Resurs Classic

Resurs Classic kreditkort är det perfekta valet för dig som söker ett flexibelt och kostnadsfritt kreditkort. Med upp till 60 dagars fri kredit, möjligheten att dela upp betalningar och försäkringar för extra trygghet ger Resurs Classic dig frihet och kontroll över dina ekonomiska transaktioner.

Resurs Bank Classic kreditkort
Resurs Bank Classic kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 30 000 kr
 • Ränta 14.36 - 19.32%
 • Räntefritt 60 dagar

Ansök säkert hos Resurs Bank AB

Fördelar

 • Inga årsavgifter
 • Bonusprogram med förmåner
 • Räntefri kredit upp till 60 dagar

Nackdelar

  Information & avgifter

  Årsavgift0 kr
  Högsta kredit30 000 kr
  Räntefria dagar60 dagar
  Ränta14.36 %
  Effektiv ränta*18.68
  Uttagsavgift2,97 % (min 35kr)
  Valutapåslag utland1.97 %
  Aviavgift39 kr
  Påminnelseavgift60 kr
  Förseningsavgift145 kr
  Övertrasseringsavgift145 %

  Försäkringar

   Bonus & förmåner

   BonusNej
   Concierge ServiceNej
   Tillgång till loungerNej
   Ger cashbackNej
   Ansök om Resurs Classic idag och få flexibla betalningsalternativ, bonusförmåner och inga årsavgifter! →

   Vanliga Frågor om Resurs Classic kreditkort

   Här är några vanliga frågor och svar som kan hjälpa dig att få en bättre förståelse för Resurs Classic kreditkort:

   Resurs Classic kreditkort erbjuder flera fördelar, inklusive ingen årsavgift, upp till 60 dagars fri kredit, flexibla betalningsalternativ och möjligheten att dela upp betalningar räntefritt i upp till 6 månader.

   Du kan enkelt ansöka om Resurs Classic kreditkort genom att besöka Resurs Banks hemsida och följa ansökningsprocessen där. Ansökan är smidig och tar endast några minuter att fylla i.

   Resurs Classic kreditkort har ingen årsavgift. Det finns dock vissa kostnader för vissa tjänster, som till exempel extrakort, räkningsbetalningar, valutapåslag vid utlandsköp, kontantuttag och överföringar till bankkonto. Det är viktigt att läsa igenom de aktuella prislistorna och villkoren för att få en fullständig översikt över eventuella kostnader.

   Ja, du kan koppla ditt Resurs Classic kreditkort till både Apple Pay och Google Pay. Det ger dig möjlighet att betala smidigt och säkert med ditt kreditkort via din mobiltelefon eller andra kompatibla enheter.

   Resurs Classic kreditkort erbjuder inte några försäkringar som standard. Om du är intresserad av ett kreditkort med försäkringar kan du titta på Resurs Banks andra kortalternativ som inkluderar reseförsäkringar och andra förmåner.

   Ja, du kan använda ditt Resurs Classic kreditkort både i Sverige och utomlands. Vänligen observera att det kan finnas valutapåslag vid utlandsköp, vilket innebär att en extra avgift läggs till när du använder ditt kort för att köpa varor eller tjänster i en annan valuta än den svenska kronan.

   Krav för kreditkortet

   • Minst 18 år
   • Anställning
   • Inga betalningsanmärkningar

   Resurs Classic: ett flexibelt och kostnadsfritt kreditkort

   Resurs Classic kreditkort är det perfekta valet för dig som letar efter ett flexibelt och kostnadsfritt kreditkort. Med Resurs Classic får du inte bara förmånen att handla först och betala sen, utan du får också upp till 60 dagars fri kredit. Oavsett om du föredrar att betala hela beloppet direkt eller dela upp det i mindre delbetalningar, ger Resurs Classic dig möjlighet att anpassa dina betalningar efter dina egna behov. Dessutom kan du enkelt koppla ditt kort till Apple Pay och Google Pay för att göra dina köp ännu smidigare.

   Allt du behöver veta om resurs classic kreditkort

   Resurs Classic kreditkort är mer än bara ett vanligt kreditkort. Det är ett flexibelt betalningsalternativ som ger dig möjlighet att handla utan att behöva tänka på årsavgifter eller dyra räntekostnader. Här är allt du behöver veta om Resurs Classic kreditkort:

   Ingen årsavgift – inget onödigt, inga konstigheter

   Resurs Classic är det enda kortet som inte har någon årsavgift. Det betyder att du slipper onödiga kostnader och kan använda ditt kreditkort utan att behöva tänka på extra avgifter. Med Resurs Classic betalar du precis som det passar dig.

