Dina Försäkringar Hemförsäkring

Upptäck Dina Försäkringar Hemförsäkring – Skräddarsydd skydd för ditt hem och dina ägodelar. Jämför priser, täckning och förmåner från olika försäkringsbolag och ansök enkelt online. Få trygghet och lugn i vetskapen om att ditt hem är skyddat mot olyckor, inbrott och skador. Säkra ditt boende med en pålitlig hemförsäkring från Dina Försäkringar. Jämför och ansök nu för att skydda ditt hem och din trygghet!

Dina Försäkringar logo
 • Omfattande skydd vid oväntade händelser
 • Inkluderar ersättning vid rån, cykelstöld och ID-stöld
 • Hjälp och support vid trakasserier på nätet

Ansök säkert hos Dina Försäkringar

Dina Försäkringar Hemförsäkring: Skydd för ditt hem och dina ägodelar

Med Dina Försäkringar hemförsäkring kan du känna dig trygg och säker i ditt boende, oavsett om du bor i en bostadsrätt, villa eller hyresrätt. Dina Försäkringar erbjuder skadeförsäkringar för olika boendetyper och har utvecklat försäkringar som passar just olika behov. I den här artikeln kommer vi att gå igenom de olika aspekterna av försäkringen och ge dig värdefulla tips och råd för att maximera skyddet för ditt hem.

Varför välja Dina Försäkringar hemförsäkring?

Toppbetyg av Konsumenternas

Dina Försäkringar Hemförsäkring är stolta över att ha fått toppbetyg av Konsumenternas. Med ett betyg på 4,4 av 5 poäng kan du vara säker på att de levererar högkvalitativt skydd och service till kunder. Dina strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och ge dig det bästa försäkringsskyddet för ditt hem.

Omfattande skydd för oväntade händelser

Hemförsäkringen täcker ett brett spektrum av olyckor och händelser som kan inträffa i ditt hem. Skydd mot brand, vattenläckage, stormskador, inbrott, skadegörelse och mycket mer. Oavsett vad som händer kan du känna dig trygg med vetskapen om att Dina finns där för att hjälpa dig.

Skydd för dig och dina ägodelar

Dina Försäkringar hemförsäkring erbjuder inte bara skydd för ditt hem utan även för dina ägodelar. Om du skulle drabbas av stöld eller förlust av dina ägodelar ersätter de dig för förlusten. Det kan vara allt från elektronik och smycken till möbler och kläder.

Olika typer av hemförsäkringar

Dina Försäkringar erbjuder olika typer av hemförsäkringar som är utformade för att passa olika boendetyper och behov. Nedan följer en lista över några av de försäkringar de erbjuder:

 1. Villaförsäkring: För dig som bor i en villa och vill ha ett komplett skydd för ditt hem och dina ägodelar.
 2. Bostadsrättsförsäkring: För dig som bor i en bostadsrätt och vill ha ett omfattande skydd som kompletterar föreningens försäkring.
 3. Hyresrättsförsäkring: För dig som bor i en hyresrätt och vill ha ett skydd för ditt boende och dina ägodelar.
 4. HSB Hem: För dig som bor i en bostadsrätt som är medlem i HSB och vill ha ett skräddarsytt försäkringsskydd.
 5. Fritidshusförsäkring: För dig som äger ett fritidshus och vill ha ett komplett skydd även när du inte är där.
 6. Hem max 27 / student: För dig som är student och vill ha ett prisvärt försäkringsskydd för ditt boende.

Det är viktigt att välja rätt hemförsäkring för att få det bästa skyddet för ditt hem och dina ägodelar. Kontakta Dina Försäkringar för att få mer information om vilken försäkring som passar bäst för dig.

Vad täcker hemförsäkringen?

En hemförsäkring från Dina Försäkringar erbjuder ett omfattande skydd för ditt hem och dina ägodelar. Här är några av de saker som vår hemförsäkring täcker:

Skydd vid brand och vattenläckage

En brand eller vattenläckage kan orsaka stora skador på ditt hem och dina ägodelar. Hemförsäkringen ersätter dig för kostnaderna för att reparera eller ersätta skadorna som orsakats av brand eller vattenläckage.

Skydd mot inbrott och skadegörelse

Om ditt hem drabbas av inbrott eller skadegörelse ersätter Dina Försäkringar dig för förlorade ägodelar och eventuella skador. De strävar efter att göra återställandet av ditt hem så smidigt som möjligt och hjälper dig att få tillbaka det du förlorat.

