Collector Easyliving

Välkommen till vår guide om Collector Easyliving kreditkort! Upptäck fördelarna med detta kreditkort som erbjuder 0% i valutapåslag, reseförsäkringar och avbeställningsskydd. Läs vidare för att lära dig mer om hur Collector Easyliving kreditkort kan göra dina resor enklare och mer förmånliga. Ansök redan idag!

Collector Easyliving kreditkort
Collector Easyliving kreditkort
 • Årsavgift 0 kr
 • Maxkredit 100 000 kr
 • Ränta 17.65 - %
 • Räntefritt 56 dagar

Ansök säkert hos Collector Bank AB

Fördelar

 • Inga aviavgifter eller valutapåslag
 • Upp till 56 dagars räntefri kredit
 • Allriskförsäkring och leveransförsäkring vid internetköp

Nackdelar

 • Begränsade förmåner utanför resor och inköp

Information & avgifter

Årsavgift0 kr
Högsta kredit100 000 kr
Räntefria dagar56 dagar
Ränta17.65 %
Effektiv ränta*17.65
Uttagsavgift3,00 % (min 45kr)
Valutapåslag utland0 %
Aviavgift0 kr
Påminnelseavgift60 kr
Förseningsavgift125 kr
Övertrasseringsavgift150 %

Försäkringar

 • Allriskförsäkring
 • Avbeställningsskydd
 • Evenemangsförsäkring
 • Leveransförsäkring
 • Reseförsäkring
 • Självriskskydd

Bonus & förmåner

BonusNej
Concierge ServiceNej
Tillgång till loungerNej
Ger cashbackNej
Ansök nu för Collector Easyliving kreditkort och dra nytta av fördelarna direkt! →

Collector Easyliving Kreditkort: Vanliga Frågor och Svar

För att hjälpa dig att få en bättre förståelse för Collector Easyliving kreditkort har vi sammanställt några vanliga frågor och svar nedan:

Collector Easyliving kreditkort är ett kreditkort som erbjuder fördelar som noll valutapåslag, reseförsäkringar och avbeställningsskydd.

Kortet inkluderar förmåner som inga aviavgifter eller valutapåslag, upp till 56 dagars räntefri kredit, kontaktlösa betalningar, allriskförsäkring och leveransförsäkring vid internetköp.

Ja, det finns en årsavgift på 195 kr för Collector Easyliving kreditkort.

Du kan ansöka online genom att besöka Collector Bank AB:s webbplats och följa ansökningsprocessen.

Efter att du har skickat in din ansökan får du vanligtvis besked om godkännande inom kort. Leveranstiden för kortet kan variera beroende på din plats.

Följ de instruktioner som medföljer ditt kort för att aktivera det. Det kan innebära att ringa till en aktiveringslinje eller genom att använda en onlineplattform.

Krav för kreditkortet

 • Minst 20 år
 • Inkomst på minst 12 500 kr/mån
 • Inga betalningsanmärkningar

Collector Easyliving Kreditkort: Enkelhet och Förmåner

Collector Easyliving kreditkort är den perfekta följeslagaren för dig som älskar att resa och vill undvika onödiga avgifter. Med 0% i valutapåslag, reseförsäkringar och avbeställningsskydd ger detta kreditkort dig en bekväm och problemfri upplevelse. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Collector Easyliving kreditkort och hur det kan förbättra dina resor. Vi kommer att dyka djupare in i dess egenskaper, ansökningsprocessen, och vad som ingår i kortet. Låt oss börja!

Collector Easyliving Kreditkort: En Överblick

Collector Easyliving kreditkort är utformat för att passa dina behov när du är på resande fot. Det erbjuder en rad förmåner och funktioner som gör dina resor mer bekväma och bekymmersfria. Här är några av de mest framstående egenskaperna hos Collector Easyliving kreditkort:

 1. Inga aviavgifter eller valutapåslag: Med detta kort behöver du inte oroa dig för extra kostnader för transaktioner eller valutaväxling när du är utomlands. Du kan spendera och betala i olika valutor utan att bli belastad med onödiga avgifter.
 2. Delbetala i egen takt – Upp till 56 dagars fri kredit: Collector Easyliving ger dig flexibiliteten att betala tillbaka dina köp i din egen takt. Du får upp till 56 dagars räntefri kredit, vilket ger dig utrymme att hantera dina utgifter utan att känna dig stressad.
 3. Kontaktlösa betalningar: Med kontaktlös betalningsteknik kan du smidigt betala genom att helt enkelt hålla upp ditt kreditkort mot betalningsterminalen. Detta sparar tid och gör det enklare att genomföra snabba och säkra transaktioner.
 4. Allriskförsäkring: Med Collector Easyliving kreditkort kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina köp är skyddade. Kortet inkluderar en allriskförsäkring som täcker eventuell skada eller förlust av dina köp under en viss period.
 5. Leveransförsäkring vid internetköp: När du handlar online med ditt Collector Easyliving kreditkort får du extra trygghet. Kortet erbjuder en leveransförsäkring som täcker eventuell skada eller förlust av varor under transporten.
 6. Kostnadsfritt extrakort: Med Collector Easyliving kreditkort kan du också få ett kostnadsfritt extrakort. Detta är perfekt om du vill dela förmånerna med din familj eller om du behöver ett reservkort för nödsituationer.