   Helbetala eller delbetala – flexibilitet i dina betalningar

   En av de bästa fördelarna med Resurs Classic är den stora flexibiliteten när det gäller betalningar. Varje gång du handlar med kortet får du upp till 60 dagars fri kredit. När fakturan väl kommer har du möjlighet att bestämma om du vill betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delbetalningar. Det ger dig friheten att anpassa dina betalningar efter din egen ekonomi.

   6 månader räntefritt – fördelaktiga delbetalningsalternativ

   Om du väljer att dela upp din betalning erbjuder Resurs Classic dig fördelaktiga alternativ att välja mellan. Du kan till exempel välja en delbetalningsplan på 6 månader, helt utan räntekostnader. Det ger dig möjlighet att fördela betalningen över en längre tid utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Här är ett exempel på hur delbetalningen kan se ut:

   • Kredit: 10 000 kr
   • Räntefri delbetalning i 6 månader
   • 6 delbetalningar på 1 667 kr
   • Administrationsavgift: 39 kr
   • Uppläggningsavgift: 97 kr
   • Effektiv ränta: 5,82%
   • Totalbelopp: 10 331 kr

   Kredit upp till 30 000 kr – mer köpkraft i din vardag

   Med Resurs Classic kreditkort kan du ansöka om en kredit på upp till 30 000 kr. Det ger dig mer ekonomiskt utrymme och ökad köpkraft i din vardag. Oavsett om du behöver göra större inköp eller hantera oväntade utgifter kan Resurs Classic hjälpa dig att finansiera dina behov.

   Försäkringar för extra trygghet med Resurs Classic

   Utöver de flexibla betalningsalternativen och den generösa kreditgränsen erbjuder Resurs Classic kreditkort även värdefulla försäkringar för att ge dig extra trygghet. Med Resurs Classic får du tillgång till en rad försäkringar som kan vara till nytta i olika situationer. Till exempel kan du få en reseförsäkring som täcker dig och din familj vid resor både inom och utom Sverige. Detta innebär att du kan känna dig trygg och skyddad oavsett var du befinner dig i världen. Dessutom kan du dra nytta av en köpskyddsförsäkring som ger dig extra trygghet vid köp av varor och tjänster. Detta innebär att om en produkt du köper med ditt Resurs Classic kreditkort blir skadad, förlorad eller stulen inom en viss tidsram efter köpet kan du få ersättning eller återbetalning. Dessa försäkringar är en extra förmån som gör Resurs Classic kreditkort ännu mer värdefullt och användbart i vardagen. Genom att använda ditt Resurs Classic kreditkort kan du inte bara göra säkra och bekväma inköp, utan också känna dig trygg och skyddad i olika situationer.

   Sammanfattning

   Resurs Classic kreditkort är det ultimata valet för dig som vill ha ett flexibelt och kostnadsfritt kreditkort. Med förmåner som upp till 60 dagars fri kredit, möjligheten att dela upp betalningar räntefritt och en hög kreditgräns på upp till 30 000 kr ger Resurs Classic dig frihet och kontroll över dina ekonomiska transaktioner. Ansök om Resurs Classic kreditkort idag och upplev fördelarna med ett kreditkort som passar dig och dina behov.

    

    

   Filmklipp

   Företag: Resurs Bank AB

   Företagsinformation & kontakt:

   FöretagsnamnResurs Bank AB 
   Org. nummer516401-0208
   Telefon0771-11 22 33
   E-postkundservice@resurs.se 
   Institutnummer 11138
   FI-status Aktiv, 2001-11-07

   Öppettider kundtjänst:

   Stängt för idag

   Stängt hela dagen

   • Måndag

    09:00 - 17:00
   • Tisdag

    09:00 - 17:00
   • Onsdag

    09:00 - 17:00
   • Torsdag

    09:00 - 17:00
   • Fredag

    09:00 - 17:00
   • Lördag

    Stängt hela dagen
   • Söndag

    Stängt hela dagen
   • Tidszon: Europe/Stockholm

    20 april 2024 05:58 local time