ICA Hundförsäkring

ICA Hundförsäkring ger dig ett omfattande skydd för din älskade hund, så att du kan njuta av varje stund tillsammans utan oro. Med veterinärvård, receptbelagd medicin och digital rådgivning via FirstVet finns hjälpen bara ett samtal bort. Dessutom kan du lägga till en livförsäkring för extra trygghet. Som ICA-stammis får du inte bara stammispoäng på försäkringskostnaden, utan också en bonusutbetalning varje år. Ge din hund det bästa skyddet och köp ICA Hundförsäkring idag!

ICA Försäkringar logotyp
 • Receptbelagd medicin om din hund blir sjuk eller skadad
 • Digital rådgivning via FirstVet
 • Dolda-fel försäkring

Ansök säkert hos ICA

ICA Hundförsäkring: En trygg försäkring för din bästa vän

Har du en fyrbent vän som du älskar och vill skydda? Då är ICA Hundförsäkring det perfekta valet för dig! ICA Hundförsäkring erbjuder en omfattande försäkringsskydd för hundar i olika åldrar och raser. Med deras pålitliga försäkringslösning kan du få trygghet och skydd för din hundens hälsa och välbefinnande. Läs vidare för att upptäcka fördelarna med ICA Hundförsäkring, täckningen, priserna och hur du enkelt kan ansöka om försäkringen.

Varför välja ICA Hundförsäkring?

ICA Hundförsäkring är ett välrenommerat försäkringsbolag som erbjuder omfattande skydd för din hund. Här är några anledningar till varför du bör välja ICA Hundförsäkring:

 1. Brett försäkringsskydd: ICA Hundförsäkring erbjuder en bred täckning som inkluderar sjukdom, olycksfall och livförsäkring för din hund.
 2. Flexibla försäkringsalternativ: Du kan anpassa din hundförsäkring efter dina behov och budget. ICA Hundförsäkring erbjuder olika försäkringspaket och tillval som du kan välja mellan.
 3. Snabb och enkel ansökningsprocess: Att ansöka om ICA Hundförsäkring är enkelt och smidigt. Du kan ansöka online eller besöka närmaste ICA-butik för personlig assistans.
 4. Erfaret försäkringsbolag: ICA Hundförsäkring drivs av ett erfaret försäkringsbolag med lång erfarenhet inom branschen. Du kan lita på deras expertis och kvalitet.
 5. Trygghet och sinnesfrid: Med ICA Hundförsäkring kan du få trygghet och sinnesfrid genom att veta att din hund är väl skyddad mot oväntade händelser och sjukdomar.

Täckning och priser

När du väljer ICA Hundförsäkring kan du förvänta dig en omfattande täckning för din hund. Här är några exempel på täckning som ingår i försäkringen:

 1. Sjukdom och olycksfall: ICA Hundförsäkring täcker kostnader för veterinärvård vid sjukdom och olycksfall. Det kan inkludera behandlingar, operationer, mediciner och vård på djursjukhus.
 2. Livförsäkring: Om din hund skulle avlida erbjuder ICA Hundförsäkring ersättning för inköpspriset eller marknadsvärdet av hunden.
 3. Ansvarsskydd: Om din hund orsakar skada på egendom eller personer täcker ICA Hundförsäkring de juridiska kostnaderna och ersättning till tredje part.

Priserna för ICA Hundförsäkring varierar beroende på faktorer som hundens ålder, ras och försäkringspaket. Det är bäst att kontakta ICA Hundförsäkring för att få en exakt prisuppgift baserat på din hunds behov.

Slutsats

ICA Hundförsäkring är ett pålitligt val när det gäller att skydda din hunds hälsa och välbefinnande. Med deras omfattande försäkringsskydd kan du känna dig trygg och säker i vetskapen om att din hund är väl skyddad mot oväntade händelser och sjukdomar. Genom att välja ICA Hundförsäkring kan du anpassa din försäkring efter dina behov och få enkel tillgång till ansökningsprocessen online eller via deras kunniga personal i ICA-butikerna. Så ge din bästa vän det skydd den förtjänar och upptäck fördelarna med ICA Hundförsäkring redan idag!

Skydda din hund med ICA Hundförsäkring - Ansök idag och ge din fyrbenta vän den vård och trygghet den förtjänar! →

FAQ om ICA Hundförsäkring

Här är några vanliga frågor om ICA Hundförsäkring och svaren på dem:

ICA Hundförsäkring täcker kostnader för veterinärvård vid sjukdom och olycksfall, livförsäkring för hunden och ansvarsskydd om din hund orsakar skada på egendom eller personer.

Ja, ICA Hundförsäkring erbjuder olika försäkringspaket och tillval som du kan anpassa efter dina behov och budget.

Priset på ICA Hundförsäkring kan variera beroende på faktorer som hundens ålder, ras och försäkringspaket. Kontakta ICA Hundförsäkring för en exakt prisuppgift.

Ja, du kan enkelt ansöka om ICA Hundförsäkring online genom att besöka deras officiella webbplats och fylla i ansökningsformuläret.

ICA Hundförsäkring täcker hundar i olika åldrar och raser. Det spelar ingen roll om din hund är en valp eller en äldre hund – du kan få försäkringsskydd för din bästa vän.

Ja, du kan besöka din närmaste ICA-butik för personlig assistans med ansökningsprocessen. ICA Hundförsäkringens kunniga personal finns där för att hjälpa dig.

Företag: ICA Försäkring AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnICA Försäkring AB 
Org. nummer556966-2975
Telefon033-47 47 90
E-post 
Institutnummer 22161
FI-status Aktiv, 2015-01-20

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 09:20 local time