SBAB Bolån

SBAB Bolån erbjuder förmånliga villkor och konkurrenskraftiga räntor för att finansiera ditt boende. Oavsett om du är på jakt efter ditt första hem eller planerar att byta bostad, kan SBAB Bolån hjälpa dig. Ansök smidigt och låt SBAB Bolån vara din pålitliga partner i bostadsfinansieringen.

SBAB logotyp
Låna upp till10000000 000 kr
Löptid -  mån
Ränta -  %

Ansök säkert hos SBAB

Om du har en belåningsgrad på 70 % och ett bolån på 1 miljon kr blir räntan vid 3 månaders bindningstid 4,42 %, effektiv ränta 4,51 %.Exempel:

Förverkliga dina bostadsdrömmar med bolån från SBAB

Välkommen till vår omfattande guide om SBAB Bolån! I denna artikel kommer vi att utforska SBABs erbjudanden inom bolån och ge dig all information du behöver för att förverkliga dina bostadsdrömmar. SBAB är en välrenommerad bank som erbjuder flexibla och förmånliga bolånealternativ för dig som är på jakt efter ditt drömboende. Vi kommer att gå igenom processen för att ansöka om ett SBAB Bolån, fördelarna med deras tjänster samt svara på några vanliga frågor för att hjälpa dig fatta välgrundade beslut.

Vad är SBAB Bolån?

SBAB Bolån är ett lån som erbjuds av SBAB Bank för att hjälpa dig finansiera ditt bostadsköp. Det är ett av de mest populära valen för bostadsägare i Sverige. Med ett SBAB Bolån kan du få hjälp att köpa ditt drömboende eller byta till en ny bostad.

Varför välja SBAB Bolån?

SBAB Bolån erbjuder flera fördelar som gör det till ett attraktivt val för bostadsköpare. Här är några skäl till varför du bör överväga att välja SBAB Bolån:

 • Konkurrenskraftiga räntor: SBAB erbjuder konkurrenskraftiga räntor på sina bolån, vilket kan hjälpa dig att spara pengar på lång sikt.
 • Flexibilitet: SBAB Bolån ger dig möjlighet att anpassa lånet efter dina behov. Du kan välja olika typer av räntor och amorteringsvillkor baserat på din ekonomiska situation.
 • Trygghet: SBAB är en stabil och pålitlig bank som har varit verksam på marknaden i många år. Du kan känna dig trygg med att välja SBAB för ditt bolån.
 • Kundservice: SBAB är känd för sin goda kundservice och är dedikerade till att hjälpa sina kunder. Du kan förvänta dig professionell och pålitlig service när du ansöker om ett SBAB Bolån.

Hur ansöker jag om ett SBAB Bolån?

Att ansöka om ett SBAB Bolån är enkelt och smidigt. Här är stegen du behöver följa för att ansöka om ett bolån hos SBAB:

 1. Förberedelse: Innan du ansöker om ett SBAB Bolån är det bra att ha all nödvändig information till hands. Du behöver vanligtvis uppgifter om din ekonomi, inkomst och nuvarande boende.
 2. Ansökan: Gå till SBABs hemsida och använd deras enkla ansökningsformulär. Fyll i alla nödvändiga uppgifter och skicka in din ansökan.
 3. Bedömning: SBAB kommer att granska din ansökan och göra en bedömning av din ekonomiska situation. De kommer att titta på faktorer som din inkomst, skulder och tidigare betalningshistorik.
 4. Besked: När SBAB har bedömt din ansökan kommer de att ge dig besked om du beviljats ett SBAB Bolån eller inte. Om din ansökan godkänns får du ett låneerbjudande som du kan välja att acceptera.
 5. Utformning av lånet: Om du accepterar låneerbjudandet kommer SBAB att hjälpa dig att utforma lånet enligt dina preferenser. Du kan välja ränta, amorteringsvillkor och andra detaljer som passar dig bäst.
 6. Signering: När allt är klart och lånet är utformat behöver du bara signera avtalet och lånet betalas ut till dig.

Vilka typer av SBAB Bolån erbjuds?

