SAS Amex Classic

Upptäck förmånerna med SAS Amex Classic kreditkort! Med 0 kr i årsavgift och möjligheten att resa 2 för 1 inom Europa blir din nästa resa ännu bättre. Du får även EuroBonus Extrapoäng på alla köp, som kan användas för flyg, hotell och uppgraderingar. Med extra skydd mot kortbedrägerier och möjligheten att gå förbi kön med Fast Track, ger SAS Amex Classic dig en trygg och bekväm resa.

SAS Amex Classic kreditkort
SAS Amex Classic kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 1 500 000 kr
 • Ränta 15.99 - %
 • Räntefritt 55 dagar

Ansök säkert hos American Express Europe S.A.

Fördelar

 • Res 2 för 1 inom Europa
 • Koldioxidneutrala flygresor
 • Snabbare entré vid evenemang

Nackdelar

 • Vissa förmåner kan vara begränsade till att flyga med SAS och Star Alliance

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit1 500 000 kr
Räntefria dagar55 dagar
Ränta15.99 %
Effektiv ränta*18.99
Uttagsavgift4,00 % (min 25kr)
Valutapåslag utland2 %
Aviavgift450 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift0 kr
Övertrasseringsavgift0 %

Försäkringar

  Bonus & förmåner

  BonusJa
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerNej
  Ger cashbackNej
  Skaffa SAS Amex Classic idag och upplev förmånerna själv! →

  Vanliga Frågor om SAS Amex Classic Kreditkort

  Här är några vanliga frågor och svar som kan hjälpa dig att få mer information om SAS Amex Classic kreditkort:

  För att ansöka om SAS Amex Classic kreditkort måste du uppfylla vissa krav som fastställts av American Express. Dessa krav kan omfatta en viss inkomstnivå och kreditvärdighet. Det är bäst att kontakta American Express direkt eller besöka deras webbplats för att få exakta detaljer om kraven.

  Du kan använda dina EuroBonus Extrapoäng för att boka flyg, hotell och uppgraderingar på SAS eller hos deras samarbetspartners. Genom att logga in på ditt EuroBonus-konto kan du utforska de olika alternativen för att använda dina poäng och boka dina resor.

  För att kvalificera dig för 2 för 1-resa inom Europa måste du ha handlat för minst 100 000 kr per kalenderår med ditt SAS Amex Classic kreditkort. Det finns också vissa begränsningar för tillgänglighet och bokningsperioder. Det är bäst att konsultera villkoren och reglerna för att få mer detaljerad information om erbjudandet.

  Ja, du kan använda ditt SAS Amex Classic kreditkort för köp både i Sverige och utomlands. American Express-kort accepteras över hela världen och ger dig bekvämligheten att använda ditt kreditkort oavsett var du befinner dig.

  SAS Amex Classic kreditkort erbjuder extra skydd mot kortbedrägerier genom användning av den senaste 3D Secure-teknologin, American Express SafeKey. Detta säkerställer att du är skyddad både vid köp i butik och online, och att dina transaktioner är säkra och autentiserade.

  Ja, du har rätt att avsluta ditt SAS Amex Classic kreditkort när som helst. Det finns ingen bindningstid eller ytterligare kostnad för att göra detta. Var medveten om att eventuella återstående saldon måste betalas innan kortet avslutas.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 18 år
  • Anställning
  • Inga betalningsanmärkningar

  SAS Amex Classic kreditkort: upptäck förmånerna och upplev mer!

  En översikt över SAS Amex Classic kreditkort

  SAS Amex Classic kreditkort är ett betalningskort som erbjuder en rad förmåner för resenärer och kortinnehavare. Det är utformat för att förbättra din resaupplevelse och göra dina köp mer förmånliga. I den här artikeln kommer vi att utforska de olika fördelarna med SAS Amex Classic och hur du kan dra nytta av dem.

