Marginalen Bolån

Marginalen Bolån erbjuder förmånliga villkor och konkurrenskraftiga räntor för att finansiera ditt boende. Oavsett om du ska köpa din första bostad, byta till en större eller renovera, kan Marginalen Bolån erbjuda skräddarsydda lösningar för att passa din ekonomi. Låt Marginalen Bolån vara din pålitliga partner i bostadsfinansieringen.

Marginalen Bank Logotyp
Låna upp till10000000 000 kr
Löptid -  mån
Ränta -  %

Ansök säkert hos Marginalen

Ett standardlån på 1 500 000 kr med vår nominella exempelränta på 6,00 %, löptid på 50 år och månatlig amortering ger en effektiv ränta på 6,21 %, inkl. uppläggningsavgift 1 000 kr, kredithanteringsavgift 3 500 kr och aviavgift 15 kr. Antal betalningar är 600 och om räntan är oförändrad under lånets löptid så är genomsnittlig månadskostnad 6 309 kr/mån, totalt belopp att betala är 3 785 250 kr.Exempel:

Marginalen Bolån: En allt-i-ett guide för ditt hemlån

Välkommen till vår omfattande guide om Marginalen Bolån! Om du överväger att köpa ett hem eller refinansiera ditt befintliga lån, är detta den ultimata resursen för dig. I denna artikel kommer vi att utforska alla aspekter av Marginalen Bolån och ge dig all information du behöver för att fatta välgrundade beslut. Vi kommer att titta på räntesatser, lånets villkor, lånebelopp, och fördelarna med att välja Marginalen Bolån. Låt oss dyka in i världen av Marginalen Bolån och se hur det kan hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar!

Marginalen Bolån: En översikt

Marginalen Bolån är ett ledande företag inom bolån och erbjuder sina kunder ett brett utbud av flexibla och konkurrenskraftiga lösningar. Genom att erbjuda lån med konkurrenskraftiga räntor och flexibla lånevillkor har Marginalen Bolån blivit ett populärt val bland svenska bostadsköpare och ägare.

Fördelarna med Marginalen Bolån

Det finns flera fördelar med att välja Marginalen Bolån för ditt hemlån. Låt oss titta på några av dessa fördelar:

 1. Konkurrenskraftiga räntesatser: Marginalen Bolån erbjuder konkurrenskraftiga räntesatser för att hjälpa dig att spara pengar över tid.
 2. Flexibla lånevillkor: Med Marginalen Bolån kan du anpassa lånevillkoren efter dina specifika behov. Du kan välja mellan olika lånebelopp och löptider för att hitta den bästa lösningen för dig.
 3. Enkel ansökningsprocess: Marginalen Bolån erbjuder en enkel och smidig ansökningsprocess. Du kan ansöka online eller kontakta deras kundtjänst för personlig hjälp.
 4. Möjlighet till refinansiering: Om du redan har ett bolån kan Marginalen Bolån erbjuda dig möjligheten att refinansiera det för att få bättre villkor och spara pengar.

Räntesatser och villkor

Marginalen Bolån erbjuder konkurrenskraftiga räntesatser som kan variera beroende på dina specifika omständigheter. För att få exakt information om räntesatser och villkor, rekommenderar vi att du besöker Marginalen Bolåns officiella webbplats eller kontaktar deras kundtjänst.

Exempel på Räntesatser

Här är några exempel på räntesatser för Marginalen Bolån:

Lånebelopp (SEK)Ränta (%)
1 000 0002.19
2 000 0001.99
3 000 0001.79

Observera att dessa räntesatser endast är exempel och kan variera beroende på marknadens förändringar och dina individuella omständigheter.

Lånebelopp och löptider

Marginalen Bolån erbjuder flexibilitet när det gäller lånebelopp och löptider. Du kan välja det lånebelopp som passar dina behov och en löptid som passar din ekonomiska situation. Det är viktigt att tänka på både din nuvarande ekonomi och din framtida planering när du bestämmer lånebelopp och löptid. Genom att välja rätt lånebelopp och löptid kan du skapa en bekväm återbetalningsplan och undvika onödig ekonomisk stress.

Slutsats

Marginalen Bolån erbjuder konkurrenskraftiga lån för bostadsköpare och ägare i Sverige. Genom att erbjuda flexibla lånevillkor och konkurrenskraftiga räntesatser har de blivit ett populärt val bland många svenskar. I denna artikel har vi utforskat de olika aspekterna av Marginalen Bolån, inklusive räntesatser, villkor, och fördelarna med att välja Marginalen Bolån. Vi har också besvarat några vanliga frågor som kan uppstå när man överväger att ansöka om ett bolån. Vi hoppas att denna guide har gett dig den information du behöver för att fatta välgrundade beslut om ditt hemlån. Kom ihåg att alltid undersöka och jämföra olika lånalternativ innan du fattar ett beslut. Lycka till med ditt bostadsköp eller refinansiering!

Marginalen Bolån är bara ett klick bort. Ansök nu! →

Villkor och krav för Marginalen Bolån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarJa ()
Minimum ålder20 år
InkomstkravÅrsinkomst på lägst 200 000 kr 

Avgifter för Marginalen Bolån

Uppläggningsavgift1000 kr
Administrationsavgift kr
Avi-avgift45 kr
Förseningsavgift195 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta10 %

Vad kostar Marginalen Bolån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Marginalen Bolån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Marginalen Bolån - Vanliga Frågor och Svar

Här är några vanliga frågor och svar om Marginalen Bolån:

För att ansöka om Marginalen Bolån behöver du vanligtvis följande dokument:

 • Legitimation (t.ex. pass eller ID-kort)
 • Inkomstbevis (t.ex. lönespecifikation eller deklaration)
 • Kopia av köpekontraktet (vid köp av bostad)
 • Uppgifter om befintliga lån och skulder

Ja, du kan ansöka om Marginalen Bolån online genom att besöka deras officiella webbplats och följa ansökningsprocessen. Det är en enkel och bekväm metod för att ansöka om ett bolån.

Ja, Marginalen Bolån erbjuder möjligheten att refinansiera ditt befintliga lån. Genom att refinansiera kan du potentiellt få bättre villkor och spara pengar på räntekostnader.

Svaret på din ansökan kan variera beroende på olika faktorer. Vanligtvis tar det några arbetsdagar att få besked om din ansökan. För att få exakt information rekommenderar vi att du kontaktar Marginalen Bolåns kundtjänst.

Ja, det kan finnas vissa avgifter och kostnader för att ansöka om och hantera ditt Marginalen Bolån. Det är viktigt att läsa och förstå lånevillkoren och avtalen innan du skriver under för att vara medveten om eventuella kostnader.

Ja, det är möjligt att lösa ditt Marginalen Bolån i förtid. Det kan finnas vissa villkor och avgifter kopplade till att lösa lånet i förtid. Kontakta Marginalen Bolåns kundtjänst för att få mer information om detta.

Företag: Marginalen Bank Bankaktiebolag

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnMarginalen Bank Bankaktiebolag 
Org. nummer516406-0807
Telefon0771-71 77 10
E-postkundservice@marginalen.se 
Institutnummer 11150
FI-status Aktiv, 2010-08-30

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

08:00 - 21:00

 • Måndag

  08:00 - 20:00
 • Tisdag

  08:00 - 20:00
 • Onsdag

  08:00 - 21:00
 • Torsdag

  08:00 - 20:00
 • Fredag

  08:00 - 20:00
 • Lördag

  09:00 - 17:00
 • Söndag

  09:00 - 17:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  12 juni 2024 21:03 local time