Avida

Avida erbjuder trygga och förmånliga lån för att hjälpa dig förverkliga dina planer. Oavsett om det är en resa, renovering eller annat stort projekt, kan Avida erbjuda lån med konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor. Du får personlig service och anpassade lösningar som passar din ekonomi. Ansök enkelt och få snabbt besked. Låt Avida vara din partner för att uppnå dina mål.

Avida logotyp
Låna upp till500 000 kr
Löptid12 - 180 mån
Ränta5.95 - 21.95 %

Ansök säkert hos Avida

Den effektiva räntan är 12,88 % vid ett lån på 100.000 kr, återbetalningstid 5 år (60 återbetalningar), aviseringsavgift 10 kr, uppläggningsavgift 179 kr och exempelränta på 11,9 %. Totalt belopp att återbetala blir 133.764 kr, alltså 2.229 kr/måExempel:

Få flexibla och förmånliga lån direkt från Avida

Är du i behov av ett lån? Då kan Avida lån vara det perfekta alternativet för dig! Avida är en pålitlig och respekterad aktör inom lånebranschen som erbjuder flexibla och förmånliga lånealternativ till sina kunder. Oavsett om du behöver ett mindre lån för att täcka oförutsedda utgifter eller en större summa för att förverkliga dina drömmar, kan Avida lån hjälpa dig att uppfylla dina ekonomiska behov.

Avida lån

Avida lån är en populär lånetjänst som erbjuds av Avida Finans AB. Med Avida lån kan du låna upp till en viss summa pengar och betala tillbaka det över en avtalad tid med ränta. Det är ett smidigt sätt att få extra ekonomiskt utrymme när du behöver det som mest. Här är några fördelar med att välja Avida lån:

 1. Flexibilitet: Avida lån erbjuder flexibla återbetalningsalternativ som kan anpassas efter din ekonomiska situation. Du kan välja att betala tillbaka lånet snabbare om du har möjlighet till det, eller förlänga återbetalningstiden om det skulle behövas.
 2. Förmånliga villkor: Avida lån erbjuder konkurrenskraftiga räntor och villkor för att ge dig bästa möjliga låneupplevelse. Du kan vara säker på att du får ett rättvist och transparent erbjudande när du väljer Avida lån.
 3. Snabb hantering: Avida lån erbjuder en snabb och smidig ansökningsprocess. Du kan ansöka om lånet online och få svar inom kort tid. Detta gör det enkelt och bekvämt att få tillgång till pengar när du behöver det som mest.
 4. Trygghet och säkerhet: Avida är en etablerad långivare med lång erfarenhet inom branschen. Du kan lita på att de följer alla gällande regler och att din personliga information hanteras på ett säkert sätt.

Nu när vi har sett några av fördelarna med Avida lån, låt oss utforska mer om hur du kan dra nytta av denna lånetjänst.

Hur kan du ansöka om Avida lån?

Att ansöka om Avida lån är enkelt och smidigt. Följ bara dessa steg:

 1. Besök Avida Finans webbplats: Gå till Avida Finans webbplats och hitta information om deras lånetjänster.
 2. Välj lånebelopp och återbetalningstid: Bestäm vilket belopp du behöver låna och hur lång återbetalningstid du önskar. Kom ihåg att vara realistisk och välja en återbetalningstid som passar din ekonomi.
 3. Fyll i ansökan online: Fyll i ansökningsformuläret online med korrekta uppgifter. Se till att dubbelkolla all information för att undvika fel.
 4. Skicka in ansökan: Skicka in din ansökan och vänta på svar från Avida Finans. Du kommer vanligtvis få svar inom kort tid.
 5. Godkännande och utbetalning: Om din ansökan godkänns kommer du att få ett låneavtal att granska och godkänna. När avtalet är godkänt kommer pengarna att överföras till ditt konto inom kort.

Det är viktigt att komma ihåg att alla lån innebär ett ansvar att betala tillbaka. Innan du ansöker om ett lån, se till att du har råd att betala tillbaka det enligt avtalet.

Slutsats

Avida lån är en pålitlig och förmånlig lånetjänst som erbjuder flexibla lånealternativ för att möta dina ekonomiska behov. Med konkurrenskraftiga räntor, smidig ansökningsprocess och trygghet kan du känna dig säker när du väljer Avida lån. Oavsett om det är ett akut behov eller en dröm du vill förverkliga, kan Avida lån vara lösningen för dig. Besök deras webbplats idag för att lära dig mer och ansöka om ett lån som passar dig bäst.

Ta kontroll över din ekonomi idag och ansök om ett Avida lån för att uppfylla dina behov och förverkliga dina drömmar. →

Villkor och krav för Avida

KreditkontrollUC
Accepterar betalningsanmärkningarNej ()
Minimum ålder20 år
InkomstkravInte ha några skulder hos Kronofogden 

Avgifter för Avida

Uppläggningsavgift179 kr
Administrationsavgift0 kr
Avi-avgift10 kr
Förseningsavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Dröjmålsränta- %

Vad kostar Avida

Justera reglagen för att se hur beloppet, löptiden och räntenivån påverkar din månadskostnad.

Loan Calculator Real

Dra i reglagen

100000
60
5.95

Lånekostnad

Ränta och avgifter: 0 kr
Totalkostnad: 0 kr
Månadskostnad: 0 kr

Efter ränteavdrag om 30% motsvarande kr blir det totala beloppet att betala kr.

Räkneexemplet ovan är en uppskattning av kreditkostnaden hos Avida och ska inte ses som ett erbjudande. Det är alltid villkoren som framgår på långivarens hemsida som gäller.

Vanliga frågor om Avida lån

För att ansöka om Avida lån måste du vara över 18 år och ha en fast inkomst. Du måste även vara folkbokförd i Sverige och ha en god ekonomisk historik.

Avida Finans strävar efter att ge snabba besked på låneansökningar. Du kan förvänta dig att få svar inom kort tid efter att du har skickat in din ansökan.

Ja, du har möjlighet att betala tillbaka ditt Avida lån i förtid om du har möjlighet till det. Detta kan vara en fördel om du vill bli skuldfri snabbare eller om du får extra pengar och vill minska dina lånekostnader.

Avida Finans tar hänsyn till din ekonomiska situation vid bedömningen av din ansökan. Även om betalningsanmärkningar kan påverka din kreditvärdighet, kan du fortfarande ha möjlighet att få ett lån från Avida om du har en stabil ekonomi i övrigt.

Förutom lån erbjuder Avida Finans även sparande och försäkringstjänster. Du kan utforska deras webbplats för att lära dig mer om deras breda utbud av finansiella produkter.

Du kan kontakta Avida Finans genom deras kundtjänst via telefon eller e-post. All kontaktinformation finns tillgänglig på deras webbplats.

Företag: Avida Finans AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnAvida Finans AB 
Org. nummer556230-9004
Telefon010-551 75 80
E-postkonsument@avida.se 
Institutnummer 41506
FI-status Aktiv, 2000-01-26

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

Stängt hela dagen

 • Måndag

  09:00 - 15:00
 • Tisdag

  09:00 - 15:00
 • Onsdag

  09:00 - 15:00
 • Torsdag

  09:00 - 15:00
 • Fredag

  09:00 - 15:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 06:01 local time

Filmklipp