Preem Mastercard

Upptäck förmånerna med Preem Mastercard kreditkort! Få rabatt på bränsle, bonus på vardagsköp och skydd med försäkringar. Ansök nu och ta del av alla förmåner utan årsavgift.

Preem Mastercard kreditkort
Preem Mastercard kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 50 000 kr
 • Ränta 19.65 - %
 • Räntefritt 56 dagar

Ansök säkert hos Ikano Bank AB

Fördelar

 • 25 öre/liter i rabatt på bemannade stationer
 • Kompletterande reseförsäkring
 • Tanka-fel-försäkring

Nackdelar

  Information & avgifter

  Årsavgift0 kr
  Högsta kredit50 000 kr
  Räntefria dagar56 dagar
  Ränta19.65 %
  Effektiv ränta*24.06
  Uttagsavgift2,00 % (min 35kr)
  Valutapåslag utland2.5 %
  Aviavgift25 kr
  Påminnelseavgift60 kr
  Förseningsavgift0 kr
  Övertrasseringsavgift50 %

  Försäkringar

  • Avbeställningsskydd
  • Betalskydd
  • Feltankningsförsäkring
  • Reseförsäkring

  Bonus & förmåner

  BonusJa
  Concierge ServiceNej
  Tillgång till loungerNej
  Ger cashbackNej
  Ansök nu och ta del av rabatter, bonus och försäkringar med Preem Mastercard! →

  Vanliga frågor om Preem Mastercard

  Preem Mastercard har ingen årsavgift, vilket innebär att du inte behöver betala någon årlig avgift för att äga kortet. Detta gör det till en ekonomiskt fördelaktig lösning för konsumenter som vill ha förmåner och bonusar utan extra kostnader.

  Det är dock viktigt att notera att eventuella räntor och avgifter kan tillkomma vid delbetalningar och vid försenade betalningar. Det rekommenderas att läsa igenom de fullständiga villkoren och förstå de specifika kostnaderna och avgifterna som kan vara kopplade till Preem Mastercard.

  För att ansöka om Preem Mastercard måste du vara minst 18 år och ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor.

  Du kan ansöka om Preem Mastercard online genom att besöka Preems officiella webbplats och fylla i ansökningsformuläret.

  Nej, Preem Mastercard har ingen årsavgift, vilket gör det ännu mer förmånligt för konsumenter.

  Ja, Preem Mastercard accepteras på över 35 miljoner försäljningsställen runt om i världen, vilket gör det till ett bekvämt kort att använda även när du är utomlands.

  Ja, du kan logga in på Mina Sidor för att få tillgång till ditt kreditkorts konto online. Där kan du hantera dina köp, se dina bonuspoäng och dra nytta av erbjudanden.

  Ja, Preem Mastercard erbjuder olika delbetalningsalternativ. Du kan dela upp din betalning och betala i den takt som passar dig. Läs mer om delbetalningsalternativen på Preems officiella webbplats.

  Krav för kreditkortet

  • Minst 18 år
  • Anställning
  • Inga betalningsanmärkningar

  Preem Mastercard kreditkort: En guide till förmåner, bonusar och försäkringar

  Preem Mastercard kreditkort är ett populärt val bland konsumenter som vill dra nytta av rabatter på bränsle och bonusar på sina vardagsköp. Med över 35 miljoner acceptansställen världen över erbjuder detta kreditkort enkelhet och flexibilitet vid användning. Dessutom inkluderar det förmåner som reseförsäkring och tanka-fel-försäkring. I denna omfattande guide kommer vi att utforska de olika aspekterna av Preem Mastercard kreditkort, inklusive dess förmåner, bonusprogram och försäkringar.

  Preem Mastercard: En översikt

  Preem Mastercard kreditkort ger korthavare möjlighet att njuta av förmåner både vid bränslestationer och i vardagen. Med 25 öre per liter i rabatt på bemannade Preem-stationer och 10 öre per liter på automatstationer, blir tankningen mer ekonomisk. Dessutom får du 0,5% bonus på alla dina vardagsköp, vilket ger extra belöningar för dina inköp. Här är några av de förmåner du kan förvänta dig med Preem Mastercard:

  1. Rabatt på bränsle: Få upp till 25 öre per liter i rabatt på bemannade Preem-stationer och 10 öre per liter på automatstationer. Rabatten dras direkt på din faktura, vilket gör det enkelt att spara pengar varje gång du tankar.
  2. Bonusprogram: För varje köp du gör med ditt Preem Mastercard får du bonus på det handlade beloppet. Du får 0,5% i bonus, baserat på din valda kreditgräns per månad. Om du till exempel har en kreditgräns på 25 000 kronor kan du få upp till 125 kronor i bonus varje månad.
  3. Nyhetsbrev och erbjudanden: Som korthavare får du regelbundna nyhetsbrev med specialerbjudanden från Preem. Detta ger dig möjlighet att dra nytta av exklusiva kampanjer och spara ännu mer.
  4. En samlad faktura: Med Preem Mastercard får du en månatlig faktura som samlar alla dina köp. Detta gör det enkelt att ha kontroll över dina utgifter och betala i tid.
  5. Delbetalningsalternativ: Preem Mastercard erbjuder också olika delbetalningsalternativ. Du kan välja att dela upp din betalning och betala i den takt som passar dig.
  6. Kompletterande reseförsäkring: Preem Mastercard inkluderar automatiskt en kompletterande reseförsäkring när du betalar minst 75% av resan med kortet. Det ger dig extra trygghet när du är ute och reser.
  7. Tanka-fel-försäkring: Med Preem Mastercard är du skyddad om du råkar tanka fel bränsle. Försäkringen täcker kostnaden för sanering av bränsletank, bränslesystem och bränslefilter upp till 3 000 kronor per skada.

