Hedvig Hundförsäkring

Hedvig erbjuder en hundförsäkring som är utformad för att vara enkel och bekväm för både hundägare och deras fyrbenta vänner. Med generöst skydd, digitala veterinärbesök och årliga hälsokontroller strävar Hedvig efter att ge omfattande skydd utan bindningstid. Med ersättning upp till 160 000 kr och möjlighet till obegränsade vårdsamtal till veterinärer via FirstVet, gör Hedvig det enkelt och tryggt att försäkra din hund.

Hedvig logotyp
 • Upp till 160 000 kr i ersättning
 • Ersättning för dolda fel som inte visat sig
 • Årlig hälsokontroll & rådgivning

Ansök säkert hos Hedvig

Hedvig hundförsäkring: En trygg och pålitlig försäkring för din hunds välbehag

Hedvig Hundförsäkring är en försäkringsleverantör som är specialiserad på att skydda och ta hand om ditt fyrbenta familjemedlem. Med deras omfattande täckning och oöverträffade kundservice, erbjuder Hedvig Hundförsäkring ett brett utbud av fördelar för att säkerställa att din hund är skyddad mot oförutsedda händelser och att du kan ge den bästa vård möjligt. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Hedvig Hundförsäkring och varför det är ett utmärkt val för hundägare.

Hedvig hundförsäkring: En översikt

Hedvig Hundförsäkring är en framstående försäkringsgivare som erbjuder skräddarsydda försäkringspaket för att passa dina specifika behov som hundägare. Med över X antal år av erfarenhet och enastående expertis, har Hedvig Hundförsäkring etablerat sig som en pålitlig aktör på försäkringsmarknaden. Deras mål är att ge sina kunder trygghet genom att erbjuda omfattande skydd för deras älskade husdjur. Låt oss ta en titt på några av fördelarna med att välja Hedvig Hundförsäkring för din hund.

Fördelar med Hedvig hundförsäkring

1. Omfattande hundförsäkring

Hedvig Hundförsäkring erbjuder en omfattande hundförsäkring som täcker olika typer av medicinska behandlingar och skador. Oavsett om din hund behöver akutvård eller rutinmässiga veterinärbesök, kan du vara trygg i vetskapen att Hedvig Hundförsäkring kommer att stå vid din sida och täcka kostnaderna.

2. Skydd mot olycksfall och sjukdomar

Med Hedvig Hundförsäkring kan du vara lugn i vetskapen om att din hund är skyddad mot olycksfall och sjukdomar. Försäkringen täcker behandlingar relaterade till olycksfall, som t.ex. benbrott, sårskador och förgiftningar. Dessutom täcker den också kostnader för behandlingar av olika sjukdomar, inklusive kirurgi, medicinering och rehabilitering.

3. Åldersoberoende försäkring

En av de unika fördelarna med Hedvig Hundförsäkring är att de erbjuder en åldersoberoende försäkring för hundar. Det betyder att oavsett din hunds ålder kan du fortfarande teckna en försäkring och få tillgång till deras omfattande skydd. Detta är särskilt viktigt för äldre hundar som kan vara mer benägna att drabbas av åldersrelaterade sjukdomar.

4. Snabb och enkel skadehantering

Hedvig Hundförsäkring strävar efter att göra försäkringsprocessen smidig och bekväm för sina kunder. Vid en skada eller sjukdom kan du enkelt anmäla ditt ärende online och få snabb hantering av ditt krav. Detta innebär att du kan fokusera på att ta hand om din hund utan att behöva oroa dig för komplicerade pappersarbeten och förseningar.

5. Livslång försäkring

Hedvig Hundförsäkring erbjuder en livslång försäkring för din hund. Det innebär att du kan fortsätta skydda din hund under hela dess livstid, oavsett eventuella förändringar i dess hälsa eller behov av medicinsk vård. Detta ger dig trygghet och försäkrar att din hund alltid har tillgång till den bästa vården.

6. Flexibla försäkringsalternativ

Hedvig Hundförsäkring erbjuder flexibla försäkringsalternativ för att passa dina specifika behov och budget. Du kan välja mellan olika försäkringspaket och täckningsnivåer för att skräddarsy din försäkring efter din hunds individuella krav. Detta gör att du kan få precis det skydd du behöver utan att betala för överflödiga förmåner.

Sammanfattning

Hedvig Hundförsäkring är en pålitlig och välrenommerad försäkringsgivare som erbjuder omfattande skydd för ditt husdjur. Med deras breda utbud av försäkringsalternativ, flexibla täckningsnivåer och enastående kundservice kan du vara trygg i vetskapen om att din hund kommer att få den bästa vården vid behov. Så varför inte ge din hund det skydd den förtjänar och utforska möjligheterna med Hedvig Hundförsäkring idag?

Ge din hund det bästa skyddet med Hedvig Hundförsäkring - Ansök nu och få omfattande försäkringsskydd för din trogna följeslagare! →

Vanliga Frågor om Hedvig Hundförsäkring

Hedvig Hundförsäkring täcker en rad olika medicinska behandlingar och skador för din hund. Det inkluderar kostnader för akutvård, rutinmässiga veterinärbesök, operationer, medicinering och rehabilitering. Försäkringen täcker också behandlingar relaterade till olycksfall och olika sjukdomar.

Du kan enkelt anmäla en skada till Hedvig Hundförsäkring genom att logga in på deras webbplats och fylla i den nödvändiga informationen. Du behöver vanligtvis ange detaljer om skadan, inklusive datum, diagnos och kostnader för behandling. Hedvig Hundförsäkring kommer sedan att hantera ditt ärende och ge dig vidare instruktioner.

Ja, Hedvig Hundförsäkring erbjuder åldersoberoende försäkringar för hundar i alla åldrar. Det innebär att du kan teckna en försäkring för din äldre hund och fortfarande få tillgång till deras omfattande skydd. Detta är särskilt värdefullt eftersom äldre hundar kan ha ökade vårdbehov.

Hedvig Hundförsäkring strävar efter att betala ut ersättning så snabbt som möjligt. Vanligtvis tar det mellan 5 och 10 arbetsdagar från det att de har godkänt ditt krav tills du får din ersättning. Detta kan variera beroende på ärendets komplexitet och eventuella ytterligare utredningar som kan behövas.

Ja, med Hedvig Hundförsäkring kan du välja vilken veterinär du vill använda för din hunds vård. Du behöver inte använda en specifik veterinärnätverk eller begränsas till ett visst urval av kliniker. Det ger dig friheten att välja den vårdgivare som du litar på och som bäst passar dina behov.

Ja, du kan avbryta din försäkring med Hedvig Hundförsäkring när som helst. De erbjuder vanligtvis en månatlig avbokningspolicy, vilket innebär att du kan säga upp försäkringen närhelst du vill utan några långsiktiga åtaganden. Det är alltid bra att kontakta Hedvig Hundförsäkring direkt för att få detaljerad information om avbokningsprocessen.

Företag: Hedvig AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnHedvig AB 
Org. nummer559093-0334
Telefon010-45 99 200
E-posthello@hedvig.com 
Institutnummer 82545
FI-status Aktiv, 2018-01-10

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 16:00
 • Tisdag

  09:00 - 16:00
 • Onsdag

  09:00 - 16:00
 • Torsdag

  09:00 - 16:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 05:50 local time