Moderna Hemförsäkring

Få ett pålitligt och skräddarsytt skydd för ditt hem med Moderna Hemförsäkring. Här erbjuds försäkringslösningar som anpassas efter dina specifika behov, vilket ger trygghet och säkerhet i vardagen. Med Moderna Hemförsäkring kan du vara säker på att du har en försäkringspartner som värnar om ditt hem och dina ägodelar. Välj Moderna Hemförsäkring och få en försäkring som passar just dig.

Moderna försäkringa logotyp
 • Omfattande skydd för alla boenden
 • Reseförsäkring ingår
 • Förstärk med drulleförsäkring

Ansök säkert hos Moderna

Moderna Hemförsäkring: Skydda ditt hem och dina tillhörigheter

Att ha en modern hemförsäkring är viktigt för att skydda ditt hem och dina tillhörigheter mot oförutsedda händelser. Moderna Hemförsäkring är en pålitlig och välrenommerad försäkringsgivare som erbjuder omfattande skydd för både hyresrätt, bostadsrätt och villa. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med Moderna Hemförsäkring, vad som ingår i en hemförsäkring, vanliga frågor och svar samt hur du kan få en skräddarsydd försäkring som passar dina behov.

Varför välja Moderna Hemförsäkring?

Moderna Hemförsäkringar har blivit populära av flera anledningar. Här är några av fördelarna med att välja en Moderna Hemförsäkring:

 1. Bredare täckning
  Moderna Hemförsäkring erbjuder vanligtvis en bredare täckning jämfört med traditionella försäkringar. De kan inkludera skydd för värdesaker, överflödig vattenskada, och till och med förlust av mobiltelefoner utanför hemmet.
 2. Flexibilitet
  Moderna Hemförsäkring ger dig möjlighet att anpassa ditt skydd efter dina specifika behov. Du kan välja olika täckningsnivåer och tilläggstjänster baserat på din livsstil och bostad.
 3. Snabb och enkel hantering
  Med Moderna Hemförsäkring kan du förvänta dig en smidig och snabb hantering av dina anspråk. De har en effektiv kundtjänst som kan hjälpa dig vid behov.
 4. Tillgång till nödvändiga tjänster
  Moderna Hemförsäkring kan också erbjuda värdefulla tjänster som rör säkerhet och förebyggande åtgärder för ditt hem. Det kan vara allt från brandlarmssystem till rådgivning om inbrottsskydd.

Moderna Hemförsäkring: För alla boenden

Hemförsäkring för hyresrätt

Om du hyr en lägenhet eller ett hus är det viktigt att du har en pålitlig hemförsäkring som skyddar både dina ägodelar och din familj. Moderna Hemförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för dina tillhörigheter, samt ersättning vid skador som kan uppstå vid brand, vattenskada, skadegörelse eller inbrott. Dessutom ingår en reseskyddsförsäkring som gäller under de första 45 dagarna av din resa.

Hemförsäkring för bostadsrätt

Om du äger en bostadsrätt behöver du en försäkring som täcker både din lägenhet och dina ägodelar. Moderna Hemförsäkring erbjuder en bostadsrättsförsäkring med ett bostadsrättstillägg som ger skydd för skador på fast inredning och för läckage. Försäkringen täcker även övriga skador som kan uppstå vid brand, vattenskada eller inbrott. Reseskydd och andra tillägg är också inkluderade.

Hemförsäkring för villa

Om du äger ditt eget hus är det viktigt att ha en robust försäkring som skyddar både ditt hus, din tomt, dina ägodelar och din familj. Moderna Hemförsäkring erbjuder en villaförsäkring som täcker skador vid brand, vattenskada, skadegörelse eller inbrott. Dessutom ingår en reseskyddsförsäkring för hela familjen under de första 45 dagarna av resan. Du kan även förstärka din villaförsäkring med olika tillägg, som exempelvis en drulleförsäkring för att skydda dina ägodelar vid plötsliga och oförutsedda händelser.

Vad ingår i Moderna Hemförsäkring?

Moderna Hemförsäkring erbjuder en omfattande täckning för ditt hem och dina tillhörigheter. Här är några av de vanliga förmånerna som ingår i en Moderna Hemförsäkring:

 1. Brand- och skadeersättning: Försäkringen täcker kostnader relaterade till skador orsakade av brand, explosion, blixtnedslag, samt vissa andra naturkatastrofer.
 2. Vattenskador: Skador orsakade av vattenläckage, översvämning, eller rörbrott täcks av försäkringen. Det kan omfatta kostnader för reparation, sanering och ersättning av skadade ägodelar.
 3. Stöld- och inbrottsskydd: Om dina tillhörigheter blir stulna vid inbrott eller bortkomna vid rån, täcker försäkringen kostnader för ersättning och reparation.
 4. Ansvarsskydd: Om du anses vara ansvarig för skador på andra personer eller deras egendom, täcker försäkringen rättsliga kostnader och eventuella skadestånd.
 5. Reseskydd: En försäkring som täcker kostnader för medicinsk behandling, förseningar eller avbokningar vid resor under en viss period, vanligtvis upp till 45 dagar.
 6. Drulleförsäkring: Tilläggstjänst som ger extra skydd för dina ägodelar mot plötsliga och oförutsedda skador eller händelser, såsom att tappa en mobiltelefon i marken eller spill på en dator.
 7. Rättsskydd: Försäkringen kan täcka rättsliga kostnader om du hamnar i en tvist eller behöver juridiskt stöd.

Det är viktigt att notera att täckningsgraden och villkoren kan variera beroende på den specifika försäkringsplanen och dina individuella behov. Det rekommenderas alltid att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant och konsultera försäkringsbolaget för detaljerad information om vad som ingår i din specifika hemförsäkring.

Ge ditt hem en trygg framtid med Moderna Hemförsäkring - Ansök nu och få skräddarsytt skydd för ditt boende och din trygghet! →

Företag: Trygg-Hansa Försäkring filial

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnTrygg-Hansa Försäkring filial 
Org. nummer516403-8662
Telefon0771-1​​​11 110
E-postinfo@trygghansa.se 
Institutnummer 16251
FI-status Aktiv, 2005-09-13

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 19:00

 • Måndag

  08:00 - 19:00
 • Tisdag

  08:00 - 19:00
 • Onsdag

  08:00 - 19:00
 • Torsdag

  08:00 - 19:00
 • Fredag

  08:00 - 19:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:08 local time