SBAB erbjuder olika typer av bolån för att passa olika behov och preferenser. Här är några av de typer av SBAB Bolån du kan välja mellan:

 • SBAB Bolån Räntetak: Ett lån med en fast ränta under en förbestämd period, vilket ger dig stabilitet och förutsägbarhet när det gäller dina lånekostnader.
 • SBAB Bolån Direkt: Ett lån med en rörlig ränta som kan justeras över tid. Detta ger dig möjlighet att dra nytta av eventuella ränteförändringar på marknaden.
 • SBAB Bolån med Amorteringsfrihet: Ett lån där du endast betalar ränta och ingen amortering under en viss period. Detta kan vara fördelaktigt om du behöver mer ekonomiskt utrymme i början av lånet.
 • SBAB Bolån med Fast Ränta: Ett lån med en fast ränta under hela låneperioden. Det ger dig trygghet och stabilitet då räntan inte kommer att ändras under lånetiden.
 • SBAB Bolån med Rörlig Ränta: Ett lån med en rörlig ränta som kan justeras över tid. Detta kan vara en bra val för dig som tror att räntan kommer att sjunka eller som vill ha flexibilitet med dina lånekostnader.

Det är viktigt att noggrant överväga vilken typ av SBAB Bolån som passar bäst för din ekonomiska situation och dina behov.

SBAB Bolån vs. andra banker: Vilka är skillnaderna?

Det finns flera skillnader mellan SBAB Bolån och andra banker när det gäller villkor, räntor och kundservice. Här är några faktorer som kan skilja SBAB Bolån från andra banker:

 • Räntor: SBAB erbjuder konkurrenskraftiga räntor på sina bolån, vilket kan vara en fördel jämfört med andra banker. Det kan vara värt att jämföra räntor från olika banker för att se vilket erbjudande som passar bäst för dig.
 • Villkor: Villkoren för SBAB Bolån kan vara anpassade för olika kundgrupper, såsom unga bostadsköpare eller befintliga kunder. Andra banker kan också erbjuda speciella villkor och förmåner. Det är viktigt att jämföra villkoren noggrant för att hitta det bästa erbjudandet för dig.
 • Kundservice: SBAB är känt för sin goda kundservice och dedikation till att hjälpa sina kunder. Andra banker kan också erbjuda bra kundservice, men det kan vara värt att undersöka och läsa recensioner för att få en uppfattning om vilken bank som erbjuder den bästa kundservicen.
 • Lånealternativ: Olika banker kan erbjuda olika typer av lånealternativ och produkter. SBAB har ett brett utbud av bolånealternativ, såsom SBAB Bolån med Rörlig Ränta, SBAB Bolån med Fast Ränta och SBAB Bolån med Amorteringsfrihet. Det är viktigt att hitta en bank som erbjuder de lånealternativ som passar dina behov och preferenser.

Att jämföra olika låneerbjudanden och priser från olika banker kan hjälpa dig att hitta det bästa lånet för din situation. Det kan vara värt att kontakta olika banker och diskutera dina behov innan du fattar ett beslut.

Vad säger kunderna om SBAB Bolån?

SBAB Bolån har generellt sett fått positiva omdömen från sina kunder. Här är några åsikter och recensioner från verkliga kunder:

 • En kund säger: ”Jag är mycket nöjd med mitt SBAB Bolån. Jag fick en konkurrenskraftig ränta och möjlighet att anpassa lånet efter mina behov. Kundservicen har också varit utmärkt.”
 • En annan kund berättar: ”Jag valde SBAB Bolån för mitt första bostadsköp och har inte ångrat mitt beslut. De erbjöd mig förmånliga villkor och hjälpte mig genom hela processen.”
 • En kund kommenterar: ”Jag har haft mitt SBAB Bolån i flera år nu och har varit mycket nöjd. Räntan har varit konkurrenskraftig, och de har alltid varit tillgängliga för att svara på mina frågor.”

Det är alltid bra att läsa och undersöka olika kundrecensioner och åsikter innan du tar ett beslut om ett SBAB Bolån. Det kan ge dig en uppfattning om kundnöjdheten och hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Slutsats

SBAB Bolån är ett populärt val för bostadsköpare som letar efter konkurrenskraftiga räntor, flexibla villkor och pålitlig kundservice. Med olika typer av SBAB Bolån, som SBAB Bolån med Rörlig Ränta, SBAB Bolån med Fast Ränta och SBAB Bolån med Amorteringsfrihet, finns det alternativ för olika behov och preferenser.

Genom att noggrant överväga din ekonomiska situation, dina långsiktiga planer och din risktolerans kan du hitta det bästa SBAB Bolånet för dig. Kom ihåg att jämföra olika låneerbjudanden och priser från olika banker för att hitta det mest fördelaktiga alternativet.

