Marginalen I'm Yours

Upptäck fördelarna med Marginalen I’m Yours kreditkort. Ett kostnadsfritt bankkort utan årsavgift som erbjuder enkelhet och flexibilitet. Koppla till betaltjänster och få överblick över din vardagsekonomi. Läs mer om kortet och dess funktioner här.

Marginalen I'm Yours Kreditkort
Marginalen I'm Yours Kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit
 • Ränta - %
 • Räntefritt dagar

Ansök säkert hos Marginalen Bank Bankaktiebolag

Fördelar

 • Ingen årsavgift, vilket gör det kostnadsfritt att använda kortet
 • Överblick över vardagsekonomin genom Marginalen Banks app
 • Enkelhet och marginal i din vardagsekonomi

Nackdelar

 • Vissa försäkringar och bonusprogram kan variera beroende på det specifika kortet

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit
Räntefria dagar– dagar
Ränta– %
Effektiv ränta*
Uttagsavgift0 %
Valutapåslag utland1.65 %
Aviavgift
Påminnelseavgift
Förseningsavgift
Övertrasseringsavgift– %

Försäkringar

  Bonus & förmåner

  BonusNej
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerNej
  Ger cashbackJa
  Skaffa I'm Yours idag och få enkelhet, trygghet och förmånliga fördelar med ditt nya kreditkort från Marginalen Bank! →

  Vanliga Frågor och Svar om Marginalen I'm Yours kreditkort

  Här är några vanliga frågor som brukar dyka upp när det gäller Marginalen I’m Yours kreditkort, tillsammans med svar som hjälper dig att förstå kortet bättre:

  Marginalen I’m Yours fungerar som ett vanligt bankkort och kan användas för att göra betalningar både online och i fysiska butiker. Kortet kopplas till ditt bankkonto och drar pengar direkt från kontot vid varje transaktion. Det ger dig enkelhet och flexibilitet i din vardagsekonomi.

  Bankkort, betalkort och debitkort är ofta använda benämningar som syftar på samma typ av kort. De används för att dra pengar direkt från ditt bankkonto vid betalningar. Skillnaden ligger främst i namnvalet och vilken typ av tjänst som erbjuds av respektive bank.

  För att byta bank till Marginalen Bank och ansöka om Marginalen I’m Yours kreditkort kan du enkelt göra det genom deras webbplats. Följ ansökningsprocessen och fyll i de nödvändiga uppgifterna för att slutföra ansökan. Enkelt och smidigt!

  • Bankomat
   Du kan använda ditt Marginalen I’m Yours kreditkort för att ta ut kontanter från bankomater som accepterar kreditkort. Sätt in ditt kort i bankomaten och följ instruktionerna på skärmen för att välja belopp och slutföra transaktionen.
  • Bankkontor
   Du kan även besöka ett Marginalen Bankkontor och ta ut pengar från ditt kreditkort genom att tala med en banktjänsteman. Ta med dig ditt kort och identitetshandlingar för att kunna genomföra uttaget.
  • Kontantuttag i butik
   Vissa butiker och affärer erbjuder möjligheten att göra kontantuttag vid kassan. Du kan använda ditt Marginalen I’m Yours kreditkort för att göra ett kontantuttag när du handlar i en sådan butik. Var noga med att kontrollera eventuella avgifter eller restriktioner som kan vara kopplade till denna tjänst.

  Det exakta beloppet som du kan ta ut från Marginalen Bank beror på dina individuella kontoinställningar och eventuella begränsningar som kan gälla. Det är bäst att kontakta Marginalen Bank direkt för att få information om dina specifika uttagsgränser och eventuella avgifter som kan vara kopplade till uttag. De kan ge dig exakt information baserat på ditt konto och korttyp.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 18 år
  • Anställning

  Introduktion

  Välkommen till en omfattande guide om Marginalen I’m Yours kreditkort. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med detta kostnadsfria bankkort och dess olika funktioner. Marginalen I’m Yours är Marginalen Banks signaturkort, designat för att ge enkelhet och marginal i din vardagsekonomi. Med detta kort kan du betala på ett smidigt sätt utan att behöva bekymra dig om årsavgifter.

  Marginalen I’m Yours kreditkort: Ett Bankkort Utan Årsavgift

  Marginalen I’m Yours är ett bankkort som erbjuder en mängd förmåner. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att skaffa och att det inte finns någon årsavgift. Det betyder att du kan njuta av alla fördelar utan extra kostnader. Detta är särskilt fördelaktigt för dig som vill ha ett pålitligt bankkort utan att behöva betala dyra avgifter varje år.

  Fördelarna med Marginalen I’m Yours

  Här är några av fördelarna med att använda Marginalen I’m Yours kreditkort:

  1. Ingen årsavgift: Marginalen I’m Yours är ett av få bankkort som inte har någon årsavgift. Det innebär att du kan använda kortet utan att behöva oroa dig för extra kostnader varje år.
  2. Koppla till betaltjänster: Med Marginalen I’m Yours kan du enkelt koppla ditt konto till olika betaltjänster såsom Swish, Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay eller Fidesmo Pay. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att betala, skicka och ta emot pengar på olika sätt.
  3. Överblick i appen: Genom att använda Marginalen Banks app får du en överblick över din vardagsekonomi. Du kan enkelt aktivera ditt kort, se dina transaktioner, göra överföringar och betalningar, samt spärra eller låsa upp kortet. Dessutom kan du nu även se dina kortuppgifter och din PIN-kod direkt i appen genom att logga in och identifiera dig med BankID.
  4. Insättningsgaranti: Marginalen I’m Yours omfattas av insättningsgarantin. Det innebär att dina pengar är säkrade upp till ett visst belopp om något skulle hända med banken. Det ger dig trygghet och säkerhet för dina insättningar.

