Folksam Hemförsäkring

Välj Folksam Hemförsäkring för att skydda ditt hem och din vardag på ett tryggt och pålitligt sätt. Med omfattande försäkringsskydd för skador, stölder och ansvarssituationer kan du vara trygg i ditt hem. Vi erbjuder enkel och smidig skadehantering samt personlig service för att göra din försäkring så bekymmersfri som möjligt.

Folksam logo
 • Topprankad kundservice
 • Miljömärkt och hållbar
 • Förmånliga rabatter och förmåner

Ansök säkert hos Folksam

Folksam Hemförsäkring: En trygg försäkring för ditt hem

När det kommer till att skydda ditt hem och dina ägodelar är en pålitlig hemförsäkring av yttersta vikt. Ett företag som har gjort sig känt för sin pålitlighet och kvalitet är Folksam. I denna artikel kommer vi att utforska Folksam Hemförsäkring och upptäcka varför den är ett populärt val bland svenska hushåll. Vi kommer att granska täckning, förmåner och varför Folksam sticker ut från mängden när det gäller försäkringar för hemmet.

Folksam: En försäkringsgigant med en pålitlig historia

Folksam är ett av de ledande försäkringsbolagen i Sverige och har en lång och framgångsrik historia. Grundat 1908 har Folksam blivit synonymt med tillförlitlighet och service. Bolaget erbjuder en mängd olika försäkringsprodukter, inklusive hemförsäkringar som skyddar ditt boende och ägodelar mot skador och förluster.

Varför välja Folksam Hemförsäkring?

Folksam Hemförsäkring erbjuder en rad förmåner och funktioner som gör den till ett attraktivt val för svenska hushåll. Här är några skäl till varför du bör överväga Folksam för att skydda ditt hem:

 1. Omfattande täckning
  Folksam Hemförsäkring erbjuder bred täckning för skador på ditt hem och stöld av ägodelar. Oavsett om det handlar om brand, vattenskador eller inbrott, kan du lita på att Folksam står vid din sida.
 2. Extra skydd för värdefulla ägodelar
  Har du värdefulla smycken, konstverk eller andra dyrgripar? Folksam Hemförsäkring erbjuder tilläggsskydd för dina mest värdefulla ägodelar, så att du kan känna dig trygg även med dyra föremål i ditt hem.
 3. Snabb och enkel skadereglering
  Om olyckan skulle vara framme och du behöver göra en skadeanmälan, är Folksam kända för sin smidiga och snabba skaderegleringsprocess. Du kan förvänta dig att få hjälp och stöd när du behöver det som mest.
 4. Flexibla försäkringsalternativ
  Folksam erbjuder olika försäkringsalternativ som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du bor i en villa, lägenhet eller hyresrätt kan du hitta en hemförsäkring som passar just din situation.

Nu när vi har sett varför Folksam Hemförsäkring är ett populärt val, låt oss dyka djupare och utforska några av de förmåner och täckning som erbjuds.

Folksam Hemförsäkring: Förmåner och Täckning

Folksam Hemförsäkring ger dig omfattande skydd för ditt hem och dina ägodelar. Här är några av de viktigaste förmånerna och täckningsområdena som ingår:

1. Brand- och rökskador

Folksam Hemförsäkring täcker kostnader för skador som orsakas av brand och rök i ditt hem. Detta inkluderar inte bara reparation av skador på byggnaden utan också ersättning för förlorade ägodelar.

2. Vattenskador

Olyckor kan inträffa när som helst, inklusive vattenskador i ditt hem. Folksam Hemförsäkring täcker kostnader för reparation av vattenskador och eventuella förlorade ägodelar till följd av läckande rör, översvämningar eller andra vattenrelaterade problem.

3. Inbrott och stöld

Om du drabbas av inbrott eller stöld i ditt hem, kan Folksam ersätta dig för de stulna ägodelarna. Detta gäller inte bara själva ägodelarna utan också eventuella skador som uppstår på din bostad till följd av inbrottet.

4. Glas- och sanitetsskador

Folksam Hemförsäkring täcker även kostnader för reparation eller utbyte av glasrutor och sanitetsutrustning i ditt hem. Detta kan vara till stor hjälp om du råkar ut för olyckor som krossade fönsterrutor eller trasiga vvs-installationer.

5. Ansvarsförsäkring

Utöver skyddet för ditt hem och dina ägodelar inkluderar Folksam Hemförsäkring även ansvarsförsäkring. Detta innebär att du är försäkrad om du skulle orsaka skada på någon annans egendom eller om någon skulle skadas i ditt hem och ställa dig till svars.

För att ge en bättre översikt över Folksam Hemförsäkrings täckning och förmåner, låt oss gå igenom några vanliga frågor som kan hjälpa dig att förstå försäkringen ännu bättre.

 

Slutsats

Folksam Hemförsäkring är en pålitlig försäkringslösning för att skydda ditt hem och dina ägodelar. Med deras omfattande täckning, förmåner och smidiga skaderegleringsprocess kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att du är i goda händer.

Oavsett om det handlar om att skydda ditt hem mot brand- och vattenskador eller att få extra skydd för dina värdefulla ägodelar, erbjuder Folksam Hemförsäkring en anpassningsbar lösning för dina behov. Genom att välja Folksam kan du ha frid i sinnet och fokusera på det som verkligen är viktigt för dig.

Så se till att du tar steget och investerar i en pålitlig hemförsäkring. Välj Folksam Hemförsäkring idag och skydda ditt hem mot oväntade händelser. För mer information och för att köpa försäkringen, besök Folksams webbplats eller kontakta deras kundtjänst. Var trygg och säker med Folksam Hemförsäkring!

Ge ditt hem bästa möjliga skydd med Folksam Hemförsäkring - Ansök idag och få omfattande försäkringsskydd för ditt boende! →

Företag: Folksam Fondförsäkringsaktiebolag (publ)

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnFolksam Fondförsäkringsaktiebolag (publ) 
Org. nummer516401-8607
Telefon0771-950 950
E-postsupport@folksam.se 
Institutnummer 21109
FI-status Aktiv, 1995-12-12

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

07:30 - 21:00

 • Måndag

  07:30 - 21:00
 • Tisdag

  07:30 - 21:00
 • Onsdag

  07:30 - 21:00
 • Torsdag

  07:30 - 21:00
 • Fredag

  07:30 - 21:00
 • Lördag

  09:00 - 19:00
 • Söndag

  09:00 - 19:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:07 local time