Dina Hundförsäkring

Läs vår omfattande artikel om Dina Försäkringar hundförsäkring och ta reda på hur du kan skydda din älskade fyrbenta vän från oväntade medicinska kostnader. Upptäck fördelarna med att välja Dina Försäkringar hundförsäkring och lär dig mer om täckning, priser och vad som ingår. Säkerställ att din hund är väl skyddad med rätt försäkring idag!

Dina Försäkringar logo
 • Rehabilitering för 10 000 kr per år
 • Medicin + förband för 10 000 kr per år
 • Möjlighet till 120 000 kr per år i veterinärvård

Ansök säkert hos Dina Försäkringar

Varför behöver du Dina Försäkringar hundförsäkring?

Att ha en hund som en del av familjen är en fantastisk upplevelse. Deras kärlek och lojalitet berikar våra liv på otaliga sätt. Men precis som oss kan hundar också drabbas av oväntade medicinska problem och skador. Det är här Dina Försäkringar hundförsäkring kommer in i bilden för att erbjuda dig trygghet och skydd. Med Dina Försäkringar hundförsäkring kan du vara säker på att din hund får den vård den behöver utan att oroa dig för de enorma kostnaderna. Låt oss ta en närmare titt på vad Dina Försäkringar hundförsäkring har att erbjuda och hur det kan hjälpa dig att skydda din älskade fyrbenta vän.

Dina Försäkringar hundförsäkring: En omfattande täckning för din hund

Dina Försäkringar hundförsäkring erbjuder en omfattande täckning för din hund och skyddar dig mot kostsamma veterinärkostnader. Genom att välja Dina Försäkringar hundförsäkring kan du ha lugn och ro, veta att din hund får den bästa vården utan att oroa dig för ekonomiska bördor. Här är några nyckelfunktioner som Dina Försäkringar hundförsäkring kan erbjuda:

1. Omfattande sjukvårdstäckning (?)

Dina Försäkringar hundförsäkring ger dig omfattande täckning för veterinärkostnader vid sjukdom och skada. Oavsett om det handlar om akutvård, kirurgi eller diagnostiska tester kan du känna dig trygg att din hund får den vård den behöver.

2. Medicin och behandlingar

Dina Försäkringar hundförsäkring täcker även kostnader för mediciner och behandlingar som din hund kan behöva under sjukdomsperioden. Detta inkluderar receptbelagda läkemedel, rehabilitering och specialiserad vård för att hjälpa din hund att återhämta sig.

3. Förebyggande vård (?)

Försäkringen erbjuder också täckning för förebyggande vård, såsom vaccinationer och årliga hälsokontroller för att hålla din hund frisk och välmående. Genom att prioritera förebyggande åtgärder kan du minska risken för allvarliga sjukdomar och undvika stora medicinska kostnader i framtiden.

4. Tandvård (?)

En annan fördel med Dina Försäkringar hundförsäkring är täckningen för tandvård. Många hundar lider av tandproblem, och det kan vara dyrt att behandla dessa. Med Dina Försäkringar hundförsäkring kan du vara trygg i att din hunds tandhälsa också är skyddad.

5. Nödsituationer och olyckor

Dina Försäkringar hundförsäkring täcker också kostnader för nödsituationer och olycksfall som din hund kan råka ut för. Oavsett om det är en olycka utomhus eller en akut sjukdom, kan du vara säker på att din hund får omedelbar vård utan att behöva oroa dig för ekonomiska konsekvenser.

Genom att välja Dina Försäkringar hundförsäkring kan du ha en trygg och bekymmersfri relation med din hund, veta att du alltid kan ge den bästa vården oavsett vad som händer.

Hur fungerar Dina Försäkringar hundförsäkring?

Att förstå hur Dina Försäkringar hundförsäkring fungerar är avgörande för att dra nytta av fördelarna och göra det bästa valet för din hunds hälsa och välbefinnande. Här är några nyckelpunkter som beskriver hur Dina Försäkringar hundförsäkring fungerar:

1. Välj rätt plan för din hund

Dina Försäkringar erbjuder olika planer för hundförsäkring för att passa olika behov och budgetar. Du kan välja mellan olika täckningsnivåer och bestämma vilken som passar bäst för din hund och dina preferenser.

2. Betala en månadspremie

För att vara täckt av Dina Försäkringar hundförsäkring betalar du en månatlig premie baserad på planen du väljer och din hunds ålder, ras och hälsa. Detta ger dig kontinuerlig täckning och tillgång till förmånliga villkor om din hund skulle behöva medicinsk vård.

3. Ansök om ersättning

Om din hund behöver medicinsk vård, betalar du först kostnaderna direkt till veterinären. Därefter kan du ansöka om ersättning från Dina Försäkringar genom att skicka in dina veterinärkvitton och nödvändig dokumentation.

4. Få ersättning

Dina Försäkringar granskar din ansökan och vid godkännande betalar de ut ersättning för de täckta kostnaderna enligt din valda plan. Detta gör att du kan återhämta en del av dina veterinärutgifter och minska den ekonomiska bördan.

5. Fortsätt skydda din hund

Genom att fortsätta betala din månatliga premie fortsätter du att ha täckning från Dina Försäkringar hundförsäkring och kan känna dig trygg i vetskapen om att din hund är skyddad mot oväntade medicinska kostnader.

Det är viktigt att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant och förstå täckningen och eventuella begränsningar innan du väljer Dina Försäkringar hundförsäkring för din hund.

Skydda din hund med Dina Hundförsäkring - Ansök nu och få skräddarsytt skydd för din fyrbenta familjemedlem! →

Företag: Dina Försäkringar AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnDina Försäkringar AB 
Org. nummer516401-8029
Telefon0770-160 600
E-postmitt@dina.se 
Institutnummer 22066
FI-status Aktiv, 1987-12-18

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

08:00 - 17:00

 • Måndag

  08:00 - 17:00
 • Tisdag

  08:00 - 17:00
 • Onsdag

  08:00 - 17:00
 • Torsdag

  08:00 - 17:00
 • Fredag

  08:00 - 17:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:06 local time