SBAB erbjuder också stöd och rådgivning för unga bostadsköpare och har särskilda villkor för denna grupp. Det kan vara värt att utforska SBAB Ung om du är en ung bostadsköpare.

Om du funderar på att ansöka om ett SBAB Bolån är det bäst att kontakta SBAB direkt för att få den mest exakta och aktuella informationen. De kan svara på dina frågor, ge dig råd och hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen.

Kom ihåg att ett bolån är en stor ekonomisk åtagande, och det är viktigt att vara realistisk och ansvarsfull när det gäller din ekonomi. Genom att göra en noggrann bedömning av dina behov och möjligheter kan du göra det bästa valet för ditt bostadsköp och din ekonomiska framtid.

SBAB Bolån - för dina stora planer. Klicka och ansök här! →

Villkor och krav för SBAB Bolån

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder år
Inkomstkrav 

Avgifter för SBAB Bolån

Uppläggningsavgift0 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift0 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar SBAB Bolån

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos SBAB Bolån och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om SBAB Bolån

SBAB Bolån Räntetak är ett lånealternativ där räntan är fast under en förbestämd period. Detta innebär att du kan skydda dig mot eventuella räntehöjningar under den fasta perioden. Det ger dig stabilitet och förutsägbarhet när det gäller dina lånekostnader.

 

En fördel med SBAB Bolån Räntetak är att du vet exakt hur mycket du kommer att betala varje månad under den fasta perioden. Detta kan vara särskilt användbart om du har en stram ekonomi och behöver planera dina utgifter noggrant.

 

Det är viktigt att komma ihåg att SBAB Bolån Räntetak inte är för evigt. När den fasta perioden löper ut kommer räntan att justeras baserat på marknadsvillkoren. Det är därför viktigt att vara medveten om detta och ha en plan för att hantera eventuella ränteförändringar när den fasta perioden närmar sig sitt slut.

SBAB Bolån erbjuder flera fördelar för bostadsköpare. Här är några av de fördelar du kan dra nytta av genom att välja SBAB Bolån:

 • Konkurrenskraftiga räntor: SBAB erbjuder konkurrenskraftiga räntor på sina bolån, vilket kan spara dig pengar på lång sikt.
 • Flexibla lånevillkor: SBAB Bolån ger dig möjlighet att anpassa lånet efter dina behov. Du kan välja olika typer av räntor och amorteringsvillkor baserat på din ekonomiska situation.
 • Bra kundservice: SBAB är kända för sin goda kundservice och är dedikerade till att hjälpa sina kunder. Du kan förvänta dig professionell och pålitlig service när du ansöker om ett SBAB Bolån.
 • Möjlighet till avdrag: Som bostadsägare kan du ha möjlighet att göra avdrag för räntekostnader i din deklaration. Detta kan minska dina totala lånekostnader.
 • Stabilitet och trygghet: SBAB är en stabil och pålitlig bank som har varit verksam på marknaden i många år. Du kan känna dig trygg med att välja SBAB för ditt bolån.

Genom att utnyttja dessa fördelar kan du göra ditt bostadsköp enklare och mer kostnadseffektivt.

Ja, det är möjligt att lösa ett SBAB Bolån i förtid. Om du vill lösa ditt lån innan den ursprungliga löptiden har gått ut behöver du kontakta SBAB och begära ett lösenbelopp. Detta belopp inkluderar det återstående lånebeloppet samt eventuella kostnader och räntor som kan vara tillämpliga.

 

Att lösa ditt SBAB Bolån i förtid kan vara fördelaktigt om du har möjlighet att betala av hela lånebeloppet eller om du vill refinansiera lånet till en annan bank. Innan du tar beslutet att lösa lånet i förtid är det dock viktigt att utvärdera eventuella avgifter och kostnader som kan vara förknippade med detta.

SBAB Bolån Direkt är ett lån med en rörlig ränta som kan justeras över tid. Detta innebär att räntan på ditt lån kan ändras i takt med marknadsförändringar. SBAB Bolån Direkt ger dig möjlighet att dra nytta av eventuella ränteförändringar på marknaden.

 

En fördel med SBAB Bolån Direkt är att du kan få en lägre ränta än med ett lån med fast ränta om marknadsräntorna sjunker. Detta kan bidra till att minska dina totala lånekostnader.

