ICA Hemförsäkring

Skydda ditt hem med ICA Hemförsäkring – en pålitlig försäkringspartner som erbjuder skräddarsydda lösningar för att täcka skador, stölder och ansvarssituationer. Med fokus på trygghet och säkerhet i vardagen ger ICA Hemförsäkring dig ett unikt och skräddarsytt försäkringsskydd som passar dina behov. Välj ICA Hemförsäkring och få en partner som värnar om ditt hem och ger dig lugn och trygghet i alla lägen.

ICA Försäkringar logotyp
 • Hem­försäkring för alla typer av boenden
 • Topprankad hos Konsumenternas Försäkringsbyrå
 • Extra bra reseskydd i 60 dagar
 • Drulle ingår alltid!

Ansök säkert hos ICA Försäkring AB

ICA hemförsäkring: En introduktion till trygghet för ditt hem

Om du äger eller hyr en bostad är det viktigt att skydda den mot oväntade händelser och potentiella skador. ICA hemförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för ditt hem och din egendom. I denna artikel kommer vi att utforska ICA hemförsäkring mer detaljerat och ge dig all information du behöver för att fatta välgrundade beslut när det gäller att skydda ditt hem och dina tillhörigheter.

Vad är ICA hemförsäkring?

ICA hemförsäkring är en försäkring som erbjuds av ICA Försäkring. Den ger dig ett omfattande skydd för ditt hem och din egendom mot skador orsakade av olika händelser, såsom brand, vattenskador, inbrott och mycket mer. Med ICA hemförsäkring kan du vara trygg i vetskapen om att ditt hem och dina ägodelar är skyddade mot oförutsedda situationer.

Vad täcker ICA hemförsäkring?

ICA hemförsäkring täcker en rad olika händelser och situationer som kan uppstå i ditt hem. Här är några av de vanligaste situationerna som täcks av ICA hemförsäkring:

 1. Brand: Om ditt hem skadas av en brand täcker ICA hemförsäkring kostnaderna för reparation och återuppbyggnad.
 2. Vattenskador: Om du drabbas av vattenskador till följd av en läcka eller översvämning täcker ICA hemförsäkring kostnaderna för att åtgärda skadorna.
 3. Inbrott: Om ditt hem utsätts för inbrott och dina tillhörigheter stjäls täcker ICA hemförsäkring värdet av de stulna sakerna.
 4. Skadegörelse: Om någon medvetet orsakar skador på ditt hem täcker ICA hemförsäkring kostnaderna för reparation och återställning.
 5. Ansvarsskydd: ICA hemförsäkring inkluderar också ansvarsskydd, vilket innebär att du är skyddad om du orsakar skada på någon annans egendom eller om någon skadas i ditt hem.

Varför behöver du ICA hemförsäkring?

Att äga eller hyra en bostad innebär alltid en viss risk. Oavsett hur försiktig du är kan oväntade händelser inträffa. Här är några skäl till varför du bör överväga att skaffa ICA hemförsäkring:

 1. Skydd mot ekonomiska förluster: Om ditt hem eller dina tillhörigheter skadas kan kostnaderna för reparation eller ersättning bli betungande. ICA hemförsäkring ger ekonomiskt skydd genom att täcka dessa kostnader.
 2. Trygghet och sinnesfrid: Genom att ha ICA hemförsäkring kan du känna dig trygg och ha sinnesfrid, eftersom du vet att ditt hem och dina ägodelar är skyddade mot potentiella risker.
 3. Skydd för din familj: ICA hemförsäkring inkluderar också ansvarsskydd, vilket innebär att du är skyddad om någon i din familj orsakar skada på någon annans egendom eller om någon skadas i ditt hem.
 4. Skydd vid resor: Om du reser mycket kan det vara värdefullt att veta att din hemförsäkring också täcker dig och dina tillhörigheter när du är utanför hemmet.

Hur väljer du rätt ICA hemförsäkring?

Att välja rätt ICA hemförsäkring är viktigt för att säkerställa att du får det skydd du behöver till rätt pris. Här är några faktorer att överväga när du väljer din hemförsäkring:

 1. Omfattning av skydd: Kontrollera vilka händelser och situationer som täcks av hemförsäkringen. Se till att den täcker de risker och situationer som är relevanta för ditt hem och din livsstil.
 2. Ersättningsnivå: Kolla upp vilken ersättningsnivå som erbjuds för olika typer av skador och händelser. Det kan vara klokt att välja en hemförsäkring som ger tillräcklig ersättning för att täcka eventuella förluster.
 3. Självrisk: Var uppmärksam på självrisken som gäller för olika typer av skador. En högre självrisk kan leda till lägre premie, men det innebär också att du själv måste stå för en större del av kostnaderna vid en eventuell skada.
 4. Pris och premie: Jämför priser och premieerbjudanden från olika försäkringsbolag för att hitta en hemförsäkring som passar din budget.
 5. Kundrecensioner: Läs recensioner och omdömen från andra kunder för att få en uppfattning om hur försäkringsbolaget hanterar skadeärenden och ger service till sina kunder.

ICA: En pålitlig partner för dina försäkringsbehov

ICA är en välkänd och pålitlig aktör inom försäkringsbranschen. Med lång erfarenhet och en stark närvaro på marknaden kan du vara säker på att ICA hemförsäkring erbjuder pålitligt skydd för ditt hem och din egendom. ICA strävar efter att göra det enkelt för sina kunder att få det skydd de behöver och erbjuder konkurrenskraftiga priser och flexibla försäkringslösningar.

 

Sammanfattning

ICA hemförsäkring erbjuder ett omfattande skydd för ditt hem och din egendom. Genom att teckna en ICA hemförsäkring kan du skydda dig mot ekonomiska förluster till följd av brand, vattenskador, inbrott och andra oönskade händelser. Genom att välja rätt ICA hemförsäkring och anpassa den efter dina behov kan du få trygghet och sinnesfrid i ditt boende. Var noga med att läsa igenom försäkringsvillkoren noggrant och kontakta ICA Försäkring om du har några frågor eller behöver hjälp med att teckna eller hantera din hemförsäkring.

Känn dig trygg i ditt hem med ICA Hemförsäkring - Ansök idag och få omfattande skydd för ditt boende och dina ägodelar! →

Företag: ICA Försäkring AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnICA Försäkring AB 
Org. nummer556966-2975
Telefon033-47 47 90
E-post 
Institutnummer 22161
FI-status Aktiv, 2015-01-20

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  27 februari 2024 00:29 local time