ICA Banken Kreditkort Plus

ICA Banken Kreditkort Plus kreditkort ger dig extra trygghet och förmåner när du handlar. Med upp till 60 dagars räntefri kredit, dubbel bonus på ICA och Apotek Hjärtat, samt inkluderade försäkringar är detta det perfekta kreditkortet för dig. Ansök nu och upptäck fördelarna med ICA Banken Kreditkort Plus kreditkort.

ICA Banken Kreditkort Plus
ICA Banken Kreditkort Plus
 • Årsavgift 324 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 11.2 - %
 • Räntefritt 60 dagar

Ansök säkert hos ICA Banken AB

Fördelar

 • Möjlighet till dubbel bonus på ICA och Apotek Hjärtat
 • Upp till 60 dagars räntefri kredit
 • Inkluderad reseförsäkring för extra trygghet under resor

Nackdelar

 • Månadsavgift på 27 kronor
 • Kreditkortet är främst inriktat på inköp inom ICA och Apotek Hjärtat

Information & avgifter

Årsavgift324 kr
Högsta kredit100 000 kr
Räntefria dagar60 dagar
Ränta11.2 %
Effektiv ränta*11.79
Uttagsavgift0 %
Valutapåslag utland1.25 %
Aviavgift300 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift100 kr
Övertrasseringsavgift100 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusJa
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök om ICA Banken kreditkort Plus nu och få tillgång till förmånliga räntor, bonusar och försäkringar! →

Att ha ett Bankkort Plus ICA innebär att du får flera förmåner och fördelar i samband med ditt ICA-kort. Det ger dig möjlighet att dra dina köp direkt från ditt ICA-direktkonto och samtidigt tjäna bonuspoäng. Dessutom kan du sätta in din lön på kontot och få en förmånlig ränta på belopp upp till 25 000 kr. Med Bankkort Plus ICA får du även möjlighet till dubbel bonus på dina köp hos ICA och Apotek Hjärtat när du betalar med kreditkortet. Det är ett kraftfullt kort som ger dig både flexibilitet och förmåner i dina vardagliga inköp.

ICA Banken Kreditkort Plus kreditkort är kopplat till två konton: fakturakontot och direktkontot. När du betalar med kreditkortet på ICA eller Apotek Hjärtat samlar du stammispoäng och får möjlighet till dubbel bonus. Köp utanför ICA och Apotek Hjärtat samlas på en faktura och du kan välja att betala i sin helhet eller dela upp betalningen.

Om du har utnyttjat krediten betalas den automatiskt tillbaka så snart du fyller på kontot med minst samma belopp som du har utnyttjat. Räntan för den utnyttjade krediten dras från kontot varje månad.

ICA Banken Kreditkort Plus kreditkort erbjuder förmåner som dubbel bonus på ICA och Apotek Hjärtat, upp till 60 dagars räntefri kredit, reseförsäkring, trygghetsförsäkring för hemelektronik och tillgång till Samsung Pay.

Fakturakontot är där din kortkredit finns och där belopp dras för köp utanför ICA och Apotek Hjärtat samt månadsavgiften. Direktkontot används för köp på ICA och Apotek Hjärtat samt för uttag i automater.

Ja, du kan ansöka om att höja din kortkredit genom att logga in på ditt konto och göra en ansökan om utökad kortkredit.

Trygghetsförsäkringen för hemelektronik innefattar en allriskförsäkring och en förlängd garanti. Allriskförsäkringen gäller ny hemelektronik för privat bruk och ger ersättning vid skador från plötsliga och oförutsedda händelser. Den förlängda garantin ger ett års extra garanti på hemelektronik och hushållsmaskiner som köps med kreditkortet.

Krav för kreditkortet

 • Minst 18 år
 • Anställning
 • Inga betalningsanmärkningar

ICA Banken Kreditkort Plus: Handla Nu och Betala Senare

Få extra trygghet och flexibilitet med ICA Banken Kreditkort Plus. Läs vidare för att upptäcka fördelarna, hur det fungerar, och hur du kan ansöka om detta förmånliga kreditkort.