 

Det är dock viktigt att komma ihåg att SBAB Bolån Direkt innebär en viss osäkerhet när det gäller dina lånekostnader. Om räntorna stiger kan också dina månatliga betalningar öka. Det är därför viktigt att noggrant överväga din ekonomiska situation och din risktolerans innan du väljer SBAB Bolån Direkt.

Din ekonomi spelar en viktig roll när det gäller att få ett SBAB Bolån. När du ansöker om ett bolån kommer SBAB att granska din ekonomiska situation för att bedöma din förmåga att hantera lånet. Här är några faktorer som kan påverka din möjlighet att få ett SBAB Bolån:

 

 • Inkomst: Din inkomst är en av de viktigaste faktorerna som SBAB tittar på när de bedömer din ansökan. En stabil och tillräcklig inkomst ökar dina chanser att få ett bolån beviljat.
 • Skulder: Om du har andra skulder, som kreditkortsskulder eller andra lån, kan det påverka din möjlighet att få ett SBAB Bolån. SBAB kommer att bedöma din skuldsättningsgrad och ditt betalningsutrymme.
 • Betalningshistorik: SBAB kommer att titta på din tidigare betalningshistorik för att bedöma din kreditvärdighet. Om du har haft betalningsproblem eller betalningsanmärkningar kan det påverka din möjlighet att få ett bolån.
 • Eget kapital: Att ha tillräckligt med eget kapital kan öka dina chanser att få ett SBAB Bolån. Eget kapital kan vara i form av en kontantinsats eller en befintlig bostad som kan användas som säkerhet.

Det är viktigt att vara realistisk när det gäller din ekonomiska situation och inte överskatta din förmåga att hantera ett bolån. Innan du ansöker om ett SBAB Bolån är det bra att göra en noggrann genomgång av din ekonomi och se till att du är redo för att ta på dig låneansvaret.

SBAB Bolån med Amorteringsfrihet är ett lånealternativ där du endast betalar ränta och ingen amortering under en viss period. Detta kan vara fördelaktigt om du behöver mer ekonomiskt utrymme i början av lånet.

 

Under den amorteringsfria perioden betalar du endast räntekostnader, vilket kan ge dig lägre månatliga betalningar jämfört med ett lån med amortering. Detta kan vara särskilt användbart om du befinner dig i en situation där du behöver mer utrymme i din månadsbudget för andra utgifter.

 

Det är viktigt att notera att SBAB Bolån med Amorteringsfrihet inte innebär att du slipper amortera på lånet helt och hållet. Amorteringen kommer att börja när den amorteringsfria perioden löper ut, och du kommer att behöva betala både ränta och amortering vid den tiden.

 

Det är viktigt att noggrant överväga dina långsiktiga ekonomiska planer och din förmåga att hantera amorteringarna när den amorteringsfria perioden löper ut.

Det är möjligt att få ett SBAB Bolån trots betalningsanmärkningar, men det kan vara svårare att få en låneansökan godkänd i sådana fall. SBAB kommer att göra en bedömning av din kreditvärdighet och ta hänsyn till dina tidigare betalningsproblem.

 

Att ha betalningsanmärkningar innebär en viss risk för banken, eftersom det visar att du tidigare har haft svårigheter med att betala dina skulder. För att öka dina chanser att få ett SBAB Bolån trots betalningsanmärkningar kan det vara till hjälp att:

 

 • Visa förbättrad betalningshistorik: Om du har haft betalningsanmärkningar men har visat förbättrad betalningsförmåga och inte haft ytterligare problem under en tid, kan det visa att du har tagit kontroll över din ekonomi.
 • Ha en stabil inkomst: En stabil och tillräcklig inkomst kan visa att du har möjlighet att hantera lånekostnaderna trots tidigare betalningsproblem.
 • Ha tillräckligt med eget kapital: Att ha tillräckligt med eget kapital kan minska risken för banken och öka dina chanser att få lånet beviljat.

Det är viktigt att vara ärlig och transparent om din ekonomiska situation när du ansöker om ett SBAB Bolån. Banken kommer att göra en grundlig bedömning och ta hänsyn till olika faktorer innan de fattar beslut om lånet.

