Re:member Flex

I dagens snabbt föränderliga finanslandskap är det viktigt att välja ett kreditkort som erbjuder flexibilitet, fördelar och pålitlighet. Re:member Flex är det kortet som sätter din ekonomiska frihet i främsta rummet. Låt oss dyka ner i världen av Re:member Flex!

Re:member Flex kreditkort
Re:member Flex kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 120 000 kr
 • Ränta 9.74 - 24.74%
 • Räntefritt 56 dagar

Ansök säkert hos Entercard Group AB

Fördelar

 • Global acceptans, fungerar över hela världen
 • Upp till 120 000 kr i kredit, ger dig finansiell flexibilitet
 • Kompletterande reseförsäkring ingår, ger dig trygghet under dina resor

Nackdelar

 • Hög effektiv ränta om du inte betalar

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit120 000 kr
Räntefria dagar56 dagar
Ränta9.74 %
Effektiv ränta*8.12
Uttagsavgift3,00 % (min 35kr)
Valutapåslag utland1.75 %
Aviavgift390 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift125 kr
Övertrasseringsavgift95 %

Försäkringar

 • Avbeställningsskydd
 • Id-skyddsförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök om Re:member Flex kreditkort idag och låt förmånerna komma till dig! →

Vanliga frågor om re:member flex

Ja, Re:member Flex är ett utmärkt kreditkort för de som vill ha flexibilitet och förmåner. Med allt från rabatter i över 300 webbutiker till kompletterande reseförsäkring och ingen årsavgift, är det ett kort som erbjuder värde och fördelar för alla användare.

Re:member Flex är ett kreditkort som erbjuder en rad fördelar till sina användare. Du får tillgång till en räntefri kreditperiod på upp till 56 dagar, upp till 120 000 kr i kredit, och rabatter i över 300 webbutiker. Du kan också ansöka om en högre kredit direkt från Re:member-appen, se dina senaste transaktioner och överföra pengar från ditt kort till ditt bankkonto. Det erbjuder även kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd.

I Re:member Flex Trygghetspaket ingår tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna. För mer information, kolla in deras försäkringssida.

Ja, re:member är känt för att erbjuda högkvalitativa finansiella produkter och deras kreditkort Re:member Flex är inget undantag. Med dess flexibilitet, fördelar och pålitlighet är det ett populärt val bland många kunder.

Du kan enkelt ansöka om en högre kredit direkt i Re:member-appen.

Den årliga räntan för Re:member Flex sätts individuellt och varierar mellan 9,74% och 24,74% (enligt uppgifter från 2023-01-01). Vid en utnyttjad kredit på 30 000 kr är den effektiva räntan 16,01% vid betalning med e-faktura. Men kom ihåg att om du betalar hela beloppet när du får fakturan blir det faktiskt ingen ränta alls.

Re:member Reward Program erbjuder upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker. Se deras webbplats för en komplett lista över butiker.

All din fakturainformation kan ses direkt i Re:member-appen.

Följ bara de enkla stegen i appen för att koppla ditt Re:member Flex-kort till Apple Pay eller Samsung Pay.

Du kan enkelt reklamera en okänd transaktion direkt i Re:member-appen.

Krav för kreditkortet

 • Minst 20 år
 • Inkomst på minst 8 333 kr/mån
 • Inga betalningsanmärkningar

Re:member Flex: Ett Kreditkort Utan Årsavgift

Fungerar Globalt

Ett av de stora fördelarna med Re:member Flex är dess globala acceptans. Oavsett var i världen du befinner dig kan du vara säker på att ditt Re:member Flex fungerar. Så, varför inte planera den där drömresan nu?

Upp till 56 Dagars Räntefri Kredit

Vem vill inte ha lite extra andrum när det kommer till betalningar? Med Re:member Flex får du upp till 56 dagar räntefri kredit. Det är rätt, inga räntekostnader under denna period!

Upp till 120 000 kr i Kredit

Behöver du lite mer finansiell flexibilitet? Re:member Flex har dig täckt med upp till 120 000 kr i kredit. Så oavsett om du behöver göra stora inköp eller bara vill ha lite extra säkerhet, är detta kortet för dig.

Rabatt i över 300 Webbutiker

Re:member Reward Program

Shoppa smartare med Re:member Flex! Med deras reward-program kan du njuta av upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker. Att spara pengar har aldrig varit enklare!

Exkluderar Moms- och Fraktkostnader

Det är viktigt att notera att rabatterna inte gäller för moms- och fraktkostnader. Trots detta kan du fortfarande göra betydande besparingar på dina onlineköp.

Kompletterande Reseförsäkring Ingår

Avbeställningsskydd utan Extra Kostnad

Om du är en frekvent resenär kommer du att älska detta! Re:member Flex erbjuder en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd utan extra kostnad. Så oavsett vad som händer, kan du resa med sinnesro.

Ytterligare Försäkringsskydd

Behöver du ytterligare försäkringsskydd? Re:member Flex har dig täckt med deras Trygghetspaket, som inkluderar tre av de mest populära individuella tilläggsförsäkringarna.

Individuell Ränta och Ingen Årsavgift

Flexibel Betalning

Med Re:member Flex, du bestämmer hur du vill betala tillbaka. Oavsett om du vill betala allt på en gång eller lite varje månad, är valet ditt. Och om du betalar hela beloppet när du får fakturan blir det faktiskt ingen ränta alls.

Re:member-Appen: Full Kontroll över Ditt Saldo

Funktioner i Appen

Med Re:member-appen kan du ha koll på ditt saldo, se dina senaste transaktioner, ansöka om en högre kredit, överföra pengar från ditt kort till ditt bankkonto, se din fakturainformation, och reklamera en transaktion som du inte känner igen. Allt detta finns i din ficka!

Betala med Mobilen

Apple Pay och Samsung Pay

Visste du att du kan koppla ditt Re:member-kort till Apple Pay eller Samsung Pay och betala med din mobil eller smart watch? Ja, det är rätt, inget mer fumlande med kort, bara snabb och säker betalning med din mobil.

Slutsats

Att välja rätt kreditkort kan verka som en utmaning, men med Re:member Flex blir valet enkelt. Med dess mängd fördelar och flexibilitet, är det ett kort som verkligen tar din ekonomiska frihet på allvar. Så varför inte göra livet lite enklare och prova Re:member Flex idag?

Filmklipp

Företag: Entercard Group AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnEntercard Group AB 
Org. nummer556673-0585
Telefon0771-15 00 15
E-postkundservice@entercard.com 
Institutnummer 41545
FI-status Aktiv, 2017-06-26

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

09:00 - 18:00

 • Måndag

  09:00 - 18:00
 • Tisdag

  09:00 - 18:00
 • Onsdag

  09:00 - 18:00
 • Torsdag

  09:00 - 18:00
 • Fredag

  09:00 - 18:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

  Stängt hela dagen
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  22 maj 2024 05:48 local time