Stabelo Bolån+

Med Stabelo Bolån+ får du tillgång till förmånliga villkor och konkurrenskraftiga räntor för att finansiera ditt boende. Oavsett om du ska köpa en ny bostad, renovera eller byta boende, kan Stabelo Bolån+ erbjuda skräddarsydda lösningar som passar din ekonomi. Låt Stabelo Bolån+ vara din pålitliga partner i bostadsfinansieringen.

Stabelo logotyp
Låna upp till10000000 000 kr
Löptid -  mån
Ränta -  %

Ansök säkert hos Stabelo

Bolån på 1 000 000 kronor med 3-månaders rörlig ränta på 4.69 % (effektiv ränta 4.79 % per år) med 30 år rak amortering om 2 778 kr/mån , ger totalt 1 705 394 kr att återbetala i 360 månadsbetalningar, varav 705 394 kr ränta om räntan är oförändrad under lånets löptid (30 år). Den första månadsbetalningen blir då 6 686 kr vilket motsvarar en räntekostnad om 3 908 kr och en amortering på 2 778 kr.Exempel:

Stabelo Bolån+: Din Guide till Flexibla och Förmånliga Bolån

Att köpa en bostad är en stor och spännande milstolpe i livet. Men för många kan finansieringen av drömbostaden kännas överväldigande. Här kommer Stabelo Bolån+ in i bilden. Med sin flexibilitet och förmånliga villkor är Stabelo Bolån+ det perfekta alternativet för alla som vill göra bostadsköpet till en smidig och givande upplevelse. I denna omfattande guide kommer vi att utforska fördelarna med Stabelo Bolån+ och ge dig all information du behöver för att fatta en välinformerad beslut när det gäller ditt bolån.

Stabelo Bolån+: En Överblick

Stabelo Bolån+ är en innovativ finansieringslösning som erbjuder dig möjligheten att anpassa ditt bolån efter dina individuella behov och önskemål. Genom att erbjuda flexibla lånevillkor och förmånliga räntor ger Stabelo Bolån+ dig friheten att skapa ett bolån som passar just dig.

Varför Välja Stabelo Bolån+?

När det gäller att välja ett bolån är det viktigt att hitta en långivare som kan erbjuda dig de bästa möjliga villkoren. Här är några anledningar till varför Stabelo Bolån+ är ett utmärkt val:

 1. Flexibilitet: Stabelo Bolån+ erbjuder flexibla återbetalningsalternativ och möjligheten att ändra lånevillkoren om dina förutsättningar förändras.
 2. Förmånliga räntor: Med konkurrenskraftiga räntor kan du spara pengar på ditt bolån över tid och ha mer pengar över till andra viktiga utgifter i livet.
 3. Enkel ansökningsprocess: Stabelo Bolån+ erbjuder en smidig och enkel ansökningsprocess som gör det möjligt för dig att snabbt komma igång med ditt bolåneansökan.
 4. Trygghet och säkerhet: Stabelo Bolån+ är en pålitlig och etablerad långivare med ett starkt rykte inom branschen.

Stabelo Bolån+ Villkor och Förmåner

När du väljer Stabelo Bolån+ kan du dra nytta av en rad förmånliga villkor och fördelar som hjälper dig att få ut det mesta av ditt bolån. Här är några viktiga punkter att tänka på:

1. Flexibla Amorteringsplaner

Stabelo Bolån+ erbjuder olika amoreringsplaner för att passa dina preferenser och ekonomiska situation. Du kan välja mellan traditionell amortering och rörlig amortering. Med flexibiliteten att anpassa ditt lån efter din ekonomi kan du känna dig trygg i att kunna betala tillbaka lånet i din egen takt.

2. Räntefria Avbetalningsperioder

För att ge dig extra andrum i din ekonomi kan du också dra nytta av räntefria avbetalningsperioder. Under denna tid behöver du inte betala någon ränta på lånet, vilket kan vara till stor hjälp när du behöver lite extra ekonomiskt utrymme.

3. Möjlighet till Låneändringar

Stabelo Bolån+ ger dig möjlighet att ändra lånevillkoren om din livssituation förändras. Om du till exempel får en löneförhöjning eller väljer att göra extra avbetalningar på ditt lån kan du justera lånebeloppet eller ändra amorteringsplanen för att passa dina nya behov.

4. Ingen Bokostnad

En annan förmån med Stabelo Bolån+ är att det inte finns någon bokostnad. Detta innebär att du inte behöver betala några extra avgifter för att få ditt lån beviljat, vilket kan spara dig en hel del pengar i det långa loppet.

5. Snabb Ansökningsprocess

Stabelo Bolån+ erbjuder en snabb och enkel ansökningsprocess. Genom att fylla i en ansökan online kan du få en preliminär bedömning av ditt lånebelopp inom några minuter. Detta sparar tid och gör att du kan komma igång med dina bostadsplaner snabbt och effektivt.

Slutsats

Stabelo Bolån+ är det perfekta valet för dig som letar efter flexibilitet och förmånliga villkor när det gäller ditt bolån. Med möjligheten att anpassa lånet efter dina behov och ändra villkoren vid behov ger Stabelo Bolån+ dig friheten att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Med en enkel ansökningsprocess och fördelaktiga räntor kan du känna dig trygg i att Stabelo Bolån+ kommer att göra bostadsköpet till en smidig och lönsam upplevelse. Så ta steget och uppfyll dina bostadsdrömmar med Stabelo Bolån+.

Stabelo Bolån+ är redo för dig. Klicka för att ansöka nu! →

Villkor och krav för Stabelo Bolån+

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder18 år
Inkomstkrav 

Avgifter för Stabelo Bolån+

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Stabelo Bolån+

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Stabelo Bolån+ och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga Frågor om Stabelo Bolån+

Här är några vanliga frågor och svar om Stabelo Bolån+:

Stabelo Bolån+ är en flexibel och förmånlig lånelösning som hjälper dig att finansiera ditt bostadsköp på bästa sätt.

Med Stabelo Bolån+ får du flexibilitet i lånevillkoren, förmånliga räntor, enkel ansökningsprocess och möjlighet till låneändringar.

Du kan ansöka om Stabelo Bolån+ genom att fylla i en online-ansökan på deras webbplats och få en preliminär bedömning inom några minuter.

Ja, Stabelo Bolån+ ger dig möjlighet att ändra lånevillkoren om din livssituation förändras. Du kan justera lånebeloppet eller ändra amorteringsplanen vid behov.

Nej, Stabelo Bolån+ har ingen bokostnad eller extra avgifter, vilket gör det till en kostnadseffektiv lånelösning.

Ja, Stabelo Bolån+ erbjuder räntefria avbetalningsperioder för att ge dig extra ekonomiskt utrymme när du behöver det.

Företag: Stabelo AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnStabelo AB 
Org. nummer559064-2376
Telefon010-410 35 00
E-postbolan@stabelo.se 
Institutnummer 44073
FI-status Aktiv, 2016-10-10

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 17:30

 • Måndag

  08:00 - 17:30
 • Tisdag

  08:00 - 17:30
 • Onsdag

  08:00 - 17:30
 • Torsdag

  08:00 - 17:30
 • Fredag

  08:00 - 17:30
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  17 juli 2024 21:43 local time