  Betala som du vill, hur du vill

  Marginalen I’m Yours ger dig möjlighet att betala på det sätt som passar dig bäst. Du kan enkelt koppla ditt kort till populära betaltjänster såsom Swish, Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay eller Fidesmo Pay. Genom att använda din mobil eller smartklocka kan du göra smidiga och säkra betalningar överallt där dessa tjänster accepteras.

  För att koppla ditt kort till Apple Pay, följ dessa steg:

  1. Logga in i Marginalen Banks app.
  2. Klicka på kortet du vill koppla till Apple Pay och tryck på knappen ”Lägg till i Plånbok”.
  3. Följ instruktionerna på skärmen och godkänn villkoren.

  Det är så enkelt att komma igång och använda ditt Marginalen I’m Yours kreditkort tillsammans med Apple Pay.

  Marginalen I’m Yours: Ett Bankkort som Gör Skillnad

  Marginalen I’m Yours är inte bara ett vanligt bankkort. Det är ett kort som vill göra skillnad i din vardagsekonomi. Med sitt rosa färgglada utseende, tillverkat av återvinningsbar majsstärkelse, vill det pigga upp och bidra till en enklare och mer positiv ekonomisk vardag. Det är ett bankkort som inte bara erbjuder förmåner utan också ett unikt utseende som skiljer sig från mängden.

  Vad ingår i försäkringen för Marginalen I’m Yours kreditkort?

  Marginalen I’m Yours kreditkort erbjuder vissa försäkringar för att skydda dig och dina köp. Här är några av de vanliga försäkringarna som kan ingå:

  1. Reseförsäkring: Många Marginalen I’m Yours kreditkort erbjuder en reseförsäkring som täcker olycksfall, sjukdom, avbeställning av resa och förlorat bagage. Det är viktigt att läsa igenom försäkringsvillkoren för att förstå exakt vad som täcks och vilka begränsningar som kan gälla.
  2. Köpskyddsförsäkring: Köpskyddsförsäkringen skyddar dina inköp med kreditkortet mot stöld, skada eller förlust. Om du köper något med ditt Marginalen I’m Yours kreditkort och det blir stulet eller skadat inom en viss tidsram efter köpet kan försäkringen täcka kostnaderna för att ersätta eller reparera föremålet.
  3. Prisgaranti: Vissa Marginalen I’m Yours kreditkort erbjuder prisgaranti. Det innebär att om du hittar samma produkt till ett lägre pris inom en viss tidsram efter ditt köp kan du få mellanskillnaden återbetalad.

  Observera att villkoren och omfattningen av försäkringarna kan variera beroende på vilket specifikt Marginalen I’m Yours kreditkort du har. Det är viktigt att läsa igenom försäkringsvillkoren och kontakta Marginalen Bank för att få exakt information om försäkringsskyddet för ditt kort.

  Hur fungerar bonusprogrammet för Marginalen I’m Yours kreditkort?

  Marginalen I’m Yours kreditkort kan också erbjuda ett bonusprogram som ger dig möjlighet att tjäna poäng eller bonusar när du använder kortet för dina köp. Bonusprogrammen kan variera beroende på vilket kreditkort du har. Här är några vanliga sätt som bonusprogram kan fungera:

  1. Poängsystem: Du tjänar poäng för varje köp du gör med ditt Marginalen I’m Yours kreditkort. Poängen kan sedan användas för att få belöningar såsom presentkort, reseerbjudanden eller andra förmåner. Ju mer du använder kortet, desto fler poäng kan du tjäna.
  2. Kontantbonus: Istället för poäng kan vissa Marginalen I’m Yours kreditkort erbjuda en kontantbonus. Det innebär att en viss procent av dina köp återbetalas till ditt konto som en bonus. Det ger dig möjlighet att spara pengar på dina köp.
  3. Samarbetspartner och erbjudanden: Vissa Marginalen I’m Yours kreditkort kan ha samarbetsavtal med specifika företag eller butiker. Genom att använda ditt kort hos dessa samarbetspartners kan du få extra förmåner, rabatter eller erbjudanden.

  Det är viktigt att läsa igenom bonusprogrammets villkor och begränsningar för att förstå hur du kan tjäna och använda dina bonusar eller poäng.

  Slutsats

  Marginalen I’m Yours kreditkort är ett utmärkt alternativ för dig som vill ha ett kostnadsfritt bankkort med enkelhet och flexibilitet. Med möjligheten att koppla till betaltjänster och få överblick över din vardagsekonomi i Marginalen Banks app är det ett bekvämt och pålitligt val. Skaffa Marginalen I’m Yours kreditkort idag och upplev fördelarna själv!

  Företag: Marginalen Bank Bankaktiebolag

  Företagsinformation & kontakt:

  FöretagsnamnMarginalen Bank Bankaktiebolag 
  Org. nummer516406-0807
  Telefon0771-71 77 10
  E-postkundservice@marginalen.se 
  Institutnummer 11150
  FI-status Aktiv, 2010-08-30

  Öppettider kundtjänst:

  Stängt för idag

  08:00 - 21:00

  • Måndag

   08:00 - 20:00
  • Tisdag

   08:00 - 20:00
  • Onsdag

   08:00 - 21:00
  • Torsdag

   08:00 - 20:00
  • Fredag

   08:00 - 20:00
  • Lördag

   09:00 - 17:00
  • Söndag

   09:00 - 17:00
  • Tidszon: Europe/Stockholm

   12 juni 2024 05:48 local time