio olika försäkringar. Dessa försäkringar ger dig extra trygghet och skydd i olika situationer, inklusive resor och köp. Varje försäkring har sina egna villkor och begränsningar. För att få fullständig information om försäkringarna och deras täckning rekommenderar vi att du läser försäkringsvillkoren eller kontaktar Marginalen Banks kundservice.

Reseförsäkringen som ingår i Marginalen Gold kreditkort täcker olika situationer som kan uppstå under din resa. Det inkluderar avbeställningsskydd, resestartskydd, bagageförsening och självriskskydd. För att få detaljerad information om vad som täcks och eventuella undantag rekommenderar vi att du läser försäkringsvillkoren eller kontaktar Marginalen Banks kundservice.

Marginalen Överföring är en tjänst som låter dig göra enkla överföringar från ditt Marginalen kreditkort till andra bankkonton via internetbanken eller mobilbanken. Ränta beräknas från transaktionsdagen för överföringen.

Med Marginalen Bank kan du göra kontantuttag med ditt kreditkort. Avgiften för kontantuttag är 3% av det uttagna beloppet, med ett minimibelopp på 35 kr. Det högsta beloppet du kan ta ut är antingen 50 000 kr eller det befintliga kreditutrymmet på ditt kreditkort, beroende på vilket belopp som är lägre.

För att sätta in pengar på ditt Marginalen kreditkort kan du använda Marginalen Banks banktjänster. Du kan sätta in pengar via internetbanken eller mobilbanken genom att följa instruktionerna för överföring till ditt kreditkorts konto. Du kan också besöka en Marginalen Bank-filial och använda deras insättningsautomater eller prata med en banktjänsteman för att få hjälp med att sätta in pengar på ditt konto.

Tiden det tar för en banköverföring till Marginalen Bank beror på flera faktorer, inklusive vilken bank du skickar överföringen från och vilket land överföringen görs ifrån. Generellt sett kan en inrikes banköverföring inom Sverige ta upp till en bankdag att behandlas. För internationella banköverföringar kan det ta längre tid, vanligtvis upp till 3-5 bankdagar beroende på de inblandade bankerna och eventuella mellanliggande betalningsvägar. För att få exakta tidsramar rekommenderar vi att du kontrollerar med din egen bank och Marginalen Bank för specifik information om banköverföringar.

Vänligen observera att dessa svar är baserade på generell information och det kan finnas specifika omständigheter eller regler som kan påverka dina individuella banktransaktioner. För att få exakta och uppdaterade uppgifter rekommenderar vi att du kontaktar Marginalen Banks kundservice för att få detaljerad information och rådgivning angående dina specifika bankbehov och överföringar.

Krav för kreditkortet

 • Minst 20 år
 • Inkomst på minst 10 000 kr/mån
 • Inga betalningsanmärkningar

Marginalen Gold kreditkort: Få frihet och förmåner i vardagen

Välkommen till vår artikel där vi ska titta närmare på det populära kreditkortet Marginalen Gold. Med detta kreditkort kan du få mer frihet och njuta av en rad förmåner i din vardag. Vi kommer att utforska kortets egenskaper, försäkringar och banktjänster som ingår. Låt oss ta en närmare titt på vad Marginalen Gold kreditkort har att erbjuda!

Marginalen Gold kreditkort: Få frihet att handla och resa

Marginalen Gold kreditkort är en utmärkt partner för dina dagliga köp och resor. Med detta kort får du tillgång till räntefrihet upp till 50 dagar, vilket ger dig flexibilitet och utrymme att hantera dina utgifter. Oavsett om du vill handla eller resa, ger Marginalen Gold kreditkort dig trygghet och förmåner, var du än befinner dig.

Fördelar med Marginalen Gold kreditkort

Med Marginalen Gold kreditkort får du inte bara förmånen att kunna betala dina köp senare utan ränta, utan även ett antal användbara försäkringar. Här är några av fördelarna med Marginalen Gold kreditkort:

 1. Räntefrihet upp till 50 dagar: Du kan dra nytta av upp till 50 dagar utan ränta om du alltid betalar hela den utnyttjade krediten.
 2. Möjlighet att delbetala köp: Om du har köp över 5 000 kr kan du välja att delbetala dem.
 3. Nio användbara försäkringar: Marginalen Gold kreditkort levereras med nio försäkringar som täcker resor och shopping, vilket ger dig extra trygghet i din vardag.
 4. Flexibel kreditnivå: Du kan själv välja kreditnivån för ditt kort, från 5 000 kronor upp till 100 000 kronor.