  SAS Amex Classic: Det bästa kreditkortet för resenärer

  SAS Amex Classic kreditkort är ett av de bästa alternativen för resenärer som söker förmånliga erbjudanden och belöningar. Det här kreditkortet erbjuder flera förmåner som gör att du kan resa mer, spendera mindre och samla poäng på dina köp.

  Ingen årsavgift

  Ett av de mest attraktiva inslagen med SAS Amex Classic kreditkort är att det inte har någon årsavgift. Det betyder att du kan använda kortet och dra nytta av alla fördelar utan att behöva betala något extra för det. Du kan lägga dina besparingar på att göra det du älskar mest – resa!

  Res 2 för 1 inom Europa

  Med SAS Amex Classic kreditkort har du möjlighet att resa 2 för 1 inom Europa. Detta erbjudande gör det möjligt för dig och en annan person att flyga till halva poängpriset när ni bokar med SAS. Det är ett utmärkt sätt att utforska olika destinationer inom Europa och spara på reskostnaderna.

  För att kvalificera dig för 2 för 1-resa måste du ha handlat för minst 100 000 kr med ditt SAS Amex Classic under ett kalenderår. Det är en fantastisk möjlighet att samla poäng och njuta av resor till förmånliga priser!

  Poäng på alla köp

  Med SAS Amex Classic får du EuroBonus Extrapoäng på allt du handlar. För varje 100 kr du spenderar får du 10 Extrapoäng. Dessa poäng kan användas för att boka flyg, hotell och uppgraderingar för din nästa resa. Ju mer du använder ditt kreditkort, desto fler poäng kan du samla för att göra dina framtida resor ännu mer förmånliga.

  Upptäck förmånerna med SAS Amex Classic

  SAS Amex Classic kreditkort erbjuder en mängd olika förmåner inom resor, trygghet, nöje och poäng. Låt oss ta en närmare titt på några av dessa förmåner och hur de kan förbättra din totala resaupplevelse.

  Resa

  Res 2 för 1 i hela Europa

  Med SAS Amex Classic har du möjlighet att få en 2 för 1-resa en gång per år. Detta erbjudande gäller för upp till två personer och innebär att ni kan flyga till halva poängpriset inom Europa med SAS. Det är ett fantastiskt sätt att utforska olika destinationer och spara pengar samtidigt.

  För att kvalificera dig för 2 för 1-resa måste du ha handlat för minst 100 000 kr per kalenderår med ditt SAS Amex Classic. Det finns inget bättre sätt att använda ditt kreditkort och njuta av fantastiska resor till förmånliga priser.

  Tjäna baspoäng och bli uppgraderad

  När du reser med SAS och använder ditt SAS Amex Classic kreditkort tjänar du Baspoäng. Dessa Baspoäng hjälper dig att nå en högre nivå i SAS bonusprogram, vilket ger dig ännu fler förmåner och belöningar. Ju mer du reser och använder ditt kreditkort, desto snabbare kan du klättra i nivåerna och få ännu mer ut av din resa.

  Flyg med renare samvete

  Som SAS Amex Classic kreditkortsinnehavare kan du vara säker på att din SAS-resa alltid kommer att vara koldioxidkompenserad utan extra kostnad. Allt du behöver göra är att ange ditt EuroBonus-nummer vid bokningen, och dina flygresor kommer att vara koldioxidneutrala. Det är ett sätt att resa med ett renare samvete och bidra till att bevara miljön.

  Trygghet

  Extra skydd mot kortbedrägerier

  Med SAS Amex Classic kreditkort är du skyddad mot kortbedrägerier, både vid köp i butik och online. Kortet använder den senaste 3D Secure-teknologin, känd som American Express SafeKey, för att säkerställa att du är du när du handlar på nätet. Detta ger dig en extra trygghet och skyddar dig mot eventuella bedrägeriförsök.

