Resurs World

Letar du efter ett kreditkort med fantastiska reserelaterade förmåner? Då är Resurs World kreditkort det perfekta valet för dig. Med flexibla betalningsalternativ, bonuspoäng och tillgång till flygplatslounger och Concierge service, erbjuder detta kort en unik resaupplevelse. Koppla ditt kort till Apple Pay och Google Pay för enkel och säker betalning överallt.

Resurs World Kreditkort
Resurs World Kreditkort
 • Årsavgift 1 068 kr
 • Maxkredit 200 000 kr
 • Ränta 17.32 - %
 • Räntefritt 60 dagar

Ansök säkert hos Resurs Bank AB

Fördelar

 • Räntefri delbetalning upp till 6 månader
 • Betala smidigt med Apple och Google Pay
 • Gratis resförsäkring vid 75% betalning med kortet

Nackdelar

  Information & avgifter

  Årsavgift1 068 kr
  Högsta kredit200 000 kr
  Räntefria dagar60 dagar
  Ränta17.32 %
  Effektiv ränta*26.12
  Uttagsavgift2,97 % (min 35kr)
  Valutapåslag utland1.97 %
  Aviavgift29 kr
  Påminnelseavgift60 kr
  Förseningsavgift125 kr
  Övertrasseringsavgift125 %

  Försäkringar

  • Avbeställningsskydd
  • Betalskydd
  • Reseförsäkring
  • Självriskskydd

  Bonus & förmåner

  BonusJa
  Concierge ServiceJa
  Tillgång till loungerJa
  Ger cashbackNej
  Ansök nu för att få tillgång till Resurs World-kortets fantastiska förmåner och tjäna bonuspoäng på alla dina köp! →

  Vanliga Frågor om Resurs World kreditkort

  Månadsavgiften är 89 kr och det tillkommer även en engångsavgift på 50 kr för extrakort. För utlandsköp tillkommer ett valutapåslag på 1,97% av köpet, och för kontantuttag tillkommer en avgift på 2,97% av uttaget (lägst 35 kr).

  Med Resurs World kan du ansöka om en kredit på upp till 200 000 kr, vilket ger dig stor flexibilitet och handlingsutrymme när du är ute och reser eller gör andra inköp.

  Ja, du har alltid upp till 60 dagars fri kredit och kan välja att betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen på en längre period. Du kan välja mellan 3 eller 6 månaders räntefri delbetalning.

  Med Resurs World får du möjlighet att besöka flygplatslounger via Lounge Key fyra gånger per år. Du kan njuta av bekvämligheterna och avslappningen i loungerna och har även möjlighet att ta med en gäst.

  Ja, du kan koppla ditt Resurs World kreditkort till antingen Apple Pay eller Google Pay och göra trygga och smidiga betalningar med din mobil eller klocka.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 18 år
  • Inkomst på minst 8 333 kr/mån
  • Inga betalningsanmärkningar

  Resurs World kreditkort: Ditt Kort för Reseförmåner i Världsklass

  Resurs World kreditkort är ett utmärkt val för dig som reser mycket eller helt enkelt vill ha ett kreditkort med extra förmåner. Det erbjuder flexibla betalningsalternativ och generösa bonuspoäng, samtidigt som du får tillgång till exklusiva reserelaterade förmåner som gratis besök i flygplatslounger och Concierge service. Dessutom kan du välja att betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen. Koppla ditt kort till Apple Pay och Google Pay för ännu smidigare betalningar.

  Resurs World: Förmåner på Resan

  Lounge Key: Njut av Lugnet före Avresan

  När du är ute och reser med Resurs World kreditkort kan du njuta av lugnet och bekvämligheten i flygplatslounger över hela världen. Du får fyra gratisbesök i loungerna och har möjlighet att ta med en gäst. Koppla av med tilltugg, dryck, tidningar och wifi innan du ger dig av på din resa. Du kan hitta de lounger du har tillgång till på loungekey.com.

  Concierge Service: Lyxig Assistans över Hela Världen

  Ett resespecifikt kreditkort vore inte komplett utan en Concierge service, och Resurs World levererar verkligen. Med detta kort har du tillgång till kostnadsfri hjälp med bokningar av resor, hotellrum, restauranger och evenemang världen över. Tjänsten är tillgänglig från måndag till lördag mellan kl. 8.00 och 20.00. Kontakta Concierge service på telefonnummer +46774 400 130.

  Allt du behöver veta om Resurs World

  Betalningsalternativ: Helbetala eller Delbetala

  Med det resvänliga Resurs World kreditkortet kan du välja hur du vill betala för dina inköp. Du kan betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen över en längre period. Fakturan kommer först nästkommande månad efter ditt inköp, och du kan välja mellan 3 eller 6 månaders räntefri delbetalning.

  Bonuspoäng för Varje Krona du Spenderar

  För varje krona du spenderar med ditt Resurs World kreditkort tjänar du 1 bonuspoäng. Dessa poäng kan du senare använda för att omvandla till upplevelser, presentkort och kvalitetsprodukter. Ju mer du använder kortet, desto fler poäng samlar du och desto fler förmåner kan du ta del av.

  Sms-kvitto: Håll Koll på ditt Korts Användning

  För att hjälpa dig hålla koll på var och när ditt kort används, skickas ett sms-kvitto varje gång du handlar för över 500 kr. Genom att få ett kvitto på sms får du en översiktlig uppfattning om ditt kortanvändande och kan snabbt identifiera eventuella obehöriga transaktioner.

  Reseförsäkring: Extra Trygghet på Resan

  När du betalar minst 75% av resan med ditt Resurs World kreditkort inkluderas en omfattande reseförsäkring för hela familjen. Detta ger dig extra trygghet om något oförutsett skulle hända under din resa.

   

  Vilka fördelar finns det med Resurs World kreditkort jämfört med andra kort?

  Resurs World kreditkort erbjuder ett brett spektrum av förmåner och flexibla betalningsalternativ. Du har tillgång till exklusiva reserelaterade förmåner som loungebesök och Concierge service, samt möjligheten att tjäna bonuspoäng för varje krona du spenderar. Kortet ger dig också frihet att välja hur du vill betala för dina inköp, antingen genom att betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen över en längre period.

  Sammanfattning

  Resurs World kreditkort är det perfekta valet för resenären eller den som önskar extra förmåner. Med flexibla betalningsalternativ, generösa bonuspoäng och tillgång till exklusiva förmåner som flygplatslounger och Concierge service, får du en komplett upplevelse. Du kan njuta av lugnet före avresan i loungerna och få kostnadsfri hjälp med reserelaterade bokningar över hela världen. Med Resurs World kreditkort har du alltid en trygg och säker buffert nära till hands. Ansök om ditt Resurs World kreditkort idag och upptäck en värld av resa och förmåner.

  Företag: Resurs Bank AB

  Företagsinformation & kontakt:

  FöretagsnamnResurs Bank AB 
  Org. nummer516401-0208
  Telefon0771-11 22 33
  E-postkundservice@resurs.se 
  Institutnummer 11138
  FI-status Aktiv, 2001-11-07

  Öppettider kundtjänst:

  Stängt för idag

  Stängt hela dagen

  • Måndag

   09:00 - 17:00
  • Tisdag

   09:00 - 17:00
  • Onsdag

   09:00 - 17:00
  • Torsdag

   09:00 - 17:00
  • Fredag

   09:00 - 17:00
  • Lördag

   Stängt hela dagen
  • Söndag

   Stängt hela dagen
  • Tidszon: Europe/Stockholm

   20 april 2024 05:58 local time