Svea Privatlån

Behöver du extra pengar för att förverkliga dina drömmar? Svea Privatlån erbjuder förmånliga lån med konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsvillkor. Oavsett om det är en resa, renovering eller något annat projekt, kan Svea Privatlån hjälpa dig att förverkliga det. Ansök enkelt och låt Svea Privatlån vara din pålitliga partner i finansieringen av dina planer.

Svea bank logotyp
Låna upp till400 000 kr
Löptid12 - 180 mån
Ränta6.49 - 25.95 %

Ansök säkert hos Svea

Vi har räknat på ett lån på 200 000 kr med återbetalningstid på 7 år och ränta på 7,90 %. Det tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr och en administrationsavgift för autogiro på 25 kr / månad. Det ger en effektiv ränta på 8,94 %.Exempel:

Svea Privatlån: En översikt av en flexibel lösning för dina ekonomiska behov

En introduktion till Svea Privatlån

Svea Privatlån är en populär finansiell produkt som erbjuds av Svea Ekonomi AB, en ledande aktör inom finansiella tjänster i Sverige. Denna artikel syftar till att ge dig en grundlig översikt av Svea Privatlån och hur det kan vara en flexibel lösning för dina ekonomiska behov. Genom att erbjuda fördelaktiga villkor och en smidig ansökningsprocess är Svea Privatlån ett attraktivt alternativ för de som behöver låna pengar.

Varför välja Svea Privatlån?

När du funderar på att ta ett lån är det viktigt att överväga olika alternativ och deras fördelar. Här är några skäl till varför du kan överväga att välja Svea Privatlån:

 1. Flexibilitet: Svea Privatlån erbjuder flexibla lånebelopp och återbetalningstider som kan anpassas efter dina behov och ekonomiska förutsättningar. Du kan välja lånebeloppet och återbetalningstiden som passar dig bäst.
 2. Konkurrenskraftig ränta: Svea Privatlån erbjuder konkurrenskraftiga räntor för att hjälpa dig att minimera dina lånekostnader. Genom att jämföra räntesatser och välja Svea Privatlån kan du spara pengar på lång sikt.
 3. Enkel ansökningsprocess: Att ansöka om Svea Privatlån är enkelt och smidigt. Du kan göra din ansökan online och få snabbt besked om ditt lån. Detta sparar tid och gör processen bekymmersfri.
 4. Ingen säkerhet krävs: Svea Privatlån är ett blancolån, vilket innebär att du inte behöver lämna någon säkerhet för att få lånet beviljat. Detta kan vara fördelaktigt om du inte har tillgång till tillgångar att använda som säkerhet.
 5. Användningsområde: Du kan använda Svea Privatlån till olika ändamål, som att renovera ditt hem, finansiera en resa, konsolidera befintliga skulder eller för att täcka oväntade utgifter. Det ger dig friheten att använda lånet enligt dina prioriteringar.

Hur ansöker du om Svea Privatlån?

Att ansöka om Svea Privatlån är en enkel process. Här är några steg att följa:

 1. Utforska dina lånealternativ: Börja med att undersöka olika lånealternativ och räntesatser som Svea Privatlån erbjuder. Jämför villkor och avgifter för att välja den mest fördelaktiga lösningen för dig.
 2. Gör en ansökan online: Gå till Svea Ekonomis webbplats och använd deras enkla och intuitiva ansökningsformulär. Fyll i alla nödvändiga uppgifter och skicka in din ansökan.
 3. Vänta på besked: Efter att ha skickat in din ansökan kommer du att få snabbt besked från Svea Ekonomi om ditt lån har blivit godkänt eller inte. Detta besked kommer att baseras på en bedömning av din kreditvärdighet och ekonomiska situation.
 4. Acceptera lånevillkoren: Om ditt lån blir godkänt kommer du att få detaljerade villkor och räntesatser för lånet. Läs noggrant igenom dessa och acceptera villkoren om du är nöjd.
 5. Utöka lånet: Om du senare behöver utöka ditt lån kan du kontakta Svea Ekonomi för att diskutera möjligheterna. De kommer att guida dig genom processen för att utöka ditt befintliga lån.

Sammanfattning: Flexibla lån för dina behov

I denna artikel har vi utforskat Svea Privatlån och dess flexibilitet som en lösning för dina ekonomiska behov. Med fördelaktiga villkor, konkurrenskraftiga räntor och en smidig ansökningsprocess kan Svea Privatlån vara ett attraktivt alternativ för dem som behöver låna pengar.

Genom att erbjuda enkelhet, flexibilitet och möjligheten att anpassa lånevillkoren efter dina behov gör Svea Privatlån det enklare för dig att uppfylla dina ekonomiska mål och hantera oväntade utgifter.

Svea Privatlån ger dig möjlighet att låna pengar utan att lämna någon säkerhet och ger dig frihet att använda lånet för olika ändamål. Genom att ansöka om Svea Privatlån kan du få snabbt besked och enkelt hantera din ekonomi.

Oavsett om du behöver renovera ditt hem, finansiera en resa eller konsolidera befintliga skulder kan Svea Privatlån vara den flexibla lösningen för dina behov. Utforska alternativen och gör en välinformerad beslut för att ta kontroll över din ekonomi med Svea Privatlån.

Svea Privatlån väntar på dig. Klicka för att ansöka! →

Villkor och krav för Svea Privatlån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa (Accepteras vis vissa lån)
Minimum ålder20 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 180 000 kr 

Avgifter för Svea Privatlån

Uppläggningsavgift395 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift25 kr
Förseningsavgift120 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Svea Privatlån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
6.49

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Svea Privatlån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Svea Privatlån

Här är några vanliga frågor som människor ofta har om Svea Privatlån:

För att kunna ansöka om Svea Privatlån måste du vara över 18 år och ha en stadig inkomst. Du bör också ha en god kreditvärdighet och vara bosatt i Sverige.

Efter att du har skickat in din ansökan får du snabbt besked från Svea Ekonomi. Beskedet kan vanligtvis förväntas inom några arbetsdagar.

Ja, Svea Privatlån har vissa avgifter och räntor som kan variera beroende på lånebelopp och återbetalningstid. Det är viktigt att läsa igenom lånevillkoren noggrant för att förstå alla kostnader innan du accepterar lånet.

Ja, det är möjligt att lösa ditt lån i förtid. Det kan finnas vissa avgifter för att göra detta, men det kan vara fördelaktigt om du har möjlighet att betala av lånet snabbare än planerat.

Om du missar en lånebetalning bör du omedelbart kontakta Svea Ekonomi för att undvika eventuella extra avgifter eller negativa konsekvenser för din kreditvärdighet. De kan hjälpa dig att komma överens om en lämplig åtgärd för att hantera situationen.

Det är möjligt att ansöka om Svea Privatlån även om du har betalningsanmärkningar. Ditt lån blir dock mer beroende av din totala ekonomiska situation och kreditvärdighet. Svea Ekonomi kommer att bedöma din ansökan individuellt.

Företag: Svea Bank AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnSvea Bank AB 
Org. nummer556158-7634
Telefon08 735 90 00
E-postsveadirekt@svea.com 
Institutnummer 41509
FI-status Aktiv, 2000-11-16

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 16:30

 • Måndag

  09:00 - 16:30
 • Tisdag

  09:00 - 16:30
 • Onsdag

  09:00 - 16:30
 • Torsdag

  09:00 - 16:30
 • Fredag

  09:00 - 16:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:06 local time