Santander Mitt lån

Upptäck fördelarna med Santander Mitt lån, som hjälper dig att realisera dina drömmar. Oavsett om det är en resa, renovering eller annat stort projekt, erbjuder Santander konkurrenskraftiga räntor och en enkel ansökningsprocess. Du får snabbt svar och pengarna utbetalas smidigt. Ta steget mot dina drömmar med Santander Mitt lån.

Santander Consumer Bank logo
Låna upp till350 000 kr
Löptid24 - 141 mån
Ränta6.4 - 15.4 %

Ansök säkert hos Santander Consumer Bank

Vid ett lån på 90 000 kr som återbetalas på 8 år med räntan 10,70% (inkl. aviseringsavgift 0 kr vid autogiro och uppläggningsavgift 0 kr om du ansöker om lån hos Santander) blir den effektiva räntan 11,24%. Du betalar 1 399 kr/månad och antalet avbetalningar är 96, dvs. ett totalbelopp på 134 327 kr. Räntan är rörlig och kan variera från 6,40% till 15,40%. Den effektiva räntan kan variera från 6,59% till 16,53%.Exempel:

Vad är Santander Mitt lån?

Santander lån är en finansiell tjänst som erbjuds av Santander Bank, en av världens ledande bankkoncerner. Med Santander lån får du möjlighet att låna pengar för olika ändamål, såsom att köpa en bil, renovera ditt hem eller finansiera en semester. Santander Bank erbjuder olika typer av lån för att möta dina individuella behov och önskemål.

Fördelar med Santanders lån

Att välja Santander lån ger dig flera fördelar och möjligheter att förverkliga dina ekonomiska mål. Här är några av de viktigaste fördelarna med att välja Santander lån:

 1. Flexibilitet: Santander Bank erbjuder olika typer av lån, såsom billån, renoveringslån och konsumentlån. Du kan välja det lån som bäst passar dina behov och ekonomiska förutsättningar.
 2. Konkurrenskraftiga räntor: Santander Bank strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga räntor för sina lån. Detta gör det möjligt för dig att låna pengar till förmånliga villkor och spara pengar på lång sikt.
 3. Snabb och enkel ansökningsprocess: Santander Bank har en smidig och användarvänlig ansökningsprocess för lån. Du kan ansöka online eller besöka en av deras filialer för personlig service.
 4. Personlig rådgivning: Om du behöver hjälp eller rådgivning under låneprocessen finns det kvalificerad personal på Santander Bank som kan hjälpa dig att fatta informerade beslut.
 5. Möjlighet till anpassade återbetalningsplaner: Santander Bank erbjuder flexibla återbetalningsplaner som kan anpassas efter din ekonomiska situation. Detta gör det enklare för dig att hantera dina återbetalningar och säkerställa att de passar dina behov.

Olika typer av lån för olika ändamål

Santander Bank erbjuder ett brett utbud av lån för att passa olika behov och ändamål. Här är några av de populära låneprodukterna från Santander Bank:

1. Santander Billån

Om du planerar att köpa en bil kan Santander Billån vara det perfekta alternativet för dig. Med detta lån kan du få finansiering för att köpa en ny eller begagnad bil. Santander Bank erbjuder konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsplaner för billån.

2. Santander Renoveringslån

Santander Renoveringslån är utformat för att hjälpa dig att finansiera dina renoveringsprojekt. Oavsett om du vill göra mindre förbättringar i ditt hem eller genomföra en omfattande renovering, kan Santander Renoveringslån ge dig den nödvändiga finansieringen för att förverkliga dina planer.

3. Santander Konsumentlån

Santander Konsumentlån är ett allmänt lån som kan användas för olika ändamål. Det kan hjälpa dig att finansiera köp av hushållsapparater, elektronik, möbler eller andra stora inköp. Med konkurrenskraftiga räntor och flexibla återbetalningsalternativ ger Santander Konsumentlån dig möjlighet att uppfylla dina önskemål utan att belasta din ekonomi.

