Evoli Hemförsäkring

Skydda ditt hem och dina ägodelar med Evoli Hemförsäkring – en försäkring som erbjuder anpassningsbara skyddsalternativ och innovativa lösningar. Här får du en trygghet skräddarsydd efter dina behov. Välj Evoli Hemförsäkring och upplev en försäkringspartner som prioriterar din säkerhet och trygghet på ett exceptionellt sätt.

Evoli logotyp
 • Omfattande skydd för ditt hem
 • Snabb och enkel prissättning
 • Flexibilitet att byta när du vill

Ansök säkert hos Evoli

Evoli hemförsäkring: En omfattande guide för trygg och bekväm hemförsäkring

Hemmet är en av våra mest värdefulla tillgångar och att skydda det mot oväntade händelser är av yttersta vikt. En hemförsäkring kan ge dig trygghet och säkerhet genom att täcka kostnader vid exempelvis brand, stöld, eller skador på egendom. I denna omfattande guide kommer vi att utforska Evoli hemförsäkring och hur den kan erbjuda ett pålitligt skydd för ditt hem och dina tillhörigheter.

Evoli hemförsäkring: vad är det?

Evoli hemförsäkring är en försäkringstjänst som specialiserar sig på att skydda ditt hem mot olika risker. Med en Evoli hemförsäkring kan du känna dig trygg i vetskapen om att du är skyddad mot oväntade händelser som kan drabba ditt hem, såsom brand, inbrott, vattenskador och mycket mer.

Varför välja Evoli hemförsäkring?

Det finns många fördelar med att välja Evoli hemförsäkring för ditt skydd. Här är några anledningar till varför du kan överväga att försäkra ditt hem med Evoli:

 1. Omfattande skydd
  Evoli hemförsäkring erbjuder omfattande skydd för ditt hem och din egendom. Du kan vara säker på att du är skyddad mot en mängd olika risker och att du kan få ekonomisk ersättning om något oförutsett skulle inträffa.
 2. Anpassningsbarhet
  Evoli förstår att varje hem är unikt, och därför kan du anpassa din hemförsäkring för att passa dina specifika behov. Du kan lägga till extra skydd för värdefulla tillgångar eller göra ändringar efterhand som dina behov förändras.
 3. Trygg Kundtjänst
  Evoli är känt för sin utmärkta kundtjänst och engagemang för att tillhandahålla den bästa upplevelsen för sina kunder. Om du skulle behöva göra en skadeanmälan eller har några frågor, finns deras kunniga och vänliga team alltid till hands för att hjälpa dig.
 4. Konkurrenskraftiga Priser
  Evoli erbjuder konkurrenskraftiga priser för sin hemförsäkring. Genom att jämföra olika alternativ kan du hitta en försäkringsplan som passar din budget utan att kompromissa med skyddet.

Evoli hemförsäkringstyper

Evoli erbjuder olika typer av hemförsäkringar för att passa olika behov och preferenser. Nedan presenterar vi några av de vanligaste hemförsäkringstyperna som erbjuds av Evoli:

1. Standard hemförsäkring

En standard hemförsäkring från Evoli täcker vanliga risker som brand, inbrott, vattenskador och ansvarsskador. Denna typ av försäkring ger ett grundläggande skydd för ditt hem och din egendom.

2. Hemförsäkring plus

Hemförsäkring Plus är en uppgraderad version av standard hemförsäkringen. Utöver det grundläggande skyddet täcker Hemförsäkring Plus även skador på elektronik, glas och nycklar.

3. Hemförsäkring premium

Hemförsäkring Premium är den mest omfattande hemförsäkringen som Evoli erbjuder. Den täcker inte bara de risker som nämns i standard och plus, utan ger också extra skydd för värdefulla tillgångar, som smycken, konstverk och dyra elektroniska enheter.

Hur man ansöker om en Evoli hemförsäkring

Att ansöka om en Evoli hemförsäkring är en enkel process. Här är några steg du kan följa för att ansöka om din hemförsäkring:

 1. Jämför alternativ
  Först och främst bör du jämföra olika hemförsäkringsalternativ från Evoli för att hitta den som passar dina behov bäst. Genom att jämföra priser, täckning och tillval kan du fatta ett informerat beslut.
 2. Fyll i ansökan
  När du har valt en försäkringsplan kan du fylla i ansökningsformuläret online eller kontakta Evolis kundtjänst för att få hjälp med ansökningsprocessen.
 3. Skicka in nödvändiga dokument
  I vissa fall kan du bli ombedd att skicka in nödvändiga dokument, som till exempel en bostadsrättsföreningens stadgar eller en besiktningsrapport för ditt hem.
 4. Bekräftelse och betalning
  När din ansökan har godkänts kommer du att få en bekräftelse och information om betalning. Du kan vanligtvis betala din försäkringspremie online eller genom att använda andra betalningsalternativ som erbjuds av Evoli.

Slutsats

Evoli hemförsäkring erbjuder en pålitlig och omfattande skydd för ditt hem och dina tillhörigheter. Med olika försäkringstyper och anpassningsbara alternativ kan du hitta en försäkringsplan som passar dina behov och ger dig trygghet och säkerhet. Genom att välja Evoli kan du lita på deras starka kundtjänst och konkurrenskraftiga priser. Så se till att skydda ditt hem med en Evoli hemförsäkring och vila lättare med vetskapen om att du är väl skyddad mot oväntade händelser.

Säkra ditt hem och dina ägodelar med Evoli Hemförsäkring - Ansök idag och få omfattande skydd för ditt boende och din trygghet! →

Företag: evoli AB

Företagsinformation & kontakt:

Företagsnamnevoli AB 
Org. nummer559180-0445
Telefon0660-66 06 66
E-postinfo@gofido.se 
Institutnummer 50764
FI-status Aktiv, 2020-01-29

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

Stängt hela dagen

 • Måndag

  09:00 - 15:00
 • Tisdag

  09:00 - 15:00
 • Onsdag

  09:00 - 15:00
 • Torsdag

  09:00 - 15:00
 • Fredag

  09:00 - 15:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 05:47 local time