Hedvig Hemförsäkring

Upplev en unik försäkringsupplevelse med Hedvig Hemförsäkring. Med fokus på dig och dina behov erbjuder Hedvig skräddarsydda försäkringslösningar för ditt hem och dina ägodelar. Vårt innovativa tillvägagångssätt ger dig en trygg och transparent försäkring utan onödig byråkrati. Välj Hedvig Hemförsäkring och få en försäkringspartner som prioriterar din trygghet och förenklar försäkringsprocessen på ett unikt sätt.

Hedvig logotyp
 • Drulle inkluderat utan extra kostnad
 • Snabb och personlig service
 • Smidig hantering i Hedvig-appen

Ansök säkert hos Hedvig

Allt du behöver veta om Hedvig hemförsäkring

Hedvig hemförsäkring är en av de mest populära hemförsäkringsleverantörerna i Sverige. Med deras innovativa och användarvänliga plattform erbjuder de försäkringar som är skräddarsydda för att passa dina individuella behov. I den här artikeln kommer vi att utforska allt du behöver veta om Hedvig hemförsäkring, från deras täckning och priser till deras kundservice och fördelar. Låt oss dyka in i detaljerna om varför Hedvig är ett utmärkt val när det kommer till att skydda ditt hem och dina tillhörigheter.

Vad är Hedvig hemförsäkring?

Hedvig hemförsäkring är en digital försäkringsleverantör som erbjuder hemförsäkringar till svenska kunder. Genom att kombinera teknik och innovation har Hedvig skapat en smidig och lättillgänglig plattform där du kan köpa och hantera din hemförsäkring. Med deras försäkringar kan du skydda ditt hem, dina tillhörigheter och dig själv mot olika risker och olyckor.

Varför välja Hedvig hemförsäkring?

Hedvig hemförsäkring erbjuder flera fördelar som gör dem till ett attraktivt alternativ för många svenskar. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja Hedvig:

 1. Enkel och smidig köpupplevelse
  Genom att använda deras användarvänliga mobilapp kan du enkelt och snabbt köpa din hemförsäkring hos Hedvig. Du kan också hantera din försäkring och göra ändringar när som helst direkt från appen.
 2. Skräddarsydd täckning
  Hedvig erbjuder olika nivåer av täckning för att passa olika behov och budgetar. Du kan välja mellan deras Bas, Standard och Premium-paket för att säkerställa att din försäkring matchar dina specifika krav.
 3. Transparens och rättvisa
  Hedvig arbetar med en öppen prissättningsmodell där medlemmarna får tillbaka pengar om det inte används för skadeersättning. Detta skapar incitament för att hålla kostnaderna nere och belönar ansvarsfullt beteende.
 4. Snabb och pålitlig skadehantering
  Om olyckan skulle vara framme och du behöver göra en skadeanmälan, erbjuder Hedvig snabb och pålitlig skadehantering. Du kan enkelt anmäla skadan via deras app, och deras team finns alltid där för att hjälpa dig genom processen.

Hemförsäkring med Hedvig: Vad ingår?

Hedvig hemförsäkring täcker ett brett spektrum av risker och olyckor som kan inträffa i ditt hem. Här är några av de viktigaste punkterna som ingår i deras försäkring:

Brand- och vattenskador

Din Hedvig hemförsäkring skyddar ditt hem mot skador orsakade av brand och vattenläckage. Om ditt hem skulle drabbas av en brand eller omfattande vattenskada täcker försäkringen kostnaderna för reparation eller återställning.

Stöld och inbrott

Om du drabbas av stöld eller inbrott i ditt hem täcker Hedvig hemförsäkring förlusten av stulna tillhörigheter och eventuella skador på din egendom.

Ansvarsförsäkring

Hedvig hemförsäkring inkluderar också en ansvarsförsäkring som skyddar dig om du skulle orsaka skada på annans egendom eller om någon skulle skadas i ditt hem.

Rättsskydd

Om du hamnar i en rättslig tvist som rör ditt hem täcker Hedvig rättsskyddsförsäkringen kostnaderna för juridisk hjälp och rättegångskostnader.

Reseskydd

Hedvig erbjuder även ett reseskydd som täcker dig och din familj under dina resor. Detta inkluderar bland annat förseningar, förlorat bagage och sjukvårdskostnader utomlands.

Hedvig+ för extra skydd

För de som vill ha ännu mer omfattande skydd erbjuder Hedvig även Hedvig+. Detta tilläggspaket ger extra förmåner som t.ex. förlängd ersättningstid och skydd för dyrare föremål.

Sammanfattning

Hedvig hemförsäkring är en innovativ lösning som erbjuder omfattande skydd för ditt hem och dess innehåll. Med deras moderna och användarvänliga plattform kan du enkelt anpassa ditt försäkringsskydd och hantera ärenden direkt från din smartphone. Med täckning för brand- och vattenskador, stöld, skador på elektronik och prylar samt ansvarsförsäkring ger Hedvig dig trygghet och förtroende i ditt hemskydd.

Oavsett om du äger eller hyr ditt hem kan Hedvig hemförsäkring vara ett attraktivt alternativ för dig. Med deras transparenta prissättning och enkel hantering är det enkelt att se varför Hedvig har blivit ett populärt val bland hemägare i Sverige.

Så varför inte utforska möjligheterna med Hedvig hemförsäkring och se hur de kan skydda ditt hem på ett modernt och smidigt sätt? Besök Hedvigs webbplats för mer information och få en skräddarsydd försäkring som passar just dig och dina behov.

Ge ditt hem omfattande skydd med Hedvig Hemförsäkring - Ansök nu och kör med trygghet och förtroende! →

Företag: Hedvig AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnHedvig AB 
Org. nummer559093-0334
Telefon010-45 99 200
E-posthello@hedvig.com 
Institutnummer 82545
FI-status Aktiv, 2018-01-10

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 16:00
 • Tisdag

  09:00 - 16:00
 • Onsdag

  09:00 - 16:00
 • Torsdag

  09:00 - 16:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:50 local time