Vänta inte längre - ansök idag för att få ekonomisk flexibilitet med Santander lån! →

Villkor och krav för Santander Mitt lån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder20 år
Inkomstkrav150000 

Avgifter för Santander Mitt lån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Santander Mitt lån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
6.4

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Santander Mitt lån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Santander lån

Här är några vanliga frågor som människor kan ha om Santander lån:

Lånebeloppet du kan få från Santander beror på flera faktorer, inklusive din ekonomiska situation, kreditvärdighet och ändamålet med lånet. Santander erbjuder vanligtvis lån med belopp som sträcker sig från några tusen kronor upp till flera hundratusen kronor. Det bästa sättet att få reda på exakt hur mycket du kan låna är att ansöka om ett lån och få en individuell bedömning baserat på dina förutsättningar.

Santander erbjuder konkurrenskraftiga räntor för sina lån, men den exakta räntesatsen kan variera beroende på flera faktorer. Räntesatsen kan påverkas av din kreditvärdighet, lånebeloppet, låneperioden och den typ av lån du väljer. Det är bäst att kontakta Santander direkt eller besöka deras webbplats för att få den senaste informationen om räntesatser för deras olika låneprodukter.

För att få ett Santander lån måste du vara över 18 år och ha en stabil inkomst. Du behöver också ha en god kreditvärdighet och kunna visa upp nödvändig dokumentation som bevis på din identitet och ekonomiska förhållanden.

Ja, du kan ansöka om ett Santander lån online via deras webbplats. Processen är enkel och intuitiv, och du kommer att vägledas genom de olika stegen för att slutföra din ansökan. Du kan också besöka en Santander Bank-filial för att ansöka personligen om du föredrar det.

Santander Bank strävar efter att ge dig besked om ditt lån så snabbt som möjligt. Vanligtvis kan du förvänta dig att få besked inom några bankdagar efter att du har skickat in din ansökan. Tiden kan dock variera beroende på olika faktorer, såsom lånebelopp och komplexiteten i din ansökan.

Om du har svårt att betala tillbaka ditt lån i tid är det viktigt att du kontaktar Santander Bank så snart som möjligt. De kan hjälpa dig att hitta alternativa lösningar och försöka undvika allvarliga konsekvenser, såsom förseningsavgifter eller negativ påverkan på din kreditvärdighet.

Ja, det är möjligt att betala tillbaka ditt Santander lån i förtid om du har möjlighet och önskar göra det. Det kan vara fördelaktigt att betala av ditt lån tidigare än planerat eftersom det kan minska de totala kostnaderna för lånet, inklusive räntekostnader.

Santander Bank kan ta ut vissa avgifter och kostnader i samband med din låneansökan. Det kan vara till exempel ansökningsavgifter, uppläggningsavgifter eller administrativa avgifter. Det är viktigt att du läser igenom villkoren noggrant och förstår de eventuella avgifter som kan vara kopplade till ditt lån.

Ja, Santander erbjuder möjligheten att välja fast ränta för vissa av sina låneprodukter. Genom att välja fast ränta kan du ha en stabil räntesats under hela låneperioden, vilket gör det lättare att planera och budgetera dina återbetalningar. Det är dock viktigt att notera att inte alla låneprodukter från Santander erbjuder fast ränta. Det är bäst att kontakta Santander direkt eller besöka deras webbplats för att få mer information om vilka lån som har möjlighet till fast ränta.

Företag: Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnSantander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial 
Org. nummer516406-0336
Telefon08-559 514 00
E-postkundservice@santanderconsumer.se 
Institutnummer 11639
FI-status Aktiv, 2005-12-15

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  09:00 - 16:00
 • Tisdag

  09:00 - 16:00
 • Onsdag

  09:00 - 16:00
 • Torsdag

  09:00 - 16:00
 • Fredag

  09:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:14 local time

Filmklipp