Med dessa förmåner och egenskaper är Collector Easyliving kreditkort det ultimata valet för dig som vill göra dina resor enklare och mer gynnsamma. Nästa avsnitt kommer att gå djupare in i varje fördel och hur de kan förbättra din upplevelse.

Fördelarna med Collector Easyliving Kreditkort

Inga aviavgifter eller valutapåslag

Collector Easyliving kreditkort tar bort bekymret med aviavgifter och valutapåslag. Oavsett om du handlar online eller i utlandet, behöver du inte oroa dig för extra kostnader. Detta gör det möjligt för dig att spendera fritt och använda ditt kreditkort överallt utan att behöva tänka på dyra avgifter.

Delbetala i egen takt – Upp till 56 dagars fri kredit

Med Collector Easyliving kreditkort kan du njuta av upp till 56 dagars räntefri kredit. Detta ger dig en generös tidsperiod att betala tillbaka dina köp utan att behöva oroa dig för höga räntekostnader. Du har full kontroll över din ekonomi och kan dela upp betalningarna efter dina egna behov och preferenser.

Kontaktlösa betalningar

Collector Easyliving kreditkort erbjuder smidiga och säkra kontaktlösa betalningar. Genom att bara hålla upp ditt kort mot betalningsterminalen kan du snabbt och enkelt slutföra dina köp. Detta sparar tid och gör betalningsprocessen smidigare, särskilt när du är på språng.

Allriskförsäkring

När du använder ditt Collector Easyliving kreditkort får du också fördelen av en allriskförsäkring. Detta innebär att dina köp är skyddade mot skador och förluster under en viss period. Om något skulle hända med de inköpta varorna kan du känna dig trygg i vetskapen om att försäkringen kommer att täcka kostnaderna.

Leveransförsäkring vid internetköp

För de som älskar att shoppa online är leveransförsäkringen vid internetköp en ovärderlig förmån. Collector Easyliving kreditkort ger dig extra trygghet genom att täcka eventuella skador eller förluster av varor under transporten. Detta gör att du kan handla med förtroende och veta att dina inköp är skyddade hela vägen till din dörr.

Kostnadsfritt extrakort

Med Collector Easyliving kreditkort kan du också få ett kostnadsfritt extrakort. Detta är perfekt om du vill dela förmånerna med din partner, familjemedlem eller någon annan. Du kan ge dem tillgång till samma bekvämligheter och förmåner som du själv njuter av, vilket gör det enklare att resa tillsammans.

Med dessa fördelar kan du verkligen få ut mesta möjliga av dina resor. Collector Easyliving kreditkort erbjuder ett brett utbud av förmåner och egenskaper som passar dig som resenär. Nu när vi har granskat fördelarna, låt oss ta en titt på hur du kan ansöka om detta kreditkort.

Så ansöker du om Collector Easyliving Kreditkort

Ansökningsprocessen för Collector Easyliving kreditkort är enkel och smidig. Du kan enkelt ansöka online genom att följa dessa steg:

 1. Besök Collector Bank AB:s officiella webbplats.
 2. Hitta sidan för Collector Easyliving kreditkort.
 3. Klicka på ”Ansök nu” eller liknande knapp för att påbörja ansökningsprocessen.
 4. Fyll i den nödvändiga informationen, såsom personuppgifter, inkomst och anställningsinformation.
 5. Skicka in din ansökan.
 6. Vänta på godkännande. Du kommer att meddelas om din ansökan har godkänts inom kort.

Efter att ha fått ditt Collector Easyliving kreditkort kan du aktivera det och börja dra nytta av dess fördelar och egenskaper. Du kan använda kortet för att betala för inköp, boka resor och hantera din ekonomi på ett mer bekvämt sätt. Varför inte ansöka idag och börja njuta av förmånerna?

Slutsats

Collector Easyliving kreditkort är det perfekta valet för resenärer som vill göra sina resor enklare, bekvämare och mer förmånliga. Med fördelar som inga aviavgifter eller valutapåslag, upp till 56 dagars räntefri kredit, kontaktlösa betalningar och försäkringsskydd, kan du känna dig trygg och bekymmersfri under dina resor.

Ansökningsprocessen är enkel och smidig, och du kan snabbt få tillgång till ditt Collector Easyliving kreditkort. Så varför inte ansöka idag och börja dra nytta av alla fördelarna som detta kreditkort har att erbjuda?

För mer information och detaljerade villkor, besök Collector Bank AB:s officiella webbplats. Ha en fantastisk resa med Collector Easyliving kreditkort!

Företag: Collector Bank AB

Företagsinformation & kontakt:

FöretagsnamnCollector Bank AB 
Org. nummer556597-0513
Telefon010-161 00 00
E-postinfo@collectorbank.se 
Institutnummer 41511
FI-status Aktiv, 2001-07-03

Öppettider kundtjänst:

Öppet idag

10:00 - 16:00

 • Måndag

  10:00 - 16:00
 • Tisdag

  10:00 - 16:00
 • Onsdag

  10:00 - 16:00
 • Torsdag

  10:00 - 16:00
 • Fredag

  10:00 - 16:00
 • Lördag

  Stängt hela dagen
 • Söndag

 • Tidszon: Europe/Stockholm

  18 juli 2024 14:22 local time