  Nöje

  Gå förbi kön med Fast Track

  Med SAS Amex Classic kreditkort kan du och ditt sällskap gå förbi kön när ni besöker evenemang på Avicii Arena. Ni hittar Fast Track-ingången vid ingång 4 och 5, intill SkyView och American Bar. Detta ger dig en smidigare och mer bekväm upplevelse när du deltar i evenemang.

  Poäng

  Förvandla kortköp till resor

  Ett av de mest spännande inslagen med SAS Amex Classic kreditkort är att du kan förvandla dina kortköp till resor. För varje 100 kr du handlar med ditt kreditkort får du 10 EuroBonus Extrapoäng. Dessa poäng kan användas för att uppgradera eller betala för flyg eller hotell på din nästa resa. Det är ett fantastiskt sätt att använda ditt kort och belönas för dina köp.

  Bjud in dina vänner och få extrapoäng

  Om du bjuder in dina vänner att ansöka om ett American Express-kort och de blir godkända kommer både du och dina vänner att få 6 000 EuroBonus Extrapoäng var. Det är en utmärkt möjlighet att dela förmånerna med SAS Amex Classic kreditkort och få ännu fler poäng för att göra dina resor ännu mer förmånliga.

  Samla poäng tillsammans

  Du har möjlighet att ge bort ett extrakort till en vän helt kostnadsfritt och samla EuroBonus Extrapoäng tillsammans. Båda kortens poäng hamnar på ditt EuroBonus-konto, och du är ansvarig för betalningen av båda korten. Detta ger er möjlighet att samla poäng snabbare och eventuellt använda dem för en gemensam resa.

  SAS Amex Classic: kortinformation att känna till

  Innan du ansöker om SAS Amex Classic kreditkort är det viktigt att du är medveten om viktig kortinformation och villkor som gäller för användningen av kortet.

  Medlemsavgift och betalningsvillkor

  SAS Amex Classic kreditkort har ingen årsavgift, vilket gör det till ett förmånligt alternativ för kortinnehavare. Du kan använda kortet utan extra kostnad och dra nytta av alla förmåner och belöningar.

  Du har också möjlighet att betala direkt eller skjuta upp betalningen räntefritt i upp till 55 dagar från köptillfället. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa betalningarna efter dina behov och preferenser.

  Räntefria perioder och krediträntor

  Under den räntefria perioden kan du göra dina betalningar utan att behöva betala någon ränta. Det ger dig en extra tid att betala dina köp utan extra kostnad.

  Därefter tillämpas en kreditränta på 17,99%. För kontantuttag tillämpas en kreditränta på 23,99%. Det är viktigt att vara medveten om dessa räntesatser och planera dina betalningar i enlighet med dem för att undvika onödiga kostnader.

  Inaktivitetsavgift och avslutning av kort

  Om du inte använder ditt SAS Amex Classic kreditkort under 12 månader kan det tas ut en inaktivitetsavgift på 200 kr. Det är viktigt att regelbundet använda kortet för att undvika denna avgift.

  Du har rätt att avsluta ditt kort när du vill. Om du bestämmer dig för att avsluta det finns det ingen ytterligare avgift eller hinder för att göra det. Var medveten om att eventuella återstående saldon måste betalas innan kortet avslutas.

  Avslutande tankar

  SAS Amex Classic kreditkort är ett utmärkt val för resenärer som letar efter förmånliga erbjudanden och belöningar. Med ingen årsavgift, möjligheten att resa 2 för 1 inom Europa och poäng på alla köp, är det ett kreditkort som kan förbättra din resaupplevelse och ge dig möjlighet att utforska världen.

  Kom ihåg att alltid läsa igenom villkoren och reglerna innan du ansöker om ett kreditkort och använda det på ett ansvarsfullt sätt. SAS Amex Classic kreditkort kan vara en bra följeslagare för dina resor och ge dig förmåner och fördelar som kan göra varje resa ännu bättre.

  Det finns inga resultat som matchar din sökning.

  Återställ