Skydd vid rån och överfall

Om du skulle bli rånad eller överfallen ersätter hemförsäkringen dig för eventuella förlorade ägodelar och ger dig ekonomiskt stöd i en svår tid. Dina Försäkringar finns där för att hjälpa dig att komma på fötter igen och göra det bästa av situationen.

Skydd vid ID-stöld och trakasserier på nätet

ID-stöld och trakasserier på nätet är allvarliga brott som kan få långvariga konsekvenser. Hemförsäkringen erbjuder stöd och hjälp om du skulle drabbas av dessa typer av brott. Dina Försäkringar hjälper dig att begränsa skadorna och återfå kontrollen över din identitet.

Skydd vid sjukdom på resan och försenat bagage

Att bli sjuk på resan eller få sitt bagage försenat kan vara mycket besvärligt. Hemförsäkringen erbjuder ett skydd som täcker kostnader för sjukvård och ersättning för försenat bagage, så att du kan njuta av din resa utan oro.

Ansvarsskydd

Ibland kan olyckor hända som leder till att andra personer skadas eller deras egendom blir skadad. Hemförsäkring inkluderar ett ansvarsskydd som hjälper dig att hantera eventuella skadeståndsanspråk och rättsliga processer. Dina Försäkringar ser till att du får rätt hjälp och stöd när du behöver det som mest.

Rättsskydd

Om du hamnar i en tvist eller rättslig process kan det vara dyrt och komplicerat att hantera själv. Hemförsäkringen erbjuder rättsskydd som täcker kostnaderna för juridisk hjälp och rättegångskostnader. Dina Försäkringar finns där för att försvara dina rättigheter och se till att du får rättvisa.

ID-skydd och hjälp vid trakasserier på nätet

Att drabbas av ID-stöld eller trakasserier på nätet kan vara mycket påfrestande. Hemförsäkringen erbjuder ID-skydd och professionell assistans genom Näthjälpen.

Cykelstöld

Om din cykel blir stulen ersätter hemförsäkringen dig för förlusten. För att vara berättigad till ersättning måste cykeln vara låst när den förvaras i ett olåst utrymme utanför bostaden. Dina Försäkringar ser till att du kan fortsätta att njuta av cykling utan att behöva oroa dig för stölder.

Skydd för inneboende flyktingar

Dina Försäkringar vill stödja engagemanget för att erbjuda flyktingar tryggt boende i Sverige. Därför gäller hemförsäkringen även kostnadsfritt för flyktingar som bor hos dig, oavsett nationalitet. En del av lösningen och bidra till att skapa trygghet för alla.

Tilläggsförsäkring för uthyrning av bostad

Om du hyr ut din bostad är det viktigt att komplettera din hemförsäkring med en tilläggsförsäkring för uthyrning. Detta ger ett extra skydd för stöld och skadegörelse som din hyresgäst kan orsaka.

Extra reseskydd

Om du reser mycket erbjuder Dina ett extra reseskydd som ger ett omfattande skydd när du är på resande fot. Det inkluderar bland annat avbeställningsskydd och möjligheten att få en ersättningsresa om någon i familjen blir sjuk eller inlagd på sjukhus, så att du ska kunna resa tryggt och bekymmersfritt.

Slutsats

En hemförsäkring är ett viktigt skydd för ditt hem och dina ägodelar. Med Dina Försäkringar hemförsäkring kan du känna dig trygg i att du har ett omfattande försäkringsskydd som täcker skador och förluster som kan uppstå till följd av brand, vattenläckage, inbrott, skadegörelse och andra oförutsedda händelser.

Hemförsäkringen erbjuder också skydd vid ID-stöld, trakasserier på nätet, rån, överfall och ansvarssituationer. Dina Försäkringar finns där för att hjälpa dig vid förhandlingar, skadeståndsanspråk och rättsliga processer.

Välj Dina Försäkringar hemförsäkring för att få det skydd du förtjänar för ditt hem och din trygghet.

Skydda ditt hem med Dina Försäkringar Hemförsäkring - Ansök idag och få omfattande skydd för ditt boende och ägodelar! →

Företag: Dina Försäkringar AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnDina Försäkringar AB 
Org. nummer516401-8029
Telefon0770-160 600
E-postmitt@dina.se 
Institutnummer 22066
FI-status Aktiv, 1987-12-18

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  28 maj 2024 09:40 local time