Lån & Spar Bank Mastercard

Lån & Spar Bank Mastercard erbjuder dig ett kreditkort med global användning och smarta fördelar. Med upp till 55 dagars räntefri kredit och en kostnadsfri kortförsäkring ger det dig flexibilitet och trygghet i dina transaktioner. Som ny kortkund slipper du dessutom årsavgiften det första året.

Lån och Spar mastercard
Lån och Spar mastercard
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 50 000 kr
 • Ränta 9.9 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos Lån & Spar Sverige, bankfilial

Fördelar

 • 0 kr i årsavgift första året
 • Kortförsäkring ingår utan kostnad
 • Kredit upp till 50 000 kr

Nackdelar

 • Årsavgift (195 kr) efter första året

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit50 000 kr
Räntefria dagar55 dagar
Ränta9.9 %
Effektiv ränta*14.26
Uttagsavgift3,00 % (min 35kr)
Valutapåslag utland1.6 %
Aviavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Övertrasseringsavgift60 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Betalskydd
 • Feltankningsförsäkring
 • Nyckelförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök idag och upptäck fördelarna med Lån & Spar Bank Mastercard! →

Lån & Spar Bank Mastercard: Vanliga frågor och svar

Här är några vanliga frågor som folk har om Lån & Spar Bank Mastercard:

Du kan betala tillbaka dina kreditkortsutgifter genom att göra en betalning till Lån & Spar Bank enligt de instruktioner och förfallodatum som anges på ditt månadsutdrag. Du kan vanligtvis betala antingen via internetbank, banköverföring eller genom att besöka en av Lån & Spar Banks kontor.

Ja, Lån & Spar Bank Mastercard accepteras internationellt och kan användas över hela världen där Mastercard accepteras. Det är ett bekvämt alternativ för att göra betalningar och ta ut kontanter när du är utomlands.

Du kan övervaka dina transaktioner genom att logga in på ditt Lån & Spar Bank-konto via internetbanken eller genom att använda Lån & Spar Banks mobilapp. Där kan du se en detaljerad översikt över dina köp, betalningar och kreditkortsutgifter.

Ja, det kan finnas en årlig avgift för att äga och använda Lån & Spar Bank Mastercard. Avgiften kan variera beroende på kortets typ och de förmåner som ingår. Se till att läsa igenom villkoren innan du ansöker för att vara medveten om eventuella avgifter som kan gälla.

Om ditt Lån & Spar Bank Mastercard blir stulet eller går förlorat bör du omedelbart kontakta Lån & Spar Banks kundtjänst eller använda deras 24/7-spärrtjänst för att blockera kortet. Detta kommer att förhindra obehöriga transaktioner och skydda ditt konto. Se till att spara kontaktuppgifterna för Lån & Spar Bank på en säker plats så att du kan agera snabbt vid sådana situationer.

Om du upptäcker obehöriga transaktioner på ditt Lån & Spar Bank Mastercard-konto bör du omedelbart kontakta Lån & Spar Banks kundtjänst och rapportera problemet. De kommer att hjälpa dig att undersöka situationen och vidta nödvändiga åtgärder för att skydda ditt konto och återställa eventuella förlorade medel.

Krav för kreditkortet

 • Minst 18 år
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Tillsvidareanställd eller pensionär
 • Minst 250 000 kr i årsinkomst och betalar skatt i Sverige
 • Inga betalningsanmärkningar
 • Inneha Mobilt BankID eller BankID på fil

Lån & Spar Bank Mastercard: Din nyckel till flexibel betalning

I denna guide kommer vi att utforska alla fördelar och funktioner som detta kreditkort har att erbjuda. Oavsett om du är en erfaren kreditkortsanvändare eller bara nyfiken på att lära dig mer, har vi täckt allt du behöver veta. Så låt oss dyka in i världen av Lån & Spar Bank Mastercard och upptäcka hur det kan bli din nyckel till flexibel betalning.

Vad är Lån & Spar Bank Mastercard?

