Lassie Hundförsäkring

Lassie erbjuder en hundförsäkring med en twist. De hjälper dig ta hand om din hund innan olyckan inträffar genom vår app. Förebygg skador och sjukdomar, samla kunskapspoäng och spara pengar samtidigt som du håller din hund frisk. Låt Lassie hjälpa dig ta hand om din bästa vän!

Lassie Logotyp
 • Väl mellan mini, mellan och stor
 • Sveriges nöjdaste djurförsäkringskunder enligt Trustpilot
 • Smidig digital app

Ansök säkert hos Lassie

Introduktion

Lassie Hundförsäkring är en pålitlig och omfattande försäkring som erbjuder skydd och trygghet för din älskade hund. Att ha en hund är en underbar upplevelse, men det är också viktigt att vara förberedd för oväntade händelser som kan påverka din hunds hälsa och välbefinnande. Med Lassie Hundförsäkring kan du vara säker på att din fyrbenta vän får den bästa vården utan att oroa dig för kostnader. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med Lassie Hundförsäkring och varför det är ett klokt val för hundägare.

Vad är Lassie Hundförsäkring?

Lassie Hundförsäkring är en försäkringsservice som erbjuder omfattande täckning för din hunds hälsa och välbefinnande. Med denna försäkring kan du skydda din hund mot olyckor, sjukdomar och andra medicinska kostnader. Lassie Hundförsäkring erbjuder olika nivåer av täckning för att passa olika behov och budgetar. Med denna försäkring kan du ge din hund den bästa vården utan att behöva oroa dig för de höga kostnaderna som kan vara förknippade med veterinärvård.

Varför välja Lassie Hundförsäkring?

1. Omfattande sjukvårdstäckning

Lassie Hundförsäkring erbjuder en omfattande täckning för sjukvårdskostnader för din hund. Oavsett om det gäller rutinmässiga kontroller, förebyggande vård eller behandling av sjukdomar och skador, kan du vara säker på att Lassie Hundförsäkring kommer att finnas där för att täcka kostnaderna.

2. Olycksfallsförsäkring för din hund

Med Lassie Hundförsäkring kan du också skydda din hund mot olycksfall. Oavsett om det är en olycka under lek eller en oväntad skada, kan du vara trygg i vetskapen om att Lassie Hundförsäkring kommer att hjälpa till att täcka kostnaderna för medicinsk vård och rehabilitering.

3. Flexibla täckningsalternativ

Lassie Hundförsäkring erbjuder olika täckningsalternativ för att passa dina behov och budget. Du kan välja mellan olika nivåer av täckning och anpassa försäkringen efter din hunds specifika behov. Detta ger dig möjlighet att få den bästa vården till ett pris som passar din ekonomi.

4. Snabb och enkel ansökningsprocess

Ansökningsprocessen för Lassie Hundförsäkring är enkel och smidig. Du kan ansöka online och få ett snabbt beslut. Det finns inga krångliga pappersarbeten eller långa väntetider. Du kan snabbt säkra försäkringen för din hund och vara redo för framtida händelser.

5. Pålitligt försäkringsbolag

Lassie Hundförsäkring tillhandahålls av ett pålitligt försäkringsbolag med många års erfarenhet inom branschen. Du kan lita på deras expertis och kunskap när det gäller hundförsäkringar. Med Lassie Hundförsäkring kan du vara säker på att din hund får den bästa vården när det behövs som mest.

Slutsats

Lassie Hundförsäkring är en pålitlig och omfattande försäkring som ger trygghet och skydd för din hunds hälsa och välbefinnande. Med en rad olika täckningsalternativ kan du hitta en plan som passar dina behov och budget. Att ha Lassie Hundförsäkring ger dig fred i sinnet och möjligheten att ge din hund den bästa vården utan att behöva oroa dig för kostnaderna. Så se till att din furry vän är skyddad med Lassie Hundförsäkring och ge dem tryggheten de förtjänar.

Säkra din hund med Lassie Hundförsäkring - Ansök idag och ge din älskade hund omfattande skydd och vård! →

Vanliga frågor om Lassie Hundförsäkring

Lassie Hundförsäkring täcker en mängd olika medicinska kostnader för din hund, inklusive sjukdomar, olycksfall, rutinmässiga kontroller och förebyggande vård. Täckningen kan variera beroende på vilken plan du väljer, men generellt sett erbjuder Lassie Hundförsäkring omfattande skydd för din hunds hälsa.

Lassie Hundförsäkring täcker de flesta hundraser, oavsett storlek eller ålder. Oavsett om du har en liten chihuahua eller en stor schäfer, kan du få försäkringsskydd för din hund. Det är viktigt att notera att vissa specifika raser kan ha vissa undantag eller särskilda villkor. Det är bäst att kontakta Lassie Hundförsäkring för att få detaljerad information om täckningen för din specifika hundras.

Du kan enkelt ansöka om Lassie Hundförsäkring online genom att besöka deras webbplats och fylla i ansökningsformuläret. Du behöver vanligtvis ge information om din hunds ålder, ras och eventuella tidigare medicinska tillstånd. När du har skickat in din ansökan får du vanligtvis snabbt ett beslut och kan aktivera försäkringen för din hund.

Lassie Hundförsäkring täcker vanligtvis kostnaderna för veterinärvård, inklusive besök, medicinska tester, kirurgiska ingrepp och medicinering. Det är viktigt att noggrant läsa igenom försäkringsvillkoren för att förstå exakt vilka kostnader som täcks och eventuella undantag eller begränsningar.

Ja, du har möjlighet att lägga till extra täckning för din hund genom att uppgradera din Lassie Hundförsäkring. Det kan finnas olika tillägg och alternativ tillgängliga, såsom täckning för tandvård eller rehabilitering. Kontakta Lassie Hundförsäkring för att få mer information om tillgängliga tillägg och hur du kan förbättra täckningen för din hund.

Företag: Lassie AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnLassie AB 
Org. nummer559268-8310
Telefon010-183 98 18
E-posthej@lassie.co 
Institutnummer 58940
FI-status Aktiv, 2021-02-22

Öppettider kundtjänst:

Inte tillgänglig

Inte tillgänglig

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Inte tillgänglig
 • Söndag

  Inte tillgänglig
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 05:47 local time