För att kunna få ett SBAB Bolån finns det vissa villkor och krav som du behöver uppfylla. Här är några vanliga villkor och krav för ett SBAB Bolån:

 • Ålder: Du måste vara minst 18 år gammal för att kunna ansöka om ett SBAB Bolån.
 • Inkomstkrav: SBAB har inkomstkrav som du behöver uppfylla för att kunna få ett bolån. Detta syftar till att säkerställa att du har tillräcklig betalningsförmåga för att hantera lånet.
 • Eget kapital: SBAB kräver vanligtvis att du har en viss mängd eget kapital i form av en kontantinsats eller en befintlig bostad som kan användas som säkerhet.
 • Kreditvärdighet: Din kreditvärdighet kommer också att beaktas vid bedömningen av din låneansökan. SBAB kommer att titta på din betalningshistorik och andra faktorer för att bedöma din förmåga att betala tillbaka lånet.
 • Fast anställning: Att ha en fast anställning eller en stabil inkomstkälla kan vara en fördel vid ansökan om ett SBAB Bolån.

Det är viktigt att komma ihåg att dessa villkor och krav kan variera beroende på din specifika situation och SBABs bedömning. Det bästa sättet att få exakt information om villkor och krav är att kontakta SBAB direkt eller besöka deras hemsida för att läsa mer om deras bolåneerbjudanden.

SBAB Bolån med Fast Ränta är ett lånealternativ där räntan är fast under hela låneperioden. Det innebär att du vet exakt hur mycket du kommer att betala i ränta varje månad, oavsett eventuella förändringar på marknaden.

 

En fördel med SBAB Bolån med Fast Ränta är att du får stabilitet och förutsägbarhet när det gäller dina lånekostnader. Du behöver inte oroa dig för att räntan kommer att stiga och påverka dina månatliga betalningar.

 

Det är dock viktigt att notera att en fast ränta kan vara högre än en rörlig ränta vid tidpunkten för lånetagandet. Detta beror på att banken tar hänsyn till eventuella framtida ränteförändringar och prissätter lånet därefter.

 

Om du föredrar att ha stabilitet och vill undvika osäkerheten med ränteförändringar kan SBAB Bolån med Fast Ränta vara ett bra val för dig.

Ja, som bostadsägare kan du ha möjlighet att göra avdrag för räntekostnader i din deklaration. Detta kallas för ränteavdrag och kan minska dina totala lånekostnader.

 

För att kunna göra avdrag för räntekostnader måste du uppfylla vissa villkor, såsom att äga och bo i bostaden som är föremål för lånet. Avdraget gäller vanligtvis för bostadslån upp till en viss nivå och beror på dina totala räntekostnader under året.

 

Det är viktigt att vara medveten om att reglerna för ränteavdrag kan ändras över tid och att det kan finnas olika regler beroende på din specifika situation. Det bästa sättet att få exakt information om ränteavdrag är att kontakta Skatteverket eller besöka deras hemsida för att läsa om de senaste reglerna.

SBAB Bolån erbjuder också särskilda låneprodukter och förmåner för unga bostadsköpare. Om du är ung och planerar att köpa din första bostad kan SBAB vara ett bra alternativ för ditt bolån. Här är några saker du bör veta:

 • SBAB Ung: SBAB erbjuder ett speciellt bolån för unga kunder under 35 år. SBAB Ung ger dig förmånliga villkor och räntor som är anpassade till din situation som ung bostadsköpare.
 • Amorteringskrav: Som ung bostadsköpare kan du vara undantagen från amorteringskravet under en viss period. Detta kan ge dig mer ekonomiskt utrymme i början av ditt bolån.
 • Rådgivning: SBAB erbjuder också rådgivning och support för unga kunder som är på väg att köpa sin första bostad. Du kan få hjälp och vägledning genom hela processen.

Genom att välja SBAB Bolån som ung bostadsköpare kan du dra nytta av förmånliga villkor och stöd som är specifikt utformade för din situation.

SBAB Bolån med Rörlig Ränta är ett lånealternativ där räntan kan justeras över tid baserat på marknadsförändringar. Detta innebär att din ränta kan öka eller minska under låneperioden.

 

En fördel med SBAB Bolån med Rörlig Ränta är att du kan dra nytta av lägre räntor om marknadsräntorna sjunker. Detta kan bidra till att minska dina totala lånekostnader.

 

Det är viktigt att komma ihåg att SBAB Bolån med Rörlig Ränta innebär en viss osäkerhet när det gäller dina lånekostnader. Om räntorna stiger kan också dina månatliga betalningar öka. Det är därför viktigt att noggrant överväga din ekonomiska situation och din risktolerans innan du väljer SBAB Bolån med Rörlig Ränta.