Försäkringar som ingår i Marginalen Gold kreditkort

Marginalen Gold kreditkort är laddat med nio olika försäkringar för att ge dig trygghet både hemma och på resa. Dessa försäkringar inkluderar:

 1. Avbeställningsskydd: Skyddar dig mot oförutsedda händelser som gör att du måste avboka din resa.
 2. Resestartskydd: Ger ersättning för merkostnader om du missar utreseflyget på grund av oförutsedda händelser.
 3. Bagageförsening: Ger ersättning om ditt bagage försenas vid ankomsten till din destination.
 4. Självriskskydd: Hjälper till att täcka självrisken om något händer ditt hem eller din bil när du är på utlandsresa.
 5. Allriskförsäkring för svenska köp: Ger extra skydd för hushållsmaskiner och hemelektronik som köps med kortet.
 6. Självriskeliminering för bilbärgning och assistans: Ger ersättning för självrisken vid behov av bilbärgning och assistans.
 7. Nyckelservice: Täcker kostnaderna för låssmed och byte av lås och nycklar om du låser dig ute eller förlorar dina nycklar.
 8. Försening av allmänt färdmedel: Ger ersättning vid försening av allmänt färdmedel under din resa.
 9. Försening av bagage: Ger ersättning om ditt bagage försenas under din resa.

Betalningsfria månader och räkningar

Möjlighet till betalningsfria månader

Marginalen Gold kreditkort ger dig möjligheten att välja två betalningsfria månader under varje kalenderår. För att kunna utnyttja detta erbjudande måste du ha haft kortet i minst 6 månader och ha betalat alla tidigare inbetalningar i tid. Det är dock inte möjligt att använda de betalningsfria månaderna direkt efter varandra. Om du aktiverar en betalningsfri månad behöver du inte betala kreditkortsskulden för den månaden. Istället skjuts betalningen upp en månad och ränta tillkommer.

Betala räkningar med ditt kreditkort

Ett annat praktiskt sätt att använda Marginalen Gold kreditkort är att betala räkningar med det. Genom att använda kortets kredit kan du betala dina räkningar direkt i Marginalen Banks app. Där kan du också förlänga betalningstiden, välja flexibla betalningslösningar och få en bättre överblick över dina utgifter. Dessutom kan du samla alla dina kort i Google Pay eller Samsung Pay och signera dina köp med ditt fingeravtryck eller din PIN-kod.

Innan du betalar dina räkningar med ditt kreditkort är det viktigt att du läser på vilka räntor som gäller för kreditkortet. Det kan finnas avgifter som serviceavgifter eller årsavgifter. Marginalen Bank tillämpar ränta från transaktionsdagen (för närvarande 16,9 %) om du inte betalar hela fakturan på förfallodagen. Det högsta beloppet för kontantuttag är 50 000 kronor, eller ditt befintliga kreditutrymme om det är lägre. Se till att betalningen eller överföringen inte överskrider ditt befintliga kreditutrymme.

Sammanfattning

Marginalen Gold kreditkort erbjuder dig frihet och förmåner i din vardag. Med räntefrihet upp till 50 dagar och möjlighet att delbetala köp ger kortet dig flexibilitet och utrymme att hantera dina utgifter. Dessutom inkluderar det nio användbara försäkringar som ger extra trygghet både hemma och på resa. Du kan även använda kreditkortet för att betala räkningar och dra nytta av Marginalen Banks banktjänster. Ta steget och ansök om Marginalen Gold kreditkort idag för att njuta av dess förmåner och frihet i din vardag.

Företag: Marginalen Bank Bankaktiebolag

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnMarginalen Bank Bankaktiebolag 
Org. nummer516406-0807
Telefon0771-71 77 10
E-postkundservice@marginalen.se 
Institutnummer 11150
FI-status Aktiv, 2010-08-30

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 20:00
 • Tisdag

  08:00 - 20:00
 • Onsdag

  08:00 - 21:00
 • Torsdag

  08:00 - 20:00
 • Fredag

  08:00 - 20:00
 • Lördag

  09:00 - 17:00
 • Söndag

  09:00 - 17:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 05:58 local time