Lån & Spar Bank Mastercard är ett av de mest populära kreditkorten som erbjuds av Lån & Spar Bank. Det är ett betalningskort som ger dig möjlighet att göra inköp både online och offline, samt ta ut kontanter från uttagsautomater över hela världen. Med ett Lån & Spar Bank Mastercard får du tillgång till en rad förmåner och funktioner som kan göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Förmåner med Lån & Spar Bank Mastercard

Att ha ett Lån & Spar Bank Mastercard kan ge dig flera fördelar. Här är några av de främsta förmånerna du kan njuta av:

 1. Bred acceptans: Lån & Spar Bank Mastercard accepteras globalt, vilket gör det till ett pålitligt val oavsett var du befinner dig i världen. Oavsett om du reser utomlands eller handlar online från internationella webbplatser kan du vara säker på att ditt kort kommer att accepteras.
 2. Flexibel betalning: Med Lån & Spar Bank Mastercard kan du göra köp nu och betala senare. Kortet ger dig en kreditgräns som du kan använda för att göra inköp och sedan betala tillbaka över tid. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att hantera dina utgifter på ett sätt som passar dig bäst.
 3. Belöningsprogram: Lån & Spar Bank Mastercard erbjuder också ett belöningsprogram där du kan tjäna poäng för varje köp du gör. Dessa poäng kan sedan användas för att få rabatter, bonusar eller andra förmåner. Det är ett utmärkt sätt att få extra värde från dina inköp och göra dem ännu mer givande.
 4. Reseförmåner: Om du reser mycket kan Lån & Spar Bank Mastercard vara det perfekta kortet för dig. Det erbjuder olika reseförmåner som reseförsäkring, avbeställningsskydd och tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter hos utvalda hotell och flygbolag. Med detta kort kan du njuta av en mer bekväm och bekymmersfri resa.

Så ansöker du om Lån & Spar Bank Mastercard

Att ansöka om Lån & Spar Bank Mastercard är enkelt och smidigt. Här är stegen du behöver följa:

 1. Besök Lån & Spar Banks webbplats: Gå till Lån & Spar Banks officiella webbplats och hitta information om Lån & Spar Bank Mastercard.
 2. Läs villkoren: Se till att läsa igenom alla villkor och krav för att ansöka om Lån & Spar Bank Mastercard. Det är viktigt att du förstår alla aspekter av kortet innan du ansöker.
 3. Fyll i ansökningsformuläret: När du är redo att ansöka kan du fylla i det elektroniska ansökningsformuläret på webbplatsen. Du kommer att bli ombedd att ange personlig information, inklusive ditt namn, adress och ekonomisk information.
 4. Skicka in ansökan: Kontrollera att all information är korrekt och skicka in din ansökan. Du kan bli ombedd att skicka in ytterligare dokument för verifiering, så se till att ha allt redo.
 5. Vänta på godkännande: Efter att du har skickat in din ansökan kommer den att behandlas av Lån & Spar Bank. Du kommer att meddelas om du har blivit godkänd inom kort tid. Om din ansökan beviljas kommer du att få ditt Lån & Spar Bank Mastercard per post.

Slutsats

Lån & Spar Bank Mastercard är ett kraftfullt verktyg som kan ge dig flexibilitet och bekvämlighet när det gäller dina betalningar. Med global acceptans, förmånliga belöningsprogram och en rad andra fördelar är det ett populärt val för många användare. Genom att följa stegen för att ansöka om kortet kan du snart njuta av alla dess förmåner och ta kontroll över dina utgifter.

Så, om du letar efter ett kreditkort som kan erbjuda dig flexibilitet, belöningar och enkelhet i betalningar, överväg att ansöka om Lån & Spar Bank Mastercard idag. Ta kontroll över dina ekonomiska möjligheter och upptäck fördelarna med detta populära kreditkort.

Företag: Lån & Spar Sverige

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLån & Spar Sverige 
Org. nummer516406-0971
Telefon040-205 600
E-postinfo@lsb.se 
Institutnummer 11669
FI-status Aktiv, 2015-10-01

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:26 local time