Inledning

Att ha ett pålitligt och förmånligt kreditkort är ett bra sätt att hantera dina inköp på. ICA Banken Kreditkort Plus ger dig möjligheten att handla nu och betala senare, samtidigt som det ger dig extra trygghet och förmåner. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med detta kreditkort och hur det fungerar. Låt oss dyka in!

ICA Banken Kreditkort Plus: Kryddat med Extra Trygghet

ICA Banken Kreditkort Plus är inte bara ett vanligt kreditkort. Det är kryddat med extra trygghet och förmåner som gör din shoppingupplevelse ännu bättre. Här är några av fördelarna med detta kreditkort:

 1. Möjlighet till dubbel bonus på ICA och Apotek Hjärtat: När du betalar med ICA Banken Kreditkort Plus får du möjlighet att tjäna dubbel bonus på dina köp hos ICA och Apotek Hjärtat. Detta ger dig ännu mer värde för dina inköp.
 2. Upp till 60 dagars räntefri kredit: Med detta kreditkort får du en räntefri kredit på upp till 60 dagar. Det betyder att du kan handla nu och betala senare utan att behöva oroa dig för extra kostnader.
 3. Reseförsäkring ingår: När du använder ICA Banken Kreditkort Plus för dina resor, ingår en reseförsäkring. Det ger dig extra trygghet när du är ute och reser.
 4. Trygghetsförsäkring för hemelektronik ingår: Om du köper hemelektronik med detta kreditkort, inkluderas en trygghetsförsäkring. Det ger dig extra skydd för dina elektronikinköp.
 5. Tillgång till Samsung Pay: Som innehavare av ICA Banken Kreditkort Plus har du tillgång till Samsung Pay, vilket ger dig ännu fler möjligheter att använda ditt kreditkort smidigt och säkert.

Hur fungerar ICA Banken Plus kreditkort?

För att förstå hur ICA Banken Kreditkort Plus fungerar är det viktigt att känna till de två konton som är kopplade till det: fakturakontot och direktkontot. Här är en översikt över hur dessa konton fungerar:

Fakturakontot

På fakturakontot finns din kortkredit. När du handlar utanför ICA och Apotek Hjärtat, eller betalar din månadsavgift på 27 kronor, dras beloppet från fakturakontot. Alla dina köp samlas på en faktura som du kan betala i sin helhet månaden efter köpet eller dela upp i mindre betalningar. Du betalar bara ränta för den del av fakturan som du väljer att skjuta fram.

Direktkontot

Det du handlar på ICA och Apotek Hjärtat, eller tar ut i en automat, dras från direktkontot. Därför är det viktigt att ha pengar på direktkontot för att täcka dessa köp. Om du inte har tillräckligt med pengar på direktkontot, dras beloppet från fakturakontot istället.

För att se saldo, göra betalningar och utföra andra bankärenden kan du logga in på appen eller besöka icabanken.se. Där har du även möjlighet att spärra kortet, skicka meddelanden till banken, starta fondsparande, öppna nya konton och se information om försäkringar och lån.

Höja kortkrediten

Om du behöver höja din kortkredit på ICA Banken Kreditkort Plus kan du göra en ansökan om det. Genom att logga in på ditt konto kan du enkelt ansöka om en utökad kortkredit och få ännu mer flexibilitet i din ekonomi.

Slutsats

ICA Banken Kreditkort Plus är det perfekta valet för dig som vill ha extra trygghet och förmåner när du handlar. Med möjlighet till dubbel bonus, upp till 60 dagars räntefri kredit och försäkringar inkluderade blir din shoppingupplevelse ännu bättre. Ansök om kreditkortet idag och upplev alla fördelar det har att erbjuda.

Filmklipp

Företag: ICA Banken AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnICA Banken AB 
Org. nummer516401-0190
Telefon033-47 47 90
E-postsupport@icabanken.se 
Institutnummer 11137
FI-status Aktiv, 2001-07-12

Öppettider kundtjänst:

Stängt för idag

10:00 - 16:00

 • Måndag

  08:00 - 20:00
 • Tisdag

  08:00 - 20:00
 • Onsdag

  08:00 - 20:00
 • Torsdag

  08:00 - 20:00
 • Fredag

  08:00 - 20:00
 • Lördag

  10:00 - 16:00
 • Söndag

  10:00 - 16:00
 • Tidszon: Europe/Stockholm

  20 april 2024 05:59 local time