Om du av någon anledning inte kan betala av ditt SBAB Bolån är det viktigt att agera snabbt och kontakta SBAB för att diskutera dina möjligheter och alternativ. Att inte betala ditt lån kan få allvarliga konsekvenser, så det är viktigt att ta ansvar och hitta en lösning.

 

När du kontaktar SBAB för att diskutera din situation kan de erbjuda alternativa betalningsplaner eller andra lösningar för att hjälpa dig hantera ditt lån. Det är viktigt att vara öppen och ärlig om din ekonomiska situation och dina utmaningar.

 

Att inte betala ditt SBAB Bolån kan leda till försenade betalningar, räntetillägg, inkassokrav eller i värsta fall avskiljning av din bostad. Det är därför mycket viktigt att du tar din betalningsförpliktelse på allvar och tar kontakt med SBAB så snart som möjligt om du hamnar i en svår ekonomisk situation.

Räntan på SBAB Bolån kan variera över tid beroende på marknadsförhållandena och SBABs prissättning. För att få den aktuella räntan på SBAB Bolån är det bäst att besöka SBABs hemsida eller kontakta dem direkt.

 

SBAB brukar erbjuda konkurrenskraftiga räntor på sina bolån, och det är möjligt att du kan förhandla fram en bättre ränta beroende på din ekonomiska situation och dina förhandlingar med banken.

 

Det är viktigt att jämföra olika låneerbjudanden och priser innan du bestämmer dig för ett SBAB Bolån. Detta kan hjälpa dig att hitta den bästa räntan och de bästa lånevillkoren för dina behov.

Ja, det är möjligt att flytta ett befintligt bolån till SBAB genom en så kallad bostadsbyteslån. Bostadsbyteslån innebär att du flyttar ditt befintliga lån till SBAB och samtidigt får förmånliga lånevillkor och räntor.

 

För att kunna flytta ditt befintliga bolån till SBAB måste du uppfylla vissa villkor och kriterier. SBAB kommer att göra en bedömning av din ekonomiska situation och titta på faktorer som din inkomst, skuldsättning och betalningshistorik.

 

Att flytta ditt bolån till SBAB kan vara fördelaktigt om du vill dra nytta av bättre lånevillkor, konkurrenskraftiga räntor eller om du helt enkelt vill ha en bättre kundservice och support.

 

Det är viktigt att notera att det kan finnas vissa kostnader och avgifter för att flytta ditt befintliga bolån till SBAB. Det bästa sättet att få exakt information om dessa kostnader och avgifter är att kontakta SBAB direkt och diskutera dina möjligheter.

Skillnaden mellan SBAB Bolån och SBAB Privatlån ligger i syftet och användningen av lånet. Här är en översikt över skillnaderna mellan de två:

 • SBAB Bolån: SBAB Bolån används för att finansiera bostadsköp eller byten av befintlig bostad. Det är ett lån som är specifikt utformat för att hjälpa dig köpa en bostad och kan ha förmånliga villkor och räntor.
 • SBAB Privatlån: SBAB Privatlån är ett allmänt lån som kan användas till olika ändamål, såsom renoveringar, resor eller andra personliga utgifter. Det är ett lån där du kan använda pengarna fritt utan att behöva ange något specifikt ändamål.

Både SBAB Bolån och SBAB Privatlån har sina egna villkor och krav. SBAB Bolån är vanligtvis kopplat till bostaden som säkerhet, medan SBAB Privatlån är ett lån utan säkerhet.

Det är viktigt att välja rätt typ av lån baserat på ditt specifika behov och syfte. Om du planerar att köpa en bostad är SBAB Bolån det mest relevanta alternativet att utforska.

Företag: SBAB Bank AB (publ)

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnSBAB Bank AB (publ) 
Org. nummer556253-7513
Telefon0771-45 30 00
E-postinfo@sbab.se 
Institutnummer 32017
FI-status Aktiv, 1995-01-01

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 16:00

 • Måndag

  08:00 - 19:00
 • Tisdag

  08:00 - 19:00
 • Onsdag

  08:00 - 19:00
 • Torsdag

  08:00 - 19:00
 • Fredag

  08:00 - 19:00
 • Lördag

  09:00 - 16:00
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 06:01 local time