  Det är värt att notera att Preem Mastercard inte har någon årsavgift, vilket gör det ännu mer attraktivt för många användare. Nu när vi har fått en översikt över Preem Mastercard kreditkortens förmåner, låt oss gå vidare till att utforska bonusprogrammet och hur du kan dra nytta av det.

  Preem Mastercard Bonusprogram

  Bonusprogrammet är en av de mest eftertraktade förmånerna med Preem Mastercard kreditkort. Varje gång du handlar med ditt kort, oavsett om det är bränsle eller andra inköp, kommer du att tjäna bonus på det handlade beloppet. Här är några nyckelfunktioner i Preem Mastercard bonusprogram:

  Hur fungerar bonusprogrammet?

  Bonusen beräknas utifrån din valda kreditgräns per månad och du får 0,5% i bonus. Det innebär att du kan få upp till 125 kronor i bonus per månad om du har en kreditgräns på 25 000 kronor. Det är en extra belöning för att använda ditt kreditkort för dina dagliga inköp.

  Hur och när betalas bonusen ut?

  Om din intjänade bonus når minst 50 kronor kommer den att betalas ut fyra gånger om året, i februari, maj, augusti och november. Utbetalningen sker i form av en bonuscheck som skickas hem till dig tillsammans med fakturan. Om du har valt digital faktura kommer bonuschecken att skickas separat. Om din bonus-summa överstiger 500 kronor kommer den automatiskt att sättas in på ditt Preem Mastercard.

  Gäller bonusen på inköp utomlands?

  Ja, bonusen gäller även för inköp utomlands. Oavsett var du handlar med ditt Preem Mastercard får du bonus på det handlade beloppet. Detta ger dig extra belöningar även när du är på resande fot.

  Vilka köp ger bonus?

  Alla dina köp med Preem Mastercard genererar bonus. Det innefattar inköp av bränsle, dagligvaror, kläder, mat, resor och mycket mer. Du kan enkelt samla bonuspoäng när du använder ditt kreditkort för dina inköp.

  Kan jag använda min bonus som betalmedel på Preems stationer?

  Ja, din intjänade bonuscheck kan du använda som betalmedel på någon av Preems bemannade stationer. Det ger dig möjlighet att dra nytta av din bonus vid bränsleinköp och spara ännu mer.

  Nu när vi har diskuterat bonusprogrammet och hur du kan tjäna bonus med ditt Preem Mastercard, låt oss titta närmare på försäkringarna som ingår i detta kreditkort.

  Försäkringar med Preem Mastercard

  Försäkringar kan ge extra trygghet och skydd i oväntade situationer. Preem Mastercard inkluderar två försäkringar för att säkerställa att du är väl skyddad när du är ute och reser eller råkar tanka fel bränsle.

  Kompletterande reseförsäkring

  Med Preem Mastercard får du automatiskt en kompletterande reseförsäkring när du betalar minst 75% av resans kostnad med kortet. Denna försäkring kan vara till stor hjälp om något oförutsägbart inträffar under din resa. Här är några viktiga punkter om Preem Mastercard reseförsäkring:

  • Försäkringen omfattar försening av allmänt färdmedel vid avresa efter 4 timmar. Du kan få ersättning för nödvändiga och skäliga merkostnader med kvitto.
  • Om ditt bagage är mer än 6 timmar försenat till resmålet utanför hemlandet kan du få ersättning för kostnader relaterade till förseningen.
  • Om du blir akut sjuk och behöver avboka din resa täcker försäkringen avbeställningskostnader.

  Det är viktigt att läsa igenom förköpsinformationen och de fullständiga villkoren för att få en tydligare bild av försäkringens täckning och begränsningar.

  Tanka-fel-försäkring

  Med Preem Mastercard är du skyddad om du av misstag tankar fel bränsle. Tanka-fel-försäkringen täcker kostnaden för sanering av bränsletank, bränslesystem och bränslefilter upp till 3 000 kronor per skada. Detta ger dig extra trygghet och sparar dig från dyra misstag.

  Nu när vi har utforskat förmånerna, bonusprogrammet och försäkringarna med Preem Mastercard, låt oss ta en titt på några vanliga frågor och svar som kan hjälpa dig att få en ännu tydligare bild av detta kreditkort.

  Sammanfattning

  Preem Mastercard kreditkort erbjuder användarna en rad förmåner, bonusar och försäkringar. Med rabatter på bränsle, bonus på vardagsköp och enkelheten att ha alla köp samlade på en faktura, är detta kreditkort en populär följeslagare för både resor och vardag. Dessutom inkluderar det en kompletterande reseförsäkring och tanka-fel-försäkring för extra trygghet och skydd. Med Preem Mastercard kan du dra nytta av förmånliga erbjudanden och samtidigt tjäna bonus på dina inköp. Detta kreditkort är ett utmärkt val för alla som vill ha både ekonomiska fördelar och extra trygghet. Ansök om Preem Mastercard idag och upplev fördelarna själv!

  Filmklipp

  Företag: Ikano Bank AB

  Företagsinformation & kontakt:

  FöretagsnamnIkano Bank AB 
  Org. nummer516406-0922
  Telefon0476-58 71 40
  E-postinfo@ikano.se 
  Institutnummer 41511
  FI-status Aktiv, 2001-07-03

  Öppettider kundtjänst:

  Öppet idag

  08:00 - 17:00

  • Måndag

   08:00 - 17:00
  • Tisdag

   08:00 - 17:00
  • Onsdag

   08:00 - 17:00
  • Torsdag

   08:00 - 17:00
  • Fredag

   08:00 - 17:00
  • Lördag

   Stängt hela dagen
  • Söndag

   Stängt hela dagen
  • Tidszon: Europe/Stockholm

   18 juli 2024 14:17 local time