Qred Företagskort

Upptäck fördelarna med Qred Företagskort, det perfekta kreditkortet för företagare. Med enkla ansökningsprocesser, flexibel kreditgräns, förmåner och säkerhetsfunktioner, är Qred Företagskort det idealiska valet för att hantera företagets utgifter på ett smidigt sätt.

Qred kreditkort företag
Qred kreditkort företag
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit
 • Ränta - %
 • Räntefritt dagar

Ansök säkert hos Qred AB

Fördelar

 • Få 1 % cashback
 • Betala alla fakturor med ett kort
 • Spara kvitton digitalt i appen

Nackdelar

 • Höga årsavgifter och räntekostnader

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit
Räntefria dagar– dagar
Ränta– %
Effektiv ränta*
Uttagsavgift
Valutapåslag utland– %
Aviavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift200 kr
Övertrasseringsavgift– %

Försäkringar

  Bonus & förmåner

  BonusNej
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerNej
  Ger cashbackJa
  Ansök om Qred Företagskort idag och få kontroll över ditt företags ekonomi! →

  Qred Företagskort kreditkort - Vanliga frågor och svar

  Här är några vanliga frågor om Qred Företagskort och dess svar:

  Qred Företagskort är ett kreditkort speciellt utformat för företagare. Det erbjuder flexibel kreditgräns, förmåner och säkerhetsfunktioner som är viktiga för företag.

  Du kan enkelt ansöka om Qred Företagskort online här. Du får snabbt besked om din ansökan.

  Qred Företagskort erbjuder förmåner som bonuspoäng, cashback och exklusiva erbjudanden från samarbetspartners. Dessa förmåner kan vara till fördel för ditt företag genom att minska kostnaderna och ge möjlighet till besparingar.

  Ja, Qred Företagskort har en användarvänlig mobilapp som du kan använda för att övervaka och hantera dina transaktioner. Du kan enkelt se din kreditgräns, saldo och göra betalningar via appen.

  Om ditt Qred Företagskort blir förlorat eller stulet kan du enkelt spärra eller blockera det genom att kontakta Qreds kundtjänst. Du får då ett nytt kort och eventuellt ersättning för eventuella obehöriga transaktioner.

  Qred Företagskort har ingen årlig avgift, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning för företagare. Du betalar endast ränta på det utnyttjade beloppet.

  Krav för kreditkortet

   Qred Företagskort – Ett riktigt bra kort för företagare

   Har du ett företag och letar efter ett pålitligt och flexibelt sätt att hantera företagets utgifter? Då är Qred Företagskort det perfekta kortet för dig. Med Qred Företagskort får du tillgång till en mängd förmåner och förenklade processer som kan hjälpa dig att effektivisera ditt företags ekonomi. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Qred Företagskort och varför det är det bästa valet för företagare som dig.

   Varför välja Qred Företagskort?

   Enkelt att ansöka om och använda

   Att ansöka om och använda Qred Företagskort är enkelt och smidigt. Du kan ansöka online och få en snabb beslut om ditt sansökan. När du har fått ditt Qred Företagskort kan du använda det för att betala för företagets utgifter, både online och offline. Dessutom får du tillgång till en användarvänlig mobilapp där du kan övervaka och hantera dina transaktioner.

   Flexibel kreditgräns

   Med Qred Företagskort får du en flexibel kreditgräns som kan anpassas efter ditt företags behov. Du kan använda kortet för att göra inköp och betala räkningar upp till den beviljade kreditgränsen. Detta ger dig flexibilitet och möjlighet att hantera ditt företags likviditet på ett effektivt sätt.

   Förmåner och belöningar

   Qred Företagskort erbjuder också förmåner och belöningar som kan gynna ditt företag. Du kan få bonuspoäng eller cashback på dina inköp, vilket kan minska dina kostnader och ge dig möjlighet att spara pengar. Dessutom kan du få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter från samarbetspartners, vilket kan vara till fördel för ditt företag.

   Säkerhet och trygghet

   Säkerheten är en viktig faktor när det gäller företagskort. Med Qred Företagskort kan du vara trygg i vetskapen om att dina transaktioner och uppgifter är skyddade. Kortet använder den senaste säkerhetstekniken för att skydda mot bedrägeri och obehörig användning. Dessutom kan du enkelt spärra eller blockera kortet om det skulle bli förlorat eller stulet.

   Summering

   Qred Företagskort är det perfekta kortet för företagare som söker en enkel och flexibel lösning för att hantera sina företagsutgifter. Med fördelarna av enkel ansökan, flexibel kreditgräns, förmåner och säkerhetsfunktioner är Qred Företagskort ett utmärkt val för företag av alla storlekar. Genom att använda Qred Företagskort kan du effektivisera ditt företags ekonomi och samtidigt dra nytta av förmåner och belöningar som kan gynna ditt företag på lång sikt.

   Så varför vänta? Ansök om Qred Företagskort idag och upptäck fördelarna med ett pålitligt och flexibelt kort för ditt företag!

   Företag: Qred AB

   Företagsinformation & kontakt:

   FöretagsnamnQred AB 
   Org. nummer559008-9800
   Telefon020-150 333
   E-postsupport@qred.se 
   Institutnummer 80569
   FI-status Aktiv, 2015-08-24

   Öppettider kundtjänst:

   Stängt för idag

   Stängt hela dagen

   • Måndag

    08:00 - 17:30
   • Tisdag

    08:00 - 17:30
   • Onsdag

    08:00 - 17:30
   • Torsdag

    08:00 - 17:30
   • Fredag

    08:00 - 17:30
   • Lördag

    Stängt hela dagen
   • Söndag

    Stängt hela dagen
   • Tidszon: Europe/Stockholm

    20